Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gitmiyordu ki annem kimseye rahatsız etmemek için zaten gitmiyordu ziyaret yapıyım bakıyım iyiler mi değil mi kendisi de diyordu bize gelmiyorsun diye
e kadin anneni kendi cagirirmis zaten, neden o varken bilerek eve gelmesin.
kadinin sevdigi, davet ettiigi bir kaynanasi varmis araya fitneyi sokmuş duşman etmissin birbirlerine:)

Ben utanırım gitmem oğlum çalışmıyor olsa valla kadın herkül gibi her şeyi yükleniyor abinin karnını doyuruyor el üstünde tutmanız lazımken beğenmiyorsunuz şok oldum. Kalkıp 1 gün çalış eve gel karılık yap ne olacak bakalım herkes kocasının kölesi değil mesela sen kocana kölesin ama kontör bile yok telefonunda

Ben kimseye karşmıyorum kimsenin işine laf ettim yok diyorum yukarıda dedim en sonra ramazan Bayramı'nda gördüm bir daha ne gördüm ne konuştum

Abim çalıyor diyorum siz de herkeste işinize geleni okuyorsunuz

Ev toplu değilse abin toplasaydı yok neymiş annem demişti zaten sen çocuk bakmazsınmış mış ne anlatıyorsun ya kadın işe gidip köpek gibi çalışıp çocuklarına bakıp bir de sana hesap mı verecek sesten işten kovulmak ne ya akademi öyle bir dünya değil gayet de abiniz için eşinin bir nimet olduğunun farkındasınız ve içten içe kadının aktif hayatını yediremiyorsunuz

e kadin anneni kendi cagirirmis zaten, neden o varken bilerek eve gelmesin.
kadinin sevdigi, davet ettiigi bir kaynanasi varmis araya fitneyi sokmuş duşman etmissin birbirlerine:)
Ben kimsey sokmadim onu zaten önceden diyordu gelin diye annemde o zmana söyledi diye bu sefer gitti olay bu oldu annemde zaten çok konuşmaz kimsey ile

Annem haber vermeden gittiyse gelin az bile yapmış. Çalışan kadın evi pis de olur dağınık da olur Sİ ZE NE
Gidip bakayım iyiler mi nasıl bir zihniyettir!
Sanki ekmeğe muhtaç bebeler sanki telefon yok
Ayrıca sen gelini kıskanıyorsun
Ben gelinin yerinde olsam sana değil bir şey ıspatlamak muhatap bile olmam.

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz hepinizi ne anlıyorsunuz ikisi de ortada yoktu abim parmağı kırık çalışmaması lazimmken evde o da yoktu diyorum oda yapabilirdi anlaşılmıyor söyleyecek bir şeyim yok herkes istedigi şekilde anlıyor tamam

Muhatap bile olmak istemiyorum zaten evler ayrılıyor herkes iyice anlamaya çalışsın sonra gelip bana söyleyin
Sen anlayabilsen 7 senede bi bölüme yerleşir o gelinin nasıl bir nimet olduğunu anlardın
Evet bendim ama insan çabalıyor çaldığını görmüyor
Bence yenge istifa etsin otursun karılık yapsın. Abin görevini yerine getirip baksın karısına haklısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…