Sabah Sabah Canımı Sıkan Durum..

Hiç kimseye aldırmadan rahat rahat tatil yap canım keyfini çıkar evet arttırmak önemli ama daha da önemli olan birşey var hayatı huzur ve mutluluk ile yaşamak

Arkadaş sen medcezir isimli kişinin ilk üyeliği misin

O da seninle aynı konuları acıyor onun da elti ve görümce birlikte tatile gitti o da bayramda eşiyle tatile gidecekti bütün konuların aynı

O da üniversite mezunuyum deyip herkez yazıyordu hatta sen de onun bir konusuna yorumlar yaptın siz aynı kişisiniz bence

Mune bir bakar mısınız

Helenra o üyenin profilini buraya ekler misin

Resmen aynı konuları açarak millet uyutuluyor

Hesap linki atmak umarım yasak değildir Mune

konu sahibi nin de bahsettiği üyeliğin linki aşağıda.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/medcezir__.697689/

Arkadaşlar konu sahibi bana söyleyince ben de hesaba baktım ve konular oldukça benzer. Bu hesap 2. üyelikten dolayı pasifleştirilmiş ama Lady Marmalade'nin hesabı mıydı öğrenmek isteriz :)

Tatile tabiiki gidersiniz ama kurbana karisma durumu musait butun muslumanlarin yapmasi gereken birsey.

Konular içerik yaşanılan şeyler bire bir aynı ilk fark edince yok artık dedim çünkü sırayla bir o üye bir bu konu açıyordu yani bildiğin bizimle dalga geçiyorlar bir de onun konusunda marmelad yorum yapmış düşün :)

Dinimizde zorlama yok yani diyorki seni zorlamayacak borca sokmayacak sikinti yaratmayacak sekilde vacip olan hayvani alir keser etini ihtiyac sahiplerine esine dostuna komsuna dagitirsin.İmkanin yoksa kesmezsin yukumlu degilsin

Siz eger bu zamana kadar kp in sizin icin kestigi kurbanlara kp e hayvanin parasini vermediyseniz diyenete sorun derim
Hayvani kimin kesip dagittigi degil kisinin helal gelirle kendisinin almis olmasi esas olan diye biliyorum (bir yerde rizkininda sadakasi gibi aslinda zekat mantigi fark et dagitiyorsunuz)
Bazi yerlerde imkani cok olan cocuklarinada keser evet ama kesenin kurbanidir kesilenin degil

Tatile gelince zibilyon tane anne konun var hala soruyorsun annem boyle dedide haklimi hata bendemi anneni artik kk da tanidi az cok yapisini cozdu zorlanmayacaksan odeyebilecek durundaysan gidersin annene sizide goturelim deseydin gelecekti muhtemelen aman ne masrafi falan demeyecekti imkanin varsa git yoksa iptal et

Ben de inceledim simdi tesaduf falan degil bu yonetim aciklama yapar umarim Mune
Şu var ikinci üyelik alıp çok takıntılı ve kıskanç görünmemek için farklı iki üyelikle konu açmasını anlarım da kendi konusuna diğer üyeliğiyle yorum yapmasını hatta boş ver aldırma diye akıllar vermesini anlayamıyorum :)

Gülme :) En çok orada dikkatimi çekmişti aslında ama hiç yazmadım ancak milleti kandırmaya devam etti bu kadar tesadüf olamaz
Herhangi bir Anneli konusu veya konularin icinde anne yoksa o degildir bence ya lutfende olmasin yani cok sinirbozucu oluyor

Ben de baktim simdi ayniymis konular gercekten de. :)
Zaten canim sıkılıyor is yerinde vakit gecmiyor deyip duruyordu.
Ondan sebep iki koldan konu acip duruyormus :)
O genis zamanda kitap okusaydi eltiye gorumceye sarmazdi ufku genislerdi hem de "herkez" yerine "herkes" yazardi.

Herhangi bir Anneli konusu veya konularin icinde anne yoksa o degildir bence ya lutfende olmasin yani cok sinirbozucu oluyor

Aynı olmaması nerdeyse imkansız tek fark onun kızı var bunun oğlu

Ay demeyin öyle bu konuda ben iki üyeliğini de uyardım diye baya kizmisti

Yanlis bilgi paranin kimden ciktigi degil onemli olan kimin niyetiyle kesildigi yani babanizin annenizin adina kurban kesmeside ayni annenin niyetine keserse annene olur oda cocuklarinin niyetine kesiyormus cocuklarina olur.

hayatimds duydugum en sacma sey... kurbaninizi babaniz kayinpederiniz vs sizin adiniza siz psra vermeden nasil kesiyor siz yada esiniz parayi verireniz anca öyle sizin adiniza kesebilir... cok sacma ve yanlis

Aynı olmaması nerdeyse imkansız tek fark onun kızı var bunun oğlu

Ay demeyin öyle bu konuda ben iki üyeliğini de uyardım diye baya kizmisti

Sen incelediysen oyledir cnm ben incelemeden yazdim bakarken nisanlimli konuyu gordum ama 2015 mis simdi baktim olabilir bir ara is yerinde cok daraliyorum diye konu acmisti belki buraya sarmistir

İllaki kesmek zorunda değilsiniz eğer durumun musaitse kesilir kurban şimdi elinizdeki para başka bir yer icin ayrılmış
Siz deseysiniz kpedere bu sene kesmicegiz diye.
önce kurban sonra tatil keyif icin varfa farz icin mi yok:) ayrica her calisan kendi kesmeli bir baba cocugu yetiskin calisan eli ekmek tutn icin kesmez

durum bu sekilde olsa dahi siz kesememis ve vazifenizi yerine getirmemis oluyorsunuz.. ayrica kurban dolapta saklanmaz dagitilir

Hediye kurban kabul oluyormuş bende bugün öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…