• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah arayıp beni suçluyor? Ben mi suçluyum ya?

Tamamen görümcelik yapıyorsun bence bende görümceyim ama kardeşimin huzuru bozulacağına gerekirse benimle görüşmesin evi dağınıksa çalışan çocuklu kadın 2 günlüğüne gittiğinde anneniz yardımcı olabilir 2 günlüğüne o kadın da dışarda kahve içebilir neden destek olmak yerine açık arıyorsunuz ben onu anlamadım
Annem ne zaman gitse işin işinin ucundan tutuyordu bende tutuyordum
Ama annemde yoruldu

Annem haber vermeden gittiyse gelin az bile yapmış. Çalışan kadın evi pis de olur dağınık da olur Sİ ZE NE
Gidip bakayım iyiler mi nasıl bir zihniyettir!
Sanki ekmeğe muhtaç bebeler sanki telefon yok
Ayrıca sen gelini kıskanıyorsun
Ben gelinin yerinde olsam sana değil bir şey ıspatlamak muhatap bile olmam.
Haber gitmeden değil herkesin iksininde haberi vardı annem kismnein evine haber vermeden gitmez
İyiler mi kastten onları görmek için gitti yani tek onları diğer abime de gitti kadın gezmeye gitmiş diyorum benim yazdım şeyleri yanlış anlaşılıyor ya

Simdi konu sahibi okumus ama calismiyor mu yoksa okumamis mi? Yorumum ona gore degisecek de

Evelndi evleneli zaten abim yapıyor 🤣🤣🤣
Ben de kaç defa gittim beni çocuklara bakmaya cağrıyolardı onlarda bütün evin işi de abim yapıyor abim o sırada kendisi dışarıda çalışıyordu üniversitede
Pek yapamıyor anlaşılan. Her gittiğinde sen ve annen yaptığınıza göre. Abin beceriksiz sanırım.

Annem ne zaman gitse işin işinin ucundan tutuyordu bende tutuyordum
Ama annemde yoruldu
Yapmıyorsada eleştirmesin o evde sadece gelin yaşamıyor sizin oğlunuz da yaşıyor dağınıklık pislik varsa abinizde de var senin söylediklerine gelince benim görümcem konuşsa öyle evime köyüme sokmam hiç birini kocamda taraf tutarsa onuda anasına yollarım karşılıklı rahat ederiz

Yapmıyorsada eleştirmesin o evde sadece gelin yaşamıyor sizin oğlunuz da yaşıyor dağınıklık pislik varsa abinizde de var senin söylediklerine gelince benim görümcem konuşsa öyle evime köyüme sokmam hiç birini kocamda taraf tutarsa onuda anasına yollarım karşılıklı rahat ederiz
Abim zaten evlendi evleneli o yapıyor yengem yapmıyor ki
Annem de sadece bavulumu koyacak yere bulamdim dedi sadece kalkıp başka bir şey demedi çünkü oda alıştı abim yapmadı zaman ev de oturacak yer bile bulamıyorsun o zamana abim de çalışıyordu aman ya 🤣🤣 kim kime ne diyorum 🤣🤣

Back
X