• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabah sabah eşimle yaşadığım olayy

yok canım kayınvalidenim yanında sıcaktır samimidir eşim bana ama kayınvalidem benm düzenimi begenir zaten hatta bana hasta hasta ne temizligi hem tertemiz nereyi temizliyecen demişti dün.

Peki..
Ancak ben kayınvalidenizin size söylediği şeylere pek inanmamanızı naçizane tavsiye ederdim, bakınız sizin topiğinizden bir alıntı;

Bizim işyerinde çalışma var lavabolarda,kayınvalidemin dükkanı yakın diye oraya gidiyordm neyse gittim dükkana kayınvalidem telefonla konusuyor,sen kapat ben arayacam dedi telefonda benm yanımdan uzaklastı sessizce burada burada dedi ben duydum,lavaboya girdim çıktım ne diyor dedim kim dedi bende y dedim(eşim)o degil başka biri dedi anne duydum dedim ben ne diyorsa diyor dedi

Yine de siz bilirsiniz,
Selam ve sevgiler,

valla ben şikayet etmiş olabilirim ama başka bir nickti..

şikayet etmek basitlik değil tam tersi konuyu basitleştirenlerden kurtulmuş oluruz..

boşver sen saçma sapan yorumları,illaki seni anlamayacaklarda çıkacaktır..

hala konuyu okuyamamış yada anlamadan yazanlar var..

sanki sen ailene hakaret ettirmişsin gibi..neyse ya boşver bunları,şikayet butonunu kullan.

sen bu sabah yaşadıklarından dolayı açmışsın bu konuyu...memnun olsan ve sindirsen zaten
konu açma gereği bile duymazdın..

evli olmayan hiç kimse yorum yapmasın demiyoruz ama bu durumu anlamaları gerçekten zor..

bizlerde prensesler gibi sevildiğimiz saygı gördüğümüz o flört zamanlarını yaşadık..
inanın evlilik asla flört ederken sizi sevdiğini söyleyen adamla yapılmıyor..
hepsi değişiyor..kimisi az kimisi çok..

1-2senede iyice oturur evliliğiniz...ailene karşı nerde durması gerektiğini ona öğrettiğin taktirde
evlilik kurumundaki bir sınavı daha başarıyla vermiş olacaksınız:)

oda bir ana baba çocuğu elbette söylediği sözler için pişman olacaktı..

önemli olan bir daha tekrar etmemesi..bu birazda senin elinde canım..
fazla bağışlayıcı olmadan biraz burnunu sürtsen eminim sınırlarını anlayacak..

ben eşinle ikinize sonsuz mutluluklar diliyorummmm:nazar::nazar:

terbiyesizlik etmis,sanki bu temizlik isinide biraz bahane etmis gibi geldi bana,baksana sonradan ailene hakaretler savurmus,fakir olmak suc degil,agzinda dis olmamasida suc degil,hele hele Cingene olmak hic mi hic suc degil.

bence sen hic onun seviyesine inmemeye calis ki o utansin bu tavirlarindan,yani onun ailesi icin deme sen kendi ailene bak,ama ne kadar kirildiginida sakin bir dille anlat.

gerçekten üzücü bir durum..çok ayıp etmiş eşiniz...bazı erkekler maalesef böyle kendi yırtık donlarına bakmadan başkalarına(özellikle eşlerinin ailelerine) laf atıyorlar..o beğenmediğin insanlar senin canım diye koynuna soktuğun insanı yetiştirip büyüttüler,terbiyesiz adam..boşver canım kendi konuşsun konuşsun dursun gelmezsede gelmesin hiçte öksüz değilsin sen zaten annenle babanın yanına gidiyorsun boynunda bükük kalmasın..çok bilirler lafları sokup sokup hemen kaçıp gitmeyi...
bence bu hafta temizlik falan da yapma gelmiyormuş madem otursun yapsın temizliği.. :47:

eger bu tartışmanın öncesi yoksa , durduk yere bukadar şey söylediyise; kesinlikle ne temizlik yap nede yemek filan, yat keyfine bak cumarteside babanlara yeniden hediyelerini alarak git canın ne kadr istiyorsa kal ve keyifle evine dön.utanmazsa ailenin yanına gitme diyecek

valla ben şikayet etmiş olabilirim ama başka bir nickti..

