Arkadaş sen medcezir isimli kişinin ilk üyeliği misin
O da seninle aynı konuları acıyor onun da elti ve görümce birlikte tatile gitti o da bayramda eşiyle tatile gidecekti bütün konuların aynı
O da üniversite mezunuyum deyip herkez yazıyordu hatta sen de onun bir konusuna yorumlar yaptın siz aynı kişisiniz bence
Mune bir bakar mısınız
Helenra o üyenin profilini buraya ekler misin
Resmen aynı konuları açarak millet uyutuluyor
Konular içerik yaşanılan şeyler bire bir aynı ilk fark edince yok artık dedim çünkü sırayla bir o üye bir bu konu açıyordu yani bildiğin bizimle dalga geçiyorlar bir de onun konusunda marmelad yorum yapmış düşün :)Hesap linki atmak umarım yasak değildirMune
konu sahibi nin de bahsettiği üyeliğin linki aşağıda.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/medcezir__.697689/
Arkadaşlarkonu sahibi bana söyleyince ben de hesaba baktım ve konular oldukça benzer. Bu hesap 2. üyelikten dolayı pasifleştirilmiş ama Lady Marmalade'nin hesabı mıydı öğrenmek isteriz :)
O da üniversite mezunuyum deyip herkez yazıyordu hatta sen de onun bir konusuna yorumlar yaptın siz aynı kişisiniz bence
Gülme :) En çok orada dikkatimi çekmişti aslında ama hiç yazmadım ancak milleti kandırmaya devam etti bu kadar tesadüf olamaz
Ben de inceledim simdi tesaduf falan degil bu yonetim aciklama yapar umarimGülme :) En çok orada dikkatimi çekmişti aslında ama hiç yazmadım ancak milleti kandırmaya devam etti bu kadar tesadüf olamaz
Şu var ikinci üyelik alıp çok takıntılı ve kıskanç görünmemek için farklı iki üyelikle konu açmasını anlarım da kendi konusuna diğer üyeliğiyle yorum yapmasını hatta boş ver aldırma diye akıllar vermesini anlayamıyorum :)Ben de inceledim simdi tesaduf falan degil bu yonetim aciklama yapar umarimMune
Herhangi bir Anneli konusu veya konularin icinde anne yoksa o degildir bence ya lutfende olmasin yani cok sinirbozucu oluyorGülme :) En çok orada dikkatimi çekmişti aslında ama hiç yazmadım ancak milleti kandırmaya devam etti bu kadar tesadüf olamaz
Ben de baktim simdi ayniymis konular gercekten de. :)Konular içerik yaşanılan şeyler bire bir aynı ilk fark edince yok artık dedim çünkü sırayla bir o üye bir bu konu açıyordu yani bildiğin bizimle dalga geçiyorlar bir de onun konusunda marmelad yorum yapmış düşün :)
Herhangi bir Anneli konusu veya konularin icinde anne yoksa o degildir bence ya lutfende olmasin yani cok sinirbozucu oluyor
Ben de baktim simdi ayniymi konular gercekten de. :)
Zaten canim sıkılıyor is yerinde vakit gecmiyor deyip duruyordu.
Ondan sebep iki koldan konu acip duruyormus :)
O genis zamanda kitap okusaydi eltiye gorumceye sarmazdi ufku genislerdi hem de "herkez" yerine "herkes" yazardi.
Yanlis bilgi paranin kimden ciktigi degil onemli olan kimin niyetiyle kesildigi yani babanizin annenizin adina kurban kesmeside ayni annenin niyetine keserse annene olur oda cocuklarinin niyetine kesiyormus cocuklarina olur.Borcla kurban kesmek biraz amac disi bi hareket degil mi? Ayrica kp nin kestigi kurban sizin degil, kendisinin. Siz de kurbani dagittigi kisilerdensiniz iste. Adet degil bu, din ve inanc. Kendi kestigi kurbani ihtiyaci olanlara vermis adam iste. Onun sevabini, kendi uzerinize almaniza sasirdim
Cok bekleriz diger uyelik iptal iptal olmuslara pek aciklama donmuyorlarBen de inceledim simdi tesaduf falan degil bu yonetim aciklama yapar umarimMune
hayatimds duydugum en sacma sey... kurbaninizi babaniz kayinpederiniz vs sizin adiniza siz psra vermeden nasil kesiyorBugun ogleden sonra esim ve oglumla birlikte tatile gidecegiz 2 saatlik mesafede gidecegimiz yer esim ogleden sonra ayirliyor izne
Benim is yerinin mayis ayinda antalyada semineri vardi, orayada gitmistk. hem tatil hem seminer icin. Ama yagmurdan yastan tatil felan yapamadik, denize giremedik oglumda giremedi hic birsey anlamadik bizde bari bayrama gidelm dedik..
