sabah sabah eşimle yaşadığım olayy

kendi ailemi gördüm sanki :D
saygı kalmayınca böyle oluyor en ufak şeyden bile bir tartışma ağzına geleni söyleme sevgi nerde yer bulur kendine ...

eşiniz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insanmış.ben ailem konusunda çok hassasım şaka bile yaptırmam yani ne demek çingene ağızlarında diş yok ya...sen de deseydin ya sen onların aldığı evde oturuyorsun sende iç güveysin o zaman diye...vallahi parçalardım o adamı senin yerinde olsam.erkeklerin aileleri çok kıymetli oluyor ama bayanlar evlendikten sonra nedense erkekler kadar ailelerine sahip çıkmıyor eşlerine karşı müdafa etmiyor.tavrınızı koyun bence ailenize de laf söyletmeyin onlar sizin varolma sebebiniz bir kere onların elini öpmesi lazım kocanızın böyle terbiyesizlik yapacağına...sinirlendim haa:47:

eşiniz ne kadar saygısız terbiyesiz bir insanmış.ben ailem konusunda çok hassasım şaka bile yaptırmam yani ne demek çingene ağızlarında diş yok ya...sen de deseydin ya sen onların aldığı evde oturuyorsun sende iç güveysin o zaman diye...vallahi parçalardım o adamı senin yerinde olsam.erkeklerin aileleri çok kıymetli oluyor ama bayanlar evlendikten sonra nedense erkekler kadar ailelerine sahip çıkmıyor eşlerine karşı müdafa etmiyor.tavrınızı koyun bence ailenize de laf söyletmeyin onlar sizin varolma sebebiniz bir kere onların elini öpmesi lazım kocanızın böyle terbiyesizlik yapacağına...sinirlendim haa:47:

arkadaşa kesinlikle katılıyorum keşke diyeydiniz "o beğenmediğin ailemin aldığı evde oturuyorsun" diye. sakın laf soyletmeyin ailenize sakın

arkadaşım bende ilk evliliğimi gördüm sizin yaşadıklarınızda ilk eşim aynı bu insan gibi egoları son derece yüksek bencilin önde gideniydi sonraları elide kalkmaya tokat falan atmaya başlamıştı.bende dikkat çünkü sözel şiddet arkasından fiziksel şiddeti çağırıyor.ben en fazla 6 ay dayandım çok bile durmuşum.ama ikinci evliliğim tam hayallerimdeki gibi oldu eşim allahıma şükürler olsun yeryüzündeki erkek melek:48: çok seviyorum onu:54: önceleri çoook üzüldüm ama sonu feraha çktı. benden mesaj: kızlar size ve ailenize saygısı olmayan insana katlanmak zorunda değisiniz.....

arkadaşa kesinlikle katılıyorum keşke diyeydiniz "o beğenmediğin ailemin aldığı evde oturuyorsun" diye. sakın laf soyletmeyin ailenize sakın

ya arkadaş laf söyletmeyi bırak eşi telefon etmiş hemen onu çok seviyorum falan yazmış buraya yaa ay cidden şaka mı bu:)kocasının üstüne gitmişler ya biraz hemen savunmaya başlamış. o zaman niye konu açıyorsunuz yok çingene ağzında dişi yok falan böyle devam edin ilişkinize niye şikayet ediyorsunuzki? size mutluluklar dileriz.yalnız benim kocam ailemin aldığı evdde otursun hem de aileme o kadar hakaret etsin bende kedi gibi durayım ailemin yüzüne bakarken utanırdım heralde ama ne diyelim yani tencere kapak olayı olmuş sizinki...

Yaşla ne alakası var ?benim annemle babam 45 yıllık evliler hala senin annen senin baban muhabbeti yapıyorlar::1:

arkadaşımızn başına gelen %99umunuz başına gelen olaylardır..

heleki yeni evlilerde bu tip incir çekirdeğini doldurmayan tartışmalar kaçınılmazdır.
hatta saygısızlık anlamında çok ileri gitmedikçe,evliliği besleyen şeylerdir..

Kaç yaşındasınız kuzum siz?
Eşiniz de siz de çocukluk etmişsiniz.
Bir de benim babam senin babanı döver deyin tam olsun.
Evlilikte her şeyle beraber aileler de kapının dışında kalır.
İsterse kanlı bıçaklı olun birbirinize karşı ailelerinizi konuşmayın.
Oturun kendi kurduğunuz aileyi, eksiklikleri, hayallerinizi ,planlarınızı konuşun.

ya arkadaş laf söyletmeyi bırak eşi telefon etmiş hemen onu çok seviyorum falan yazmış buraya yaa ay cidden şaka mı bu:)kocasının üstüne gitmişler ya biraz hemen savunmaya başlamış. o zaman niye konu açıyorsunuz yok çingene ağzında dişi yok falan böyle devam edin ilişkinize niye şikayet ediyorsunuzki? size mutluluklar dileriz.yalnız benim kocam ailemin aldığı evdde otursun hem de aileme o kadar hakaret etsin bende kedi gibi durayım ailemin yüzüne bakarken utanırdım heralde ama ne diyelim yani tencere kapak olayı olmuş sizinki...

profiline bakınca anladım olayı bekarmıssın arkadasım sana hersey toz pembe sana bişi uymayınca bosan gitsin allahım yaa maalesef bazı seyleri cekmek zorunda kalıyosn evlilik kolay degil evlenince ne demek istedigimi anlarsn.

polyan bence bu konuyu kapat artık.... baksana tartışmalar başlamış...

