Konu başında size kızmıştım kabul ettiğiniz için. Olmuş artık madem ayrılacaksanız kendi çıkarlarınıza hizmet edin.
Şartlar ekonomik olarak kötü bir dönemde olmazsaydı 1 dk durmayın derdim.
Çalışırken iş bulmak daha kolay...
Böyle yerler hep karşınıza çıkacak.Direkt kabul etmedim, işi kabul etmiş olduğum için üzerime yapışmış oldu.
Şimdi ki aklım olsa asla.. Hatta iş görüşmesinde bunu sorabilirim bile.
Böyle yerler hep karşınıza çıkacak.
Size ilk kez söylediklerinde yapmamalısınız.
Kendimden örnek vereyim.
Yaşım 19-20 adı bilindik eğitim grubunda çalışıyorum.
Temizlik ve çaya bakan ablamız olmasına rağmen müdürüm -çay içmediğim halde --her sabah istisnasınız "çay oldu mu?" derdi.
Bende hergün 'çay içmiyorum ben ilgilenmiyorum x hanıma sorun" dedim.
O hiç vazgeçmedi bende vazgeçtim. Bundan sonra sizde gittiğiniz yerde yapmalısınız...
Iyi bari az kalmış o zaman az kaldığını düşün rahat edersin.canım valla konuşmanda fayda var. biraz önce patronun odasına girdim rapor imzalatmak için telfonda konuşuyodu bende bekliyorum ayaktayım. telefondayken bana işaret parmağı ile çay bardağını işaret etti doldur getir gibisinden. anlamamazlıktan geldim. ya ağzını açacaksın bu şartlar altında konuşmamıştık işe başlarken diye ya başka iş bulup kaçacaksın yada katlanacaksın ve psikolojini bozacaksın orada. rica minnet belki su kaldırır ama bu tavırlar insanı geriyo kesinşikle. kaç yaşındaydın bu arada ?
burada kesinlikle çalışmayacağım :)
Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.Böyle yerler hep karşınıza çıkacak.
Size ilk kez söylediklerinde yapmamalısınız.
Kendimden örnek vereyim.
Yaşım 19-20 adı bilindik eğitim grubunda çalışıyorum.
Temizlik ve çaya bakan ablamız olmasına rağmen müdürüm -çay içmediğim halde --her sabah istisnasınız "çay oldu mu?" derdi.
Bende hergün 'çay içmiyorum ben ilgilenmiyorum x hanıma sorun" dedim.
O hiç vazgeçmedi bende vazgeçtim. Bundan sonra sizde gittiğiniz yerde yapmalısınız...
Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.
NİYE BAŞKA İŞ BAKMIYOSUN PEKİ CANIM. BUGÜN BANA YAĞMURCUM Bİ BARDAK ÇAY GETİRİRMİSİN DEDİ CİNS CİNS BAKTIM GETİRDİM AMA BİDAHA İSTEMEZ SANIYORUMMesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.
İNŞALLAH KISA SÜREDE BULURSUNDA KURTULURSUN CANIMBenim şu an halimi görebilseniz keşke, utanmasam resim ekleyeceğim de neyse, ya sabır diyorum iş bulana kadar..
Otomatik ödeme diye bisey var Allahım ne cok seviyo insanlar insan kullanmayı.İs yetişmeyince de neden yetişmiyor!Senin faturanı ödemekten yetişmiyor!Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.
Şu an SMMM stajı yaouyorjm. Aynı zamanda yüksek lisans var. Evime ve okuluma işyeri yakın diye mecbur katlanıyorum. Baska sebebi yok.NİYE BAŞKA İŞ BAKMIYOSUN PEKİ CANIM. BUGÜN BANA YAĞMURCUM Bİ BARDAK ÇAY GETİRİRMİSİN DEDİ CİNS CİNS BAKTIM GETİRDİM AMA BİDAHA İSTEMEZ SANIYORUM
Insanı kullanmak otomatik ödeme ile uğraşmazlar gönder defneyi ödesin derler. Kendimi bazen Ofisboy gibi hissediyorum.Otomatik ödeme diye bisey var Allahım ne cok seviyo insanlar insan kullanmayı.İs yetişmeyince de neden yetişmiyor!Senin faturanı ödemekten yetişmiyor!
Ben stajımı başlatamadım bileŞu an SMMM stajı yaouyorjm. Aynı zamanda yüksek lisans var. Evime ve okuluma işyeri yakın diye mecbur katlanıyorum. Baska sebebi yok.
Mesela ben muhasebe işlerine bakıyorum. Her ay patron evinin faturasını bile git bunları PTT den öde diyor. Sinir oluyorum.
O zorluğu bende yaşamıştımBen stajımı başlatamadım bileiş bulamadığım 3. Dönemin içindeyim.
8 yıllı aşkın tecrübeme rağmen. Çok dertliyim çok
Dinlemezler. Çenemi yormuyorum Boşa bende.Ben olsam pttden fatura yatırma mı kaldı. Otomatik ödeme talimatı verelim derdim.
Millet kafayı yemiş.
anladım canım ozaman ayrı bi konuŞu an SMMM stajı yaouyorjm. Aynı zamanda yüksek lisans var. Evime ve okuluma işyeri yakın diye mecbur katlanıyorum. Baska sebebi yok.
İş bul işten ayrıl mobbibg davası açmakla tehdit et. Ses kaydı al gerekirse. Zamanında muhasebecilik yaptım ve aynı baskıyı gördüm. Atanır atanmaz da direk telefonla bir daha gelmiycem diyerek zor durumda bırakarak hırsımı aldım ama hala içim soğumadı adama karşı dava açmadığıma pişman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?