Bizim kurbanlari normalde kp kesiyor uc cocugu var butun cocuklarini ayirt etmeden.. Biz bayramda olmayacagimiz icin burda kesip dolabimiza koyacaklardi
Dun evimizn anahtarini birakmaya gittik
Kp dediki ;,durumu bu sene musait degilms kurbanlarmizi kesemeyecekmis.
Dun ogrendk
Durum boyle olunca kurban parasini kendi cebimzden verdik ve tatile ayirdigimiz butce uctu :)
Bilseydik tatil isini seneye atardik.. Ama otel rezervasyon yaptirip para odedik o kadar hazirlandik heveslendik
Geldigimz zaman kredi kartina 1500 tl gibi bir borcumuz olacak
3 4 ayda felan kapatirz yavas yavas dedik
Kafa dinlemeye ihtiyacimz var cok agir seyler yasiyoruz
Esimin abisinin en son yapti terbiyesizliklerden sonra Heleki..
Eltim ve gorumcemde birlikte tatile gittiler ,onlar bugun donuyorlar
Acikcasi onlar gitti diyede uzulmek istemedim bende esimle gitmek istedim yine ..
Bugun sabah annemle konustum durumu anlattim.
Cok canimi sktı biz bosuna calisiyormusuz ,keske iptal etseymisiz en azindan 1gunluk odedigimiz para yanarmis ..
Senede iki kere tatile gitmek de neymis antalyadaki tatil bile sayilmazdi!!
Kp tabi kesmesmis biz tatile gidersek
Halbisem onunla alakasi yok .
Biz cok zengn insanlarmiymisiz kim hem tatil hem kurban kaldirabiilirmis vs.
Dedim ki biz bilmiyorduk bilsek tatile gtmezdik daha aksam ogrendik dedim ,
Madem ole hic calismasaymism daha iyiymis calistigimizi fuzili Harciyormusuz artirim yapamiyormusuz birilerine inat birseyler yapiyormusum
Birsuri sey dedi sonra kapatti canm skldı
Gercekten oylemiyiz bizimde kafa dinlemeye cok ihtiyacimiz var tamam belki ekstra kurban cikti ama bilemezdk
Gercekten benm artirim yapamadiktan sonra calismamin bir anlami yok mu butun hevesim kacti hic gidesim gelmiyor artik bu hayatta hersey artirim mi ??,bugunlerimizi cok ararmisiz sizce hakli mi ?
Telefondan paylastigim icin biraz karisik ve yalnis yazim olabilmisse konum k. Bakmayin
Bu arada kp kurban paramizi verdigi icin degil onlarda adet boyle butun cocuklarinin kurbanini olene kadar kendileri kesiyormus 3 senedirde kp kesiyordu
Herkes kurbana takilmis sanirm yalnis Anlasildi
Kp her sene birsuru kuzu alir ahirlari var orda bakardi evleri mustakil
O kuzulardanda bayramda uc cocuguna keserdi
Yillardir boyle imis
Ben gelin geldigimden beride durum bu sekilde bu sene alamadi kuzu sadece bu arada bize laf soyleyen kp degil kendi annem
Aynı olmaması nerdeyse imkansız tek fark onun kızı var bunun oğlu
Ay demeyin öyle bu konuda ben iki üyeliğini de uyardım diye baya kizmisti
önce kurban sonra tatilİllaki kesmek zorunda değilsiniz eğer durumun musaitse kesilir kurban şimdi elinizdeki para başka bir yer icin ayrılmış
Siz deseysiniz kpedere bu sene kesmicegiz diye.
durum bu sekilde olsa dahi siz kesememis ve vazifenizi yerine getirmemis oluyorsunuz.. ayrica kurban dolapta saklanmazBugun ogleden sonra esim ve oglumla birlikte tatile gidecegiz 2 saatlik mesafede gidecegimiz yer esim ogleden sonra ayirliyor izne
Benim is yerinin mayis ayinda antalyada semineri vardi, orayada gitmistk. hem tatil hem seminer icin. Ama yagmurdan yastan tatil felan yapamadik, denize giremedik oglumda giremedi hic birsey anlamadik bizde bari bayrama gidelm dedik..