şikayet etmek basitlik değil tam tersi konuyu basitleştirenlerden kurtulmuş oluruz..

boşver sen saçma sapan yorumları,illaki seni anlamayacaklarda çıkacaktır..

hala konuyu okuyamamış yada anlamadan yazanlar var..

sanki sen ailene hakaret ettirmişsin gibi..neyse ya boşver bunları,şikayet butonunu kullan.

sen bu sabah yaşadıklarından dolayı açmışsın bu konuyu...memnun olsan ve sindirsen zaten
konu açma gereği bile duymazdın..

evli olmayan hiç kimse yorum yapmasın demiyoruz ama bu durumu anlamaları gerçekten zor..

bizlerde prensesler gibi sevildiğimiz saygı gördüğümüz o flört zamanlarını yaşadık..
inanın evlilik asla flört ederken sizi sevdiğini söyleyen adamla yapılmıyor..
hepsi değişiyor..kimisi az kimisi çok..

1-2senede iyice oturur evliliğiniz...ailene karşı nerde durması gerektiğini ona öğrettiğin taktirde
evlilik kurumundaki bir sınavı daha başarıyla vermiş olacaksınız:)

oda bir ana baba çocuğu elbette söylediği sözler için pişman olacaktı..

önemli olan bir daha tekrar etmemesi..bu birazda senin elinde canım..
fazla bağışlayıcı olmadan biraz burnunu sürtsen eminim sınırlarını anlayacak..

ben eşinle ikinize sonsuz mutluluklar diliyorummmm:nazar::nazar:

cok haklısın insanlar dogru yalnıs cok yargılıyorlar kendi baslarına gelse aynı tepkiyi verirler mi sanmıyorum ama cok kırıcı oluyorlar neyse Saol canım benm.Yorumun için de ilgin alakan için de saol:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu yuvaları kolay kurmadık Rabbim korusun bütün yuvaları.

canım saol yorumlrın için...Sabahtan beri 5 defa konustuk annemlere gitmeyelim de dedim avizeyi de götürmeyelim de dedim ısrarla gidelim lütfen hayır olmaz öyle sey diyip duruyo bende tamam dedm canım

Çok merak ettim. Neden annenize gitmiyorsunuz.
Avizeyi götürmeme konusunda evet. Ben olsam o avizeyi değil aileme götürmek, çöpe atardım derhal. Ya da bir daha elimi sürmem. Ama neden ailenize gitmiyorsunuz.

Bekara karı bosamak kolaydır arkadasım.Ailem konusuna gelince ben gereken cevabı verdm eşime

arkadaşım diğer arkdaşların yaptığı yorumlara katılıyorum ailene laf söyleme cesaretini nerden buluyo eşin tamm o arkadaşlar bekar evliliği bilemezler diyelim ben 5 yıllık evliyim ki benim eşim ailem hakkında tek bir söz etmez belki beğenmediği kızdığı huyları vardır ama bunu dile getirmez saygısızlık etmez senin eşin bence sanada ailenede çok büyük saygısızlık etmiş incir çekirdeği doldurmıcak kavgada aile aşşalanmaz ki kendi ailesinin nasıl olduğu oğullarını yetiştirmelerinden belli bence ailene söz söyletme o fırsatı verme birdaha eğer seninle evlendiyse ailenede sanada saygı duymak zorunda..

Yaşla ne alakası var ?benim annemle babam 45 yıllık evliler hala senin annen senin baban muhabbeti yapıyorlar::1:

arkadaşımızn başına gelen %99umunuz başına gelen olaylardır..

heleki yeni evlilerde bu tip incir çekirdeğini doldurmayan tartışmalar kaçınılmazdır.
hatta saygısızlık anlamında çok ileri gitmedikçe,evliliği besleyen şeylerdir..

