• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah üst kattaki komşuyla papaz olduk

Kapınıza kadar gelmişler bir sonrakinde de biriniz kapida onlari oyalarken digeriniz polis çağırsin kayitlar resmi olarak ise yaramaz belki ama kendimizi korumak adına kanıt olsun istedik diye aldik dersiniz kapiya gelen polise bile gösterseniz az bucuk kisilerin ne mal oldugu anlasilir
Ben de önceki evimde cok çektim ev sahibine sikayet ettiler ev sahipleri de kapıma dayandı
Onunla.da güzelce konuştum beni hakli buldu ve sayesinde gece temizlik yapmalar ve balkon silkmeler bitti
Yöneticiler de bir yere kadar ama evin sahibi olmak istedigini yapma hakki vermez
Sizin apartmanda yönetim kararlari var mi ya da bulundugunuz bölge icin belli kurallar var mi? Kiraci da en az ev sahibi kadar hakka sahip çünkü parasini ödediğin sürece o ev senindir.
Yurtdışında şu yaptıklarının onda birini yapsa ceza alir, kendince üstünlük taslamaya çalışmış ama bu durum elinde patlar söyleyeyim
En güzeli polis çağırmak...

Kapınıza kadar gelmişler bir sonrakinde de biriniz kapida onlari oyalarken digeriniz polis çağırsin kayitlar resmi olarak ise yaramaz belki ama kendimizi korumak adına kanıt olsun istedik diye aldik dersiniz kapiya gelen polise bile gösterseniz az bucuk kisilerin ne mal oldugu anlasilir
Ben de önceki evimde cok çektim ev sahibine sikayet ettiler ev sahipleri de kapıma dayandı
Onunla.da güzelce konuştum beni hakli buldu ve sayesinde gece temizlik yapmalar ve balkon silkmeler bitti
Yöneticiler de bir yere kadar ama evin sahibi olmak istedigini yapma hakki vermez
Sizin apartmanda yönetim kararlari var mi ya da bulundugunuz bölge icin belli kurallar var mi? Kiraci da en az ev sahibi kadar hakka sahip çünkü parasini ödediğin sürece o ev senindir.
Yurtdışında şu yaptıklarının onda birini yapsa ceza alir, kendince üstünlük taslamaya çalışmış ama bu durum elinde patlar söyleyeyim
En güzeli polis çağırmak...
Canım biz de her ihtimale karşı kaydettik.Apartmanda şuan iki daire dolu herkes tatilde. Yarın akşam ev sahibi toplantı yapacakmış diğerlerini de arayıp çağıracakmış. Bakalım ne olacak. Bi daha tartışma çıkmaz umarım eğer olursa bu kez direkt polisi arıycaz.

Ne bilecek apartman kültürünü o yasadığı ulkede balkonlar bile mınnak mınnak Fransız balkonu adı ustunde :D
Şaka bi yana taşının bencede 🙄

Adam kadınla konuşamazmış mış. Bu kadar örf adet adab-ı muaşerete önem veriyorlar sa komşuluk haklarını öğrensinler sığırlar
Ah canım nerdee ben üstteyim herşeyi yaparım diyen biri ne anlar hak hukuktan.Cahiller . Bi daha ne yaparlarsa yapsınlar kapıma gelmedikleri müddetçe bişey demiycem. İnsanın başını belaya sokar bu tipler

Ah canım nerdee ben üstteyim herşeyi yaparım diyen biri ne anlar hak hukuktan.Cahiller . Bi daha ne yaparlarsa yapsınlar kapıma gelmedikleri müddetçe bişey demiycem. İnsanın başını belaya sokar bu tipler
O da var. Dur yere çirkefleri sıçrar mayın. La havle diyin geçin. Yada tatlı dil kullanarak yılanı deliğinden çıkaracaksınız

Bu eve de yeni taşındık 8 ay oldu aslında çok memnunduk. Bunlar 3 hafta sonra gidecekmiş. Belki ağustosta tayin isteriz biz de.
Ah ah ben de ayni 9 ay önce tasindim yine mecbur tasinacagim gibi. Bendeki sorun kombinin bozuk olmasi ve ev sahibinin de hic bir çözüme evet dememesi. Tamamen benim idare etmemi ve çekmemi beklemesi...
Inanin taşınmak cok zor hele ki tek başına cok daha zor.
Babam da kötü ev sahibi, insani ev sahibi yapar derdi ama iste komşu da büyük faktör. Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın. Simdilerde kiralar bile firlamis 1000 liralik ev 1500den asagi degil. Herkesin hakkinda hayırlısı...
Yarin toplantıda da söyleyin durumu. Kapima kadar geldiler ve ust katta olduklari icin herseyi yapariz diyorlar ama buna hakları yok gerekirse mahkeme yoluna gideceginizi ve yönetimin de rezil olabileceğini soyleyin. Ne kadar haklarınızın farkinda olarak üst perdeden konusursaniz karşınızdakiler o kadar korkup siner.

Bizde de böyle bir çirkef var Di 2 sene de evimden tiksindir di Allah'tan taşındı kurtuldum darısı sizin başınıza yeminle zor uğraşmak :KK43:

Adam kadınla konuşamazmış mış. Bu kadar örf adet adab-ı muaşerete önem veriyorlar sa komşuluk haklarını öğrensinler sığırlar
yok o kadınların aşağılık olmasından kaynaklanıyor 😬 denk değiller erkeğin dengi erkek. öteki türlü evdeki konuşulmayan erkeğin erkekliği boşa düşüyor otomatik olarak 😂

Back
X