.

bir erkek durduk yere eşinin ailesi hakkında neden böyle konuşur ki:26:gerçi bunun sebebi olmaz ama ortada hiçbir sebep yokken hakaret edilmesi de çok saçma:20:umarım eşin hatasını anlar özür diler.bence senden özür dilemeden onunla konuşma:19:ayrıca böyle tartışmalarda senin ailen benim ailem mevzusu olmamalı.eşin hakaret etse bile sen etme onun seviyesine düşme ki kendini savunabilesin.yoksa o da sana sende benim aileme söz söyledin diyebilir bu fırsatı ona verme

profiline bakınca anladım olayı bekarmıssın arkadasım sana hersey toz pembe sana bişi uymayınca bosan gitsin allahım yaa maalesef bazı seyleri cekmek zorunda kalıyosn evlilik kolay degil evlenince ne demek istedigimi anlarsn.

allahım ya hemen bekar dıye sen anlamazsın moduna giriyosun, ben evlıyım ne olmuş, ben aileme hakaret edıcek adamın alnını karışlarım alnını
hem ailemın evınde oturcak hemde çingen agızlarında diş yok dıycek, :20: eşin saygısız bı ınsan, ne sana ne ailene zerre kadar saygısı yok..

önceki konuları yaşadıklarını bilmiyorum ama
adamın öfke sorunu varmış
ve tedaviye başlayacakmış
bence sen bunu yenmesine daha fazla destek ol
o baktın senin damarına dokunuyor üsteleme
yani sabah sabah sana çatmak istemiş
sonrasında arayıp hatasının farkına varmış
ya dilemeseydi uzatsaydı ne olacaktı
ya da sen kabul etmeseydin sorun çıkarsaydın
adam daha da dellenecek ve iş boşanma kavgalarına kadar gidecekti

sakin olduğunda
güzellikle onunla konuşup kırıldığını söylediğinde eminim anlayacaktır
ama tedaviyi ihmal etmeyin

öfke sorunu var diyorum halen bazıları üstüme üstüme geliyor.
Sanki kendi evliliklerinde hersey ilk gün ki gibiymiş gibi pehh....

önümüzdeki yaz evli olacağım canım ama emin olabilirsin aynı konuyu görsem yine aynı yorumu yapardım ki benim eşim olacak insan asla bu kadar terbiyesizce laflar etmez ailem hakkında. bu da kk da klasık yani cevap veremeyince sen bekarsın anlamazsın. burda bu yorumu yapan sadece ben değilim üstelik.sen aynı şeyi eşin gbi bir adama söyleseydin yani senin ailen çingene vs diye kesinlikle sana şiddet uygulardı.neyse size EVLİLİĞİNİZDE(!) mutluluklar...

önümüzdeki yaz evli olacağım canım ama emin olabilirsin aynı konuyu görsem yine aynı yorumu yapardım ki benim eşim olacak insan asla bu kadar terbiyesizce laflar etmez ailem hakkında. bu da kk da klasık yani cevap veremeyince sen bekarsın anlamazsın. burda bu yorumu yapan sadece ben değilim üstelik.sen aynı şeyi eşin gbi bir adama söyleseydin yani senin ailen çingene vs diye kesinlikle sana şiddet uygulardı.neyse size EVLİLİĞİNİZDE(!) mutluluklar...

kusura bakmada ben cok gördüm etmez yapmaz diyeni bence kimseye falan güvenme senin siddet görmeyecegin ne malum ya da aldatılmayacagın hey gidi dünya hey ne oldum dememeli ne olacagım demeli....

allahım ya hemen bekar dıye sen anlamazsın moduna giriyosun, ben evlıyım ne olmuş, ben aileme hakaret edıcek adamın alnını karışlarım alnını
hem ailemın evınde oturcak hemde çingen agızlarında diş yok dıycek, :20: eşin saygısız bı ınsan, ne sana ne ailene zerre kadar saygısı yok..

.

