• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah kuşağı programları

1 yıldır ne gündüz n gece kuşağı izlemiyorum. Tv de izlenecek bir sey yok. Ha bir de bebek var. Onu korumak için bende kurtuldum tv den.

Hiç açma tvyi. Ya da müzik kanallarını aç. Eğer internetiniz yoksa. Ben yıllardır izlemiyorum. Reklamlara rağmen dizi izlemek çok saçma. İnternetten kesintisiz ve biiiipsiz izle çok daha heyecanlı oluyor. Yabancı diziler de harika. Gel artık Game of thrones.

Müge Anlı,daha sonra TLC ve Lifetime arası dönüp duruyor,ama ben genelde internette takılıyorum.

Necla'ya suçlu mu değil mi derken,kadının yaşadıklarını görünce,töbe estağfurullah çekmedim değil içimden.
Demi gelinler öldürmüş se eğer buda tüm kaynanalara ders olur :KK70: artı oyle de saf suruyor ki neler çıktı kadından .

Ben sok ıcınde ızlıyorum ne entrıkalar ne entrıkalar
Müge anlı'yı izlediğim den beri çok paranoya oldum komşuma bile güvenemiyorum artık .
Bence izlenmeye değer tek tv proğramı .
İnsanları tanımamızı sağlıyor .
Ne dısari yalnız bıraka bilirim kızımı , ne de komşuya göndere bilirim artık .

Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?

Müge anlı yi çok seviyorum valla ,gerçek içerikli ve dogaclama ilerlediği için severek izliyorum. İzlemeye eş değer başka program varmı bilmiyorum TV kültürüm çok yoktur , ses olsun zaman oldursun arada sövüp deşarj olmak isterseniz evlilik programları izleyin:süslü:

Ben genwlde zahide yetis izlerim. Faydali bilgiler veriyorlar.
Mugeyi eskiden izlerdim fahire kara haberi ne oldu diye sonra o haber kalinca bende biraktim.
Survivor panaroma falan iste zamanim geciyor.
Cogu kez de bir seyler arastiriyorum hamilelikle ilgili falan
Öyle iste:KK69:

Son düzenleme:
Uzun bir aradan sonra 1 mayısta evdeydim tatil olduğu için. Bulunduğum yerde internetten bişey izleyemiyoruz, mecbur tv açtım, aşk-ı memnu varmış şansıma. :KK70:
Geçen hafta yine resmi tatil vardı burda (yurtdışındayım), tatil ilan edilir edilmez olleeey aşkı memnu izlerim yine diye sevindim, sanki daha önce 1 milyon kez izlememişim gibi. :KK70:Bu sefer eşim de evdeydi, o da izledi yazık benimle.:KK48:

Bu sene ben de evdeydim, tv izlediğim zamanlar film kanallarında ilgi çekici bit şey yoksa trt belgesel veya lifetime channel izliyorum. Nostalji seviyorsanız A2 Tv de eski diziler oluyor orda da denk gelirse Avrupa Yakası falan izliyorum.

Sırasıyla, muge anli, işte benim stilim (yokluktan) , survivor panorama, Esra Erol :D

Bi kanal var life bisey. Orda guzel programlar oluyor.
Annem izliyor arada temizlik hastalarını eşya biriktiren ya da oldukca insanların evine getirip temizletiyorlar ikisi de o takintiyi aşmaya çalışıyor falan. Pis insan dediysem gerçekten pis tekinin evinden 70 kusur tane canlı ve ölü kedi çıkmıştı.
Diğerinin evinde siselerden çöplerden adım atacak yer yoktu.
Bir de diyet yapıyorlar o da güzeldi. Sağlıklı bi insan antrenör falan sanırım şişman bi ortak buluyor kendine ve kilo alıp onunla birlikte vermeye çalışıyor falan. Güzel yani

dönem girişimcilik dönemi. Bence üretmedikçe boşluğa düşersin. Madem vaktin var neden elinin yatkın olduğu bir şeyler yapmıyosun? Instagramdan satabilirsin mesela küçük hediyelikler :) Ya da bol bol okuyabilirsin. Halk eğitim kurslarına gidebilirsin.

çocuk yok değil mi?
mevsim de müsait.
çık gez dolaş, evde işin ne...
ya bu evden nefret eden bir ben varım herhalde.

Back
X