• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah kuşağı programları

Sabah tv2 de yaprak dökümü
Yada kanal d de Aşk-ı Memnu tekrarları veya tv 8 de Aramızda kalmasın .

4 yıllık evliyim evimize hiç tv girmedi daha. Internet de sadece telefonlarımızda paket olarak var. Evde sınırsız bir wifi yok yani.
O kadar mutluyum ki anlatamam. Tvde insana faydalı olabilecek hicbirsey olduğuna asla inanmıyorum. Kitap okurum, puzzle yaparım, spora ve yüzmeye giderim, sık sık aksam misafirleri çağırırız eşimle.
Şimdi hamileyim, bebegime ufak tefek el emegi birseyler yapıyorum iyi oldukça. Yemek, çamaşır, bulaşık, ütü derken geçiyor zaman. Tv tam bir aptal kutusu, insanın beyin hücrelerini öldürüyor, uyusturuyor

TRT Belgesel' de güzel programlar oluyor. Bir de TLC' de farklı programlar olabiliyor bazen. Benim gibi halk eğitim kurslarına takılabilirsiniz gerçi şu an bitmiştir ama eylülde başlıyor.

Müge anlıyı izliyordum şu cam ailesi tiksindirdi bakmıyorum artık herseydende şüphelenir oldum sucuya falan kapıyı elimdeki yüzüklerimi falan çıkarir açarım Müge de birinin evine girip kadını öldürdü caninin biri kadının bağırma sesleri falan asagidaki cafenin sesli kamerasindan duyuldu ondan sonra huy oldu bende can tatlı napayim:63: internet varsa muhtesem yüzyılı izlemeni tavsiye ederim çok güzel bi diziydi zaten ilk bölümü actiktan sonra kitliyo

Merhabalar arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Evde bütün gün yalnızım, ev işleri bittikten sonra oyalanacak birşeyler arıyorum tv izleyeyim diyorum izleyecek program bulamıyorum, siz neler izliyorsunuz vaktiniz nasıl geçiyor ?
kitap oku spor yap yanabncı dizi takip et ben evde olsam bu şekilde geçerdi tabi dışarı çıkmayı ihmal etmezdim true blood ve prıson break ı de tavsiye olarak ekleyim

Back
X