Bahsettiklerimiz çok farklı.
Elbette ufak takılmalar sonrasında gülüşmelerle kırmadan, kırılmadan olur böyle şeyler.
Ancak konu sahibinin anlattığı konuşma, tarzıyla, ifadesiyle çok çocukça ve bizim bahsettiğimiz durumdan daha ciddi.
Saygısızlığa varmış bence.

birincisi temizlik işlerine çok meraklıysa gelsin işten alsın eline süpürgeyi bezi silsin süpürsün. :20: erkeklik hanıma dayılanmakta zannediyor seninki, ikincisi biraz terbiye öğrensin, kendisine ev almış kayınpeder hakkında ne biçim konuşmak öyle. besle kargayı oysun gözünü. senin baban ev almış beyefendi içinde oturuyor, beyefendi bir avizeyi çok görüyor. asıl çingenelik budur. bence bu sözleri kompleksten söylemiş. senin aileni kötüleyerek kendi ezikliğini gidermeye çalışıyor. :20:

:53::53::53:

eşiniz o kadar birikmiş o kdar kıskanmış ki ailenizi nereden laf soksam diye bakınmış resmen.!

bence hatasını anlayana kadar onunla konuşmayın!

hem para kazanıp eve kaykınız olacak hemde babanıza aldığınız hediyeyi götüremeyeceksiniz! çok biliyor o bay kompleksli!

ona psikiytriye gidip komplekslerinden arınmasını söyleyin. sizi rencide etmeye hakkı yok.:50:

sende sağol canım:)Allahım hepimizin yuvasına huzur geçim versin:)

ailenin aldığı evde oturduğunu hatırlatanlar olmuş,sen boşver onları,eşinde biliyor herhalde..
belkide bunu yediremiyorda olabilir kendine,bakın bizler kadınız ,bize kayınbabamız ev alsa
gururla otururuz ama erkeklerde durum değişik olabilir..onun patlamasınıda yaşamış bence..
asla olgunlukla karşılamıyoruz ama demek ki adamda dolmuş,sonuçta oda bizim gibi bir insan
ve çok yanlış tepki vermiş..

tek temennim bu olayın bir daha tekrar etmemesi..

not:birkaç gün burnunu sürtersen daha iyi olabilir..özür dileyip dursun ,sen ağırdan al,
iyice anlasın karıcığının kabinin kırıldığını...sonra barışırsın ve ahhh o barışmalar ne tatlıdır yaaaa:1:

cok haklısın insanlar dogru yalnıs cok yargılıyorlar kendi baslarına gelse aynı tepkiyi verirler mi sanmıyorum ama cok kırıcı oluyorlar neyse Saol canım benm.Yorumun için de ilgin alakan için de saol:nazar::nazar::nazar::nazar:
Bu yuvaları kolay kurmadık Rabbim korusun bütün yuvaları.

sende sağol canım:)Allahım hepimizin yuvasına huzur geçim versin:)

ailenin aldığı evde oturduğunu hatırlatanlar olmuş,sen boşver onları,eşinde biliyor herhalde..
belkide bunu yediremiyorda olabilir kendine,bakın bizler kadınız ,bize kayınbabamız ev alsa
gururla otururuz ama erkeklerde durum değişik olabilir..onun patlamasınıda yaşamış bence..
asla olgunlukla karşılamıyoruz ama demek ki adamda dolmuş,sonuçta oda bizim gibi bir insan
ve çok yanlış tepki vermiş..

tek temennim bu olayın bir daha tekrar etmemesi..

not:birkaç gün burnunu sürtersen daha iyi olabilir..özür dileyip dursun ,sen ağırdan al,
iyice anlasın karıcığının kabinin kırıldığını...sonra barışırsın ve ahhh o barışmalar ne tatlıdır yaaaa:1:

keske senin gibi ablam olsa derdimi paylassam hep...

