SABAH SABAH SİNİR EDEN SEVGİLİ?

Bazı şakalar insanın tam da en hassas noktası olabiliyor ondan dolayı size patlamıştır.Bence uzatılacak bi durum yok.

bu konunun amaci ne?

konunun ne oldugu yazmiyor, robot gibi karsinizdaki kisilere ayni cevabi kopyalayip gonderiyorsunuz, haksizsiniz diyenleri de tersliyorsunuz. eee?

bir kere burada kimse maasli calisan degil insanlar size vakit ayirip cevap yaziyorlarsa nezakrt cercevesi icinde konusmayi ogrenin once.

Hala konuyu çözemedim yani nedir ne değildir masrafı oldu şikayet ederim nedir???
Konuyu anlamaya da gerek yok aslında herkesin rahatsız olduğu konu farklıdır herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz ya da bize göre makul olan davranışı yapması....

ki hoşuma gitmeyen durumda ben de uyarırım hoşuma gitmediğini anlasın ve bir daha yapmasın diye.....

herkes söylüyormuş bir de sizin söylemeniz sinir yapmıştır...

bu konunun amaci ne?

konunun ne oldugu yazmiyor, robot gibi karsinizdaki kisilere ayni cevabi kopyalayip gonderiyorsunuz, haksizsiniz diyenleri de tersliyorsunuz. eee?

bir kere burada kimse maasli calisan degil insanlar size vakit ayirip cevap yaziyorlarsa nezakrt cercevesi icinde konusmayi ogrenin once.
terslemek değil hanımefendi ama ufacık bir şaka dan ve bu şaka için daha önce uyarılmamışken ve ve bu şakayı arkadaşları bile yapıyorken bana bağırması sizce biraz ayıp kaçmadımı

Hala konuyu çözemedim yani nedir ne değildir masrafı oldu şikayet ederim nedir???
Konuyu anlamaya da gerek yok aslında herkesin rahatsız olduğu konu farklıdır herkesin aynı olmasını bekleyemeyiz ya da bize göre makul olan davranışı yapması....

ki hoşuma gitmeyen durumda ben de uyarırım hoşuma gitmediğini anlasın ve bir daha yapmasın diye.....

herkes söylüyormuş bir de sizin söylemeniz sinir yapmıştır...
tamam sinir yaptı o kadar bağırması neydi peki. Bana deseki aşkım bir daha arabamla ilgili şaka yapma dese vereceğim cevap tabiki sevgilim yapmam olurdu. Yani o kadar bağırmasu tuhafıma gitti.

bir insanın bağırması hata değil benim yaptığım mı hata ve ilk defa uyardı beni hadi bir kaç kere uyardı desem haklısın dicem ama
Her zaman yaptığım şakayı yaptı diyorsunuz demek ki bi yere kadar sabredebildi. Sizin alttan almanız lazımdı. Arabanın da kaskosu falan yok sanırım onu şikayet edeceksiniz bu şaka olmuyor mimik oynamıyor mesela ben de. Şaka anlayışınızı gözden geçirin

Adam haklı. Aynı şakayı on kere yapınca o şaka olmuyor. Şaka dedigin bir kez yapılır.

Her zaman yaptığım şakayı yaptı diyorsunuz demek ki bi yere kadar sabredebildi. Sizin alttan almanız lazımdı. Arabanın da kaskosu falan yok sanırım onu şikayet edeceksiniz bu şaka olmuyor mimik oynamıyor mesela ben de. Şaka anlayışınızı gözden geçirin
ya kasko muane herşeyim tam arabanın. Masrafı için yaptım ben o şakayı zaten bundan sonra da asla yapmam gitsin arabasına milyon masraf etsin beni asla ilgilendirmiyır

tamam sinir yaptı o kadar bağırması neydi peki. Bana deseki aşkım bir daha arabamla ilgili şaka yapma dese vereceğim cevap tabiki sevgilim yapmam olurdu. Yani o kadar bağırmasu tuhafıma gitti.
O zaman bağırmaması konusunda uyaracaksınız ilişkiler de de kişisel sınırlar olur ve olmalıdır da....
Siz de tavrınızı ortaya koyun...
Ve ben sanırım aramamazlık yapmazdım direkt söylerdim rahatsız olduğum davranışı...

diğer türlü çok çocukça geliyor

O zaman bağırmaması konusunda uyaracaksınız ilişkiler de de kişisel sınırlar olur ve olmalıdır da....
Siz de tavrınızı ortaya koyun...
Ve ben sanırım aramamazlık yapmazdım direkt söylerdim rahatsız olduğum davranışı...

diğer türlü çok çocukça geliyor
şimdi yazacam zaten sabah yaptığım şaka yanlış olabilir evet ama senin bağırmanı gerektirecek bir durum yoktu diye

ama aynı şakayı arkadaşları da yaptı ve onlara gülüp geçti. Olay bana patladı
İşte artık bunalmış. Nazı da size geçmiş. İnsan genelde en sevdiğine patlar böyle durumlarda.

ya kasko muane herşeyim tam arabanın. Masrafı için yaptım ben o şakayı zaten bundan sonra da asla yapmam gitsin arabasına milyon masraf etsin beni asla ilgilendirmiyır
Bu konuda gurur yapmayın. Hepimiz bazen ters anımıza geliyor patlıyoruz. Bağırması yanlış evet ama sizin de kendinizi haklı görmeniz yanlış. Bence konuşun özür dileyin kırıldığınız şeyi de anlatın. Böyle konuşmadan arasın açmam diyerek ilişkinizi yıpratmanıza gerek yok

Back
X