Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öğretmenler odasında değildi ya arkadaşının evinde oturmada
Sana ne öyle bile olsa sana hesap mı verecek.
Anlamadım yani sana ne oluyor önceden plan yapmışlardır iptal etmemiştir gitmiştir sana ne sana göre ne kocaman kadın sana hesapmı verecek sen niye elalemi takip ediyorsun ananı arayıp arayıp gaz veriyorsun onları orda kavga ettiriyorsun.
Sana bi tavsiye kimsenin yuvasını karıştırma Allah başına çok büyük dertler verir sınanırsın görürsün gününü

Ben de chatgptde özetlenmiştim orada abim marangoz ama doktor iş yapma dedi diye yapmıyor yazmış burada da abim üniversitede hoca ama pandemide kovuldu bir de çok adammış gibi annem seni istemediiiiii sen karılık yapmıyorsunnnnn diyorsun abin sanki kocalık görevini çok yapıyor eve para bile getirmiyorrr

Beni ilgindirmez bunu yukarı da yazdım farkındaysan

Valla yine sabırlı kadınmış he kimse öyle mıymıy adamı evde BESLEMEZ kadın çalışıyor çalışmaya abin taş yiyecek. Muhtemelen seni önemsemiyor insan yerine koymuyor yenge
Öncelikle fitne fesat koyacak biri değilim ikincisi Öğretmenler odasında değildi
Diyelim ki değil eeeee nolmuş? Annen sakat mı kadına sormadan gittiyse o da bırakır gider yani. Başka kadın olsa abini de anneni de kapı dışarı ederdi

Gitmiyordu ki annem kimseye rahatsız etmemek için zaten gitmiyordu ziyaret yapıyım bakıyım iyiler mi değil mi kendisi de diyordu bize gelmiyorsun diye

Ev içinde kimin ne yapıp yapmadığından size ne? Ev dağınıksa abiniz de toplayabilirdi, onun annesi geliyor sonuçta. Sizin telefonunuzda annenizi arayacak kontörünüz yoksa akşamı bekleseydiniz, yengeyi aramak da rahatsız etmek için belli. Nerede ne yapıyorsa yapıyor, annenize söylemenizin bir anlamı yok.
Siz onun çalışmasıyla ilgili daha önce laf etmişsiniz muhtemelen o da saçma laflar etmiş.
Konuyu da anladığım kadarıyla yorumladım.

Annem seni istemedi sen kocanı eziyorsun annelik karılık yapmıyorsun evin pis annemi bırakıp geziyorsun bunlar iyi niyetli cümleler mi
Peki bunları yapmayan kadına sorumluğunu yerine getirmeyen kadına ne olur?
Evet diyorum tekrar diyorum bunu abimde suç var abimde suçlu bende suç var onu biliyorum ama bazı şeylerde ortada siz herkes gelen misafirin yerine koysa kendini ne olur kendi çocuğunuz yerine koyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…