Ah ah şu erkekler daha evlilik ne dmek bilmeden kendilerini bilmeden insan olmadan evleniyorlar hepsi için geçerli değil ama sözüm bunun gibi erkeklere benim ablamda dün evi terketti 5 aylık evliler daha

Kızlar yine ben ben ben:( Off yine cok moralim bozuk.
Aslında eşimle aramda geceden kalma bir sorun yoktu.Sabah 6.30da kalktım,kahvaltıyı hazırladım.Sonra onu uyandırdım mutfaga gectik ben cayı koyarken o da bana temizligi ne zaman yapacaksın dedi.(Her cumartesi öglene kadar calısıyorum öglen 1den 6ya kadar da temizlik yapıyorum.Ama bu cumartesi iş çıkısı anneme gitmeyi planladık.Temizligi hafta içi yapmam gerekeck o yüzden.)
Bende gecen haftadan beri gribim cuma günü sabah 1.5 saat cuma aksamı 1.5 saat cumartesi sabah ta 1.5 saat yapsam yeter dedm bana.O da bana öyle olmaz bu aksam dan basla,sallama temizlik yapma gibi şeyler söyledi.Ki temizligimi herkes begenir aslında.
Bende dedim sen benm temizligime karısma lütfen bayan işidir bu dedm.Ayrıca gribim bu aksam dinlenmem lazım dedim,ben cevremde bi sende gördüm böyle karısan dedm.O bana senin cevrendekiler sünepeyse karısına laf söyleyemiyorsa ben ne yapayım dedi.Bende cok üzüldüm,çayımı aldım yatak odasına gectim ilacımı arıyordum geldi 2 dk sonra yanıma dedi ki sen simdi trip yapıyosn ya ben de cumartesi günü gelmiyrum,sen öksüz gibi tek git dedi.Babama da avize almıstım kendi evimize alırken giderken onuda evde bıırak dedi.Hiç bişi demedim.Zaten çingenesiniz cadırlarda yasıyo sülalen dedi.Ben tekirdaglıyım ama cingene fln degilim benm akrabalarımdan herkesin güzel yeni evleri vardır.Bende dedm sen kendi sülalene bak önce.Benmkiler güzel evlerde oturuyor.
Bu arada benm ailem cok cefakar varsa yoksa cocuklarını düsünür biz evlendik kira vermeyelim diye bize buradan ev aldılar,onun ailesinin de sadece kendi evleri var cocuklarını fln hiç düsünmemişler, varsa yoksa sefa sürmüşler ..
Neyse cıkmadan önce bana senin ailene bak cimrilikten sokaga cıkamıyor,agızlarında diş yok dedi kapıyı vurdu gitti.O kadar cok zoruma gitti ki.
:43::43::43::43::43::43:

canım hiç üzülmee eşin paşa paşa gelir senden özür dilerr eşinde aşağılık kompleksi varr iki iki daha dört...ne demek yaa eşinee söz söylemeyenler sünepemi oluyomuş ne alakaaa...kendince üstünlük kurmaya çalışmışş hiç sevmediğim erkek tipiii üzgünüm cnm amaa senden özür dilemeden aslaa yüz vermee konuşmaa babana gitt onsuz amaa ...onsuzda hayatını devam:19: ettirecegini bilsinn bay ukalaa

Kızlar yine ben ben ben:( Off yine cok moralim bozuk.
Aslında eşimle aramda geceden kalma bir sorun yoktu.Sabah 6.30da kalktım,kahvaltıyı hazırladım.Sonra onu uyandırdım mutfaga gectik ben cayı koyarken o da bana temizligi ne zaman yapacaksın dedi.(Her cumartesi öglene kadar calısıyorum öglen 1den 6ya kadar da temizlik yapıyorum.Ama bu cumartesi iş çıkısı anneme gitmeyi planladık.Temizligi hafta içi yapmam gerekeck o yüzden.)
Bende gecen haftadan beri gribim cuma günü sabah 1.5 saat cuma aksamı 1.5 saat cumartesi sabah ta 1.5 saat yapsam yeter dedm bana.O da bana öyle olmaz bu aksam dan basla,sallama temizlik yapma gibi şeyler söyledi.Ki temizligimi herkes begenir aslında.
Bende dedim sen benm temizligime karısma lütfen bayan işidir bu dedm.Ayrıca gribim bu aksam dinlenmem lazım dedim,ben cevremde bi sende gördüm böyle karısan dedm.O bana senin cevrendekiler sünepeyse karısına laf söyleyemiyorsa ben ne yapayım dedi.Bende cok üzüldüm,çayımı aldım yatak odasına gectim ilacımı arıyordum geldi 2 dk sonra yanıma dedi ki sen simdi trip yapıyosn ya ben de cumartesi günü gelmiyrum,sen öksüz gibi tek git dedi.Babama da avize almıstım kendi evimize alırken giderken onuda evde bıırak dedi.Hiç bişi demedim.Zaten çingenesiniz cadırlarda yasıyo sülalen dedi.Ben tekirdaglıyım ama cingene fln degilim benm akrabalarımdan herkesin güzel yeni evleri vardır.Bende dedm sen kendi sülalene bak önce.Benmkiler güzel evlerde oturuyor.
Bu arada benm ailem cok cefakar varsa yoksa cocuklarını düsünür biz evlendik kira vermeyelim diye bize buradan ev aldılar,onun ailesinin de sadece kendi evleri var cocuklarını fln hiç düsünmemişler, varsa yoksa sefa sürmüşler ..
Neyse cıkmadan önce bana senin ailene bak cimrilikten sokaga cıkamıyor,agızlarında diş yok dedi kapıyı vurdu gitti.O kadar cok zoruma gitti ki.
:43::43::43::43::43::43:

