Sabah sabah olur mu????

Sabah seksi favorimdir kesinlikle..kocişin dokunuşlarıyla,öpücükleriyle uyanmak gibisi yok.Tavsiye ederim,deneyin,farkı farkedeceksiniz:))))))

kocamin en sevdigi ise gitmeden once seks.her sabah olmuyordu ama hamile kalmadan once haftada 2, 3 sabah yapardik , yazik zavallim suan hic yapmiyoruz , sabret diyorum oglumuz icin.

o durumda uyku mu kalır kızlar ya:))baştan zor gelir tabii ki.işe giderkende öyle olmuyormu baştan zor geliyo kapıdan çıkıncaya kadar:))ne benzetme ama.

tabi ki saati olmaz .. mesela sabah sabah daha gözümü açmamışım üstelik ağzım kokuyor mu endişesi var her ne kadar dişlerini fırçalayıp yatsan da .. ancak şu da bir gerçek ki sabah seksi kadar muhteşem birşey de yok. denemeyen arkadaşlar muhakkak deneyin.. bu zmana kadar (1 yıllık evliyim) sabahları beni tahrik eden hep eşim olmuştur. hiç bir söz söylemeden sevişmeye başlamak ve ardından gelen inanılmaz bir orgazm ki nirvanaya çıkıyorsun o anda.. ve de ardından gelen sabahın ilk cümlesi GÜNAYDIN SEVGİLİM .. güne iyi başlamak diye buna denir... ki sabah bu şekilde uyanıp da gün içerisinde devamının sıkça geldiğini de yaşayabilirsiniz( eşinzin çalışma saatleri müsait ise)

ben bunları biliyodum evlemeden önce araştırdım aman araştırmaz olaydım herife iyiki sabah güzel olur dedeik pazar sabahları yataktan dinlenmiş diil yorgun kalkıyom yaaaaaaaaaa

:))) peki hiç gece uyurken eşiniz tarafından tahrik edilerek uyandırılıp seviştinizmiiii?? uyurken bir sıcaklık hissediyor ve uyanıyorsunuz ( dil darbeleri:)))
ben bayılıyorum bu sekilde sevişmeye deneyin derim

Back
X