Bizim kurbanlari normalde kp kesiyor uc cocugu var butun cocuklarini ayirt etmeden.. Biz bayramda olmayacagimiz icin burda kesip dolabimiza koyacaklardi
Dun evimizn anahtarini birakmaya gittik
Kp dediki ;,durumu bu sene musait degilms kurbanlarmizi kesemeyecekmis.
Dun ogrendk
Durum boyle olunca kurban parasini kendi cebimzden verdik ve tatile ayirdigimiz butce uctu :)
Bilseydik tatil isini seneye atardik.. Ama otel rezervasyon yaptirip para odedik o kadar hazirlandik heveslendik
Geldigimz zaman kredi kartina 1500 tl gibi bir borcumuz olacak
3 4 ayda felan kapatirz yavas yavas dedik
Kafa dinlemeye ihtiyacimz var cok agir seyler yasiyoruz
Esimin abisinin en son yapti terbiyesizliklerden sonra Heleki..
Eltim ve gorumcemde birlikte tatile gittiler ,onlar bugun donuyorlar
Acikcasi onlar gitti diyede uzulmek istemedim bende esimle gitmek istedim yine ..
Bugun sabah annemle konustum durumu anlattim.
Cok canimi sktı biz bosuna calisiyormusuz ,keske iptal etseymisiz en azindan 1gunluk odedigimiz para yanarmis ..
Senede iki kere tatile gitmek de neymis antalyadaki tatil bile sayilmazdi!!
Kp tabi kesmesmis biz tatile gidersek
Halbisem onunla alakasi yok .
Biz cok zengn insanlarmiymisiz kim hem tatil hem kurban kaldirabiilirmis vs.
Dedim ki biz bilmiyorduk bilsek tatile gtmezdik daha aksam ogrendik dedim ,
Madem ole hic calismasaymism daha iyiymis calistigimizi fuzili Harciyormusuz artirim yapamiyormusuz birilerine inat birseyler yapiyormusum
Birsuri sey dedi sonra kapatti canm skldı
Gercekten oylemiyiz bizimde kafa dinlemeye cok ihtiyacimiz var tamam belki ekstra kurban cikti ama bilemezdk
Gercekten benm artirim yapamadiktan sonra calismamin bir anlami yok mu butun hevesim kacti hic gidesim gelmiyor artik bu hayatta hersey artirim mi ??,bugunlerimizi cok ararmisiz sizce hakli mi ?
Telefondan paylastigim icin biraz karisik ve yalnis yazim olabilmisse konum k. Bakmayin
Bu arada kp kurban paramizi verdigi icin degil onlarda adet boyle butun cocuklarinin kurbanini olene kadar kendileri kesiyormus 3 senedirde kp kesiyordu
Herkes kurbana takilmis sanirm yalnis Anlasildi
Kp her sene birsuru kuzu alir ahirlari var orda bakardi evleri mustakil
O kuzulardanda bayramda uc cocuguna keserdi
Yillardir boyle imis
Ben gelin geldigimden beride durum bu sekilde bu sene alamadi kuzu sadece bu arada bize laf soyleyen kp degil kendi annem
Hediye kurban kabul oluyormuş bende bugün öğrendimDinimizde zorlama yok yani diyorki seni zorlamayacak borca sokmayacak sikinti yaratmayacak sekilde vacip olan hayvani alir keser etini ihtiyac sahiplerine esine dostuna komsuna dagitirsin.İmkanin yoksa kesmezsin yukumlu degilsin
Siz eger bu zamana kadar kp in sizin icin kestigi kurbanlara kp e hayvanin parasini vermediyseniz diyenete sorun derim
Hayvani kimin kesip dagittigi degil kisinin helal gelirle kendisinin almis olmasi esas olan diye biliyorum (bir yerde rizkininda sadakasi gibi aslinda zekat mantigi fark et dagitiyorsunuz)
Bazi yerlerde imkani cok olan cocuklarinada keser evet ama kesenin kurbanidir kesilenin degil
Tatile gelince zibilyon tane anne konun var hala soruyorsun annem boyle dedide haklimi hata bendemi anneni artik kk da tanidi az cok yapisini cozdu zorlanmayacaksan odeyebilecek durundaysan gidersin annene sizide goturelim deseydin gelecekti muhtemelen aman ne masrafi falan demeyecekti imkanin varsa git yoksa iptal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?