canım hiç üzülmee eşin paşa paşa gelir senden özür dilerr eşinde aşağılık kompleksi varr iki iki daha dört...ne demek yaa eşinee söz söylemeyenler sünepemi oluyomuş ne alakaaa...kendince üstünlük kurmaya çalışmışş hiç sevmediğim erkek tipiii üzgünüm cnm amaa senden özür dilemeden aslaa yüz vermee konuşmaa babana gitt onsuz amaa ...onsuzda hayatını devam:19: ettirecegini bilsinn bay ukalaa

canım bence eşinin aşağılık kompleksi var ve üstünlük kurmaya çalışmış ayrıca eşine söz söylemeyen adamlar sünepemi oluyormuşş kendini ögle kandırsın kusura bakmayın ama eşiniz çok basit bir insanmışş maaleseff:20:

hem kayınbabanın aldığı evde otur hemde cimriler dee...sakın ama sakın evini onun adına filan yaptırma.özür dilesinn..üzülme kendini yıpratma böylelerine yırtık karı olacak ki söylediğine gülsün geçsin görürüm ozaman havasını.

Sabah sabah sinirlerim bozuldu cnm yazdıklarını okuyunca sanırım daha 10 aylık falan evlisin.Eşin neden bu kadar karışıyor senin temizlik yapıp yapmamana?Ona mı kalmış ne zaman yapacağın.Onu ilgilendiriorsa oda yardım etsin.Böyle kadın gibi herşeye karışan erkek tiplerinden nefret ediyorum.Ailene söylediği hakaretlere söyleyecek cvpım bile yok.İşin çok zor bu adamla Allah sabır versin.Ama ipleri biraz eline al yaptığın işlere karıştırmamaya çalış.Yoksa hayat senin için hepten çekilmez olur..
Resmen ailene gitmemek için gerizekalıca bir tartışma yaratmış.Çingene lafı ne kadar ayıp bir kelime madem öyle olduğunu biliyor neden evlenmiş sizinle gözü körmüymüş?

keşke yorum yapmasaydım..

bendee vallaaa insanları anlamak mümkün deilll:20::38:

herzman yanındayım tatlım...
senin yaşadığın duruma hepimiz aşinayız,illaki yaşadık,
eşinde bu tip sinir buhranlarını kontrol etmesini öğrenecek..
ya doktor desteği yada kendi isteğiyle..
dediğim gibi bir kaç gün moralsiz olduğunu görsün,görsün ki bir daha bu tarz konuşmaya cesaret edemesin..
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş:)

özelden de yazabilirisn ama mesaj sayım 100den az diye şimdilik cvp yazamıyorum..

keske senin gibi ablam olsa derdimi paylassam hep...

eşiniz resmen kaşınmış sabah sabah kavga etmek istemiş ama söyledikleri çok kırıcı ben olsam ctesi annemlere gitmem evi temizler asar suratımı otururum o avizeyide al kır dicem ama yapmayın tabi onuda götürmeyin nedir bu dengesiz erkeklerin haliii

Back
X