Arkadaşlara katılıyorum. Bunlar evli ya da bekar olmakla alakalı değil, prensip meselesi, karakterle ilgili bir şey. Hiç unutmam, evini yaptığımız bir müşterimiz vardı, benim de az çok tanışık olduğum. Bacak kadar kızından ayar yemiştim. Odasında neler istediğini anlatıyordu, tabi hızını alamayınca bir yerden sonra fizik kuralları gereği mümkün olamayacak şeyler talep etmeye başladı. Ben de "istesek de yapamayız canım" falan diyeceğime, sanki karşımda kırık yıllık kankam varmış gibi "canım benim şimdi onu öyle yapmak akıllıca olur mu sence?" falan diye bir şeyler söyledim, yani nereden baksanız "akılsız" demiş kadar oldum. 11 yaşında bir kız çocuğu, gayet sakin ve saygılı bir sesle "siz benimle böyle konuşamazsınız" dedi. Haklıydı, özür diledim ve o çocuğa cidden saygı duydum.

Kısacası herkes hak ettiği saygıyı görüyor. Evlisi bekarı, çoluğu çocuğu yok bunun.

Ben diğer konularınıza da baktım...
Kocanızın size sarfettiği sözlerin hiçbirisini kendisinin söylediğine inanmıyorum... Dolmuş...
Kayınvalidenizin o poşet gibi ağzını kapandığı vakit, eşinizin öfke kontrolü için doktora gitmesine gerek bile kalmayacak...
Tamamiyle annesinin ağzından konuşmuş...
Eminim kayınvalideniz sürekli, çoğu kayınvalide gibi, hakkınızda, "Pis zaten... evini de temizlemiyor.. onlar ç...gene (bunu yazmak istemiyorum)) dediyse eşinizde aslında sizi korumak için onları söyledi...
Belki hırs yaparsınız, evi şöyle bir güzel temizlersiniz vs. vs. gibi...
Saçma sapan hareket etti, olgunlaşmamış her erkek gibi...
Ailenizi çok sevdiğinden ama annesi yaşadığı sürece bunu gösteremeyeceğinden emin olun...

Sahi bu adam size, annesinin yanında nasıl davranıyor? Resmi ve soğuk mu...?

Sizde koca değil.. kayınvalide sorunu var.. Eşiniz pek çok erkek gibi ana kuzusu elbette.. ama kayınvalideniz olgun olsaydı.. bunları yaşamazdınız...
Karışık yazdım.. ama kusura bakmayın... ama o canım anne babanız o kadar uğraştıktan sonra... dokundu bana...
Kusura bakmayın...

Kolay gelsin

Ben diğer konularınıza da baktım...
Kocanızın size sarfettiği sözlerin hiçbirisini kendisinin söylediğine inanmıyorum... Dolmuş...
Kayınvalidenizin o poşet gibi ağzını kapandığı vakit, eşinizin öfke kontrolü için doktora gitmesine gerek bile kalmayacak...
Tamamiyle annesinin ağzından konuşmuş...
Eminim kayınvalideniz sürekli, çoğu kayınvalide gibi, hakkınızda, "Pis zaten... evini de temizlemiyor.. onlar ç...gene (bunu yazmak istemiyorum)) dediyse eşinizde aslında sizi korumak için onları söyledi...
Belki hırs yaparsınız, evi şöyle bir güzel temizlersiniz vs. vs. gibi...
Saçma sapan hareket etti, olgunlaşmamış her erkek gibi...
Ailenizi çok sevdiğinden ama annesi yaşadığı sürece bunu gösteremeyeceğinden emin olun...

Sahi bu adam size, annesinin yanında nasıl davranıyor? Resmi ve soğuk mu...?

Sizde koca değil.. kayınvalide sorunu var.. Eşiniz pek çok erkek gibi ana kuzusu elbette.. ama kayınvalideniz olgun olsaydı.. bunları yaşamazdınız...
Karışık yazdım.. ama kusura bakmayın... ama o canım anne babanız o kadar uğraştıktan sonra... dokundu bana...
Kusura bakmayın...

Kolay gelsin

yok canım kayınvalidenim yanında sıcaktır samimidir eşim bana ama kayınvalidem benm düzenimi begenir zaten hatta bana hasta hasta ne temizligi hem tertemiz nereyi temizliyecen demişti dün.

kusura bakmada ben cok gördüm etmez yapmaz diyeni bence kimseye falan güvenme senin siddet görmeyecegin ne malum ya da aldatılmayacagın hey gidi dünya hey ne oldum dememeli ne olacagım demeli....

bak bunları kimse bilemez başımıza gelmeden ahkamda kesmeyiz. ama sen şunu anlamıyorsun ailene bu adama laf söyletiyorsun hakaret ettiriyorsun biz eleştirince kızıyorsun. sorun şu bende nişanlıyım diğer meselerdede söyleyeceklerim olsada büyük konuşmam ama ailem söz konusu ise evlide olsam o adam bana bu lafları etcek paralarım onu mafederim . boyle bi insanla aynı çatı altında asla durmam

Size bir tavsiyede bulunacağım. bir daha konu açmadan önce biraz bekleyin. nasılsa sorununuzu eşinizle halledeceksiniz.

Son düzenleme:
Back
X