- 15 Ağustos 2025
- 159
- 29
- 13
- 25
- Konu Sahibi benharikabiriyim
Olay okullar başlamadan bir buçuk iki ay önce yaşanıyorEkim ortasinda ne yaz tatili?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay okullar başlamadan bir buçuk iki ay önce yaşanıyorEkim ortasinda ne yaz tatili?
Çalışan kadın kocasını ezerNe demiş hayrına söyle lutfen ben oraya kadar bile gelemedim
Nurettine bak sen...
O sırada ezilen kocaÇalışan kadın kocasını ezer![]()
Annem ne zaman gitse işin işinin ucundan tutuyordu bende tutuyordumTamamen görümcelik yapıyorsun bence bende görümceyim ama kardeşimin huzuru bozulacağına gerekirse benimle görüşmesin evi dağınıksa çalışan çocuklu kadın 2 günlüğüne gittiğinde anneniz yardımcı olabilir 2 günlüğüne o kadın da dışarda kahve içebilir neden destek olmak yerine açık arıyorsunuz ben onu anlamadım
Öyle. Soruma cevap veremedin heralde. Neyse... İşine gelmedi muhtemelen.Öylemi peki
Abin neden yapmıyor? Onun da evi değil mi?Annem ne zaman gitse işin işinin ucundan tutuyordu bende tutuyordum
Ama annemde yoruldu
Haber gitmeden değil herkesin iksininde haberi vardı annem kismnein evine haber vermeden gitmezAnnem haber vermeden gittiyse gelin az bile yapmış. Çalışan kadın evi pis de olur dağınık da olur Sİ ZE NE
Gidip bakayım iyiler mi nasıl bir zihniyettir!
Sanki ekmeğe muhtaç bebeler sanki telefon yok
Ayrıca sen gelini kıskanıyorsun
Ben gelinin yerinde olsam sana değil bir şey ıspatlamak muhatap bile olmam.
Evelndi evleneli zaten abim yapıyorAbin neden yapmıyor? Onun da evi değil mi?
Bu bahsettin zat bunlari bana söyleyen kendi hocası sürekli dinledi biri o bana o hocanın videoların atardı izle derdi banaÇocuk evliliğini savunan adının dahi anılmaması gereken bir zat
Okudum ama çalışmıyorum ama calışmayacağım anlamında gelmiyor üniversite sınıvına kaç defa girdim ama istediğim çıkmayınca terkar giriyorum geri gireceğim zatenSimdi konu sahibi okumus ama calismiyor mu yoksa okumamis mi? Yorumum ona gore degisecek de
İşime gelmedi değil muhatap almak istemedimÖyle. Soruma cevap veremedin heralde. Neyse... İşine gelmedi muhtemelen.
Ne okudunuz?Okudum ama çalışmıyorum ama calışmayacağım anlamında gelmiyor üniversite sınıvına kaç defa girdim ama istediğim çıkmayınca terkar giriyorum geri gireceğim zaten
Pek yapamıyor anlaşılan. Her gittiğinde sen ve annen yaptığınıza göre. Abin beceriksiz sanırım.Evelndi evleneli zaten abim yapıyor
Ben de kaç defa gittim beni çocuklara bakmaya cağrıyolardı onlarda bütün evin işi de abim yapıyor abim o sırada kendisi dışarıda çalışıyordu üniversitede
Yapmıyorsada eleştirmesin o evde sadece gelin yaşamıyor sizin oğlunuz da yaşıyor dağınıklık pislik varsa abinizde de var senin söylediklerine gelince benim görümcem konuşsa öyle evime köyüme sokmam hiç birini kocamda taraf tutarsa onuda anasına yollarım karşılıklı rahat ederizAnnem ne zaman gitse işin işinin ucundan tutuyordu bende tutuyordum
Ama annemde yoruldu
Muhatap almasan hiç cevap yazmazsınİşime gelmedi değil muhatap almak istemedim![]()
Ben abimi savunmuyorum ama abim de yapmadı zaman ev gidiyor gideceği yere kadarPek yapamıyor anlaşılan. Her gittiğinde sen ve abin yaptığınıza göre. Abin beceriksiz sanırım.
Abim zaten evlendi evleneli o yapıyor yengem yapmıyor kiYapmıyorsada eleştirmesin o evde sadece gelin yaşamıyor sizin oğlunuz da yaşıyor dağınıklık pislik varsa abinizde de var senin söylediklerine gelince benim görümcem konuşsa öyle evime köyüme sokmam hiç birini kocamda taraf tutarsa onuda anasına yollarım karşılıklı rahat ederiz