Sabah sabah moralim yerlerde..

Direkt kabul etmedim, işi kabul etmiş olduğum için üzerime yapışmış oldu.
Şimdi ki aklım olsa asla.. Hatta iş görüşmesinde bunu sorabilirim bile.

Direkt kabul etmedim, işi kabul etmiş olduğum için üzerime yapışmış oldu.
Şimdi ki aklım olsa asla.. Hatta iş görüşmesinde bunu sorabilirim bile.
Böyle yerler hep karşınıza çıkacak.
Size ilk kez söylediklerinde yapmamalısınız.
Kendimden örnek vereyim.
Yaşım 19-20 adı bilindik eğitim grubunda çalışıyorum.
Temizlik ve çaya bakan ablamız olmasına rağmen müdürüm -çay içmediğim halde --her sabah istisnasınız "çay oldu mu?" derdi.
Bende hergün 'çay içmiyorum ben ilgilenmiyorum x hanıma sorun" dedim.
O hiç vazgeçmedi bende vazgeçtim. Bundan sonra sizde gittiğiniz yerde yapmalısınız...

Şirketin prestijine göre değişiyor. Hele ki azıcık düzgünse sekreteri, muhasebecisi, pazarlamacısı varsa mutlaka çaycısı da oluyor. Maalesef ki bazı yerlerde ben ilgilenmiyorum dediğinde farklı düşünebiliyorlar erinme olarak görüyorlar, ki onlarda zaten küçük işletmeler oluyor. Sizin de '' o hiç vazgeçmedi '' demeniz gibi artık ego mudur bilemiyorum ama vazgeçmiyorlar ve istiyorlar işte.

Iyi bari az kalmış o zaman az kaldığını düşün rahat edersin.

Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.

Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.
NİYE BAŞKA İŞ BAKMIYOSUN PEKİ CANIM. BUGÜN BANA YAĞMURCUM Bİ BARDAK ÇAY GETİRİRMİSİN DEDİ CİNS CİNS BAKTIM GETİRDİM AMA BİDAHA İSTEMEZ SANIYORUM

Otomatik ödeme diye bisey var Allahım ne cok seviyo insanlar insan kullanmayı.İs yetişmeyince de neden yetişmiyor!Senin faturanı ödemekten yetişmiyor!

NİYE BAŞKA İŞ BAKMIYOSUN PEKİ CANIM. BUGÜN BANA YAĞMURCUM Bİ BARDAK ÇAY GETİRİRMİSİN DEDİ CİNS CİNS BAKTIM GETİRDİM AMA BİDAHA İSTEMEZ SANIYORUM
Şu an SMMM stajı yaouyorjm. Aynı zamanda yüksek lisans var. Evime ve okuluma işyeri yakın diye mecbur katlanıyorum. Baska sebebi yok.

Şu an SMMM stajı yaouyorjm. Aynı zamanda yüksek lisans var. Evime ve okuluma işyeri yakın diye mecbur katlanıyorum. Baska sebebi yok.
Ben stajımı başlatamadım bile iş bulamadığım 3. Dönemin içindeyim.
8 yıllı aşkın tecrübeme rağmen. Çok dertliyim çok

Çok iş var ama sömüren cinsten arkadaş, derdim sadece para kazanayım olsa zaten burada bir şekilde kalırdım.

İş bul işten ayrıl mobbibg davası açmakla tehdit et. Ses kaydı al gerekirse. Zamanında muhasebecilik yaptım ve aynı baskıyı gördüm. Atanır atanmaz da direk telefonla bir daha gelmiycem diyerek zor durumda bırakarak hırsımı aldım ama hala içim soğumadı adama karşı dava açmadığıma pişman oldum.

Ses kaydını nasıl alacağım ki adam her dakika yanımda değil, ki ne zaman ne diyeceğini bilemiyorum? Bu arada diğer bayan arkadaşın yerine gizliden eleman bakmaya başlamış, şimdi ben desem ki işten ayrılacağım '' dur eleman bulalım, işi devret '' diyecek eminim ki, ama kendisi çıkarmak istediğinde gizli gizli eleman bulup direkt kapının önüne koyacakmış meğer..

Bu arada iş aramaya devam ediyorum arayan firmalar da oluyor ama yer uzak olduğu gibi (servis, araç yok ve 2 vesait) haftada 5,5 gün mesaisi olan yerler yani Cumartesi 1:30- 2'ye kadar çalışılıyormuş. Ben istiyorum ki cumartesi çalışma olmasın hele de yol mesafesi olacaksa.. Ama cumartesi çalışmayan firma yok denecek kadar az..

Güncelleme ;

Bu olaydan sonra iş aramaya başlamıştım, burası kafamda bittiği için ve aynı zaman da dolaylı yoldan temizlik ve bulaşık işleriyle ilgilenmek istemediğimi dile getirmiştim, sonuç; yerime eleman bakıyorlarmış gizli gizli, kulağıma bir şekilde geldi.

Konuşmak ve ipleri koparmak için gelmesini bekliyorum. Yani bugün eleman bulsa yarın kendimi kapıda bulacakmışım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…