- 30 Kasım 2013
- 3.845
- 4.919
- 358
- Konu Sahibi kardelen_61
Evet izinsiz kimsenin ses kaydini alamasin. Hakliyken suclu olmayin sirf bunun icin dava acabilirler. Adamlar zaten parasiyla hava atiyor. Aman acik vermeyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trabzon canımHangi sehirdesiniz.
Canım biz de her ihtimale karşı kaydettik.Apartmanda şuan iki daire dolu herkes tatilde. Yarın akşam ev sahibi toplantı yapacakmış diğerlerini de arayıp çağıracakmış. Bakalım ne olacak. Bi daha tartışma çıkmaz umarım eğer olursa bu kez direkt polisi arıycaz.Kapınıza kadar gelmişler bir sonrakinde de biriniz kapida onlari oyalarken digeriniz polis çağırsin kayitlar resmi olarak ise yaramaz belki ama kendimizi korumak adına kanıt olsun istedik diye aldik dersiniz kapiya gelen polise bile gösterseniz az bucuk kisilerin ne mal oldugu anlasilir
Ben de önceki evimde cok çektim ev sahibine sikayet ettiler ev sahipleri de kapıma dayandı
Onunla.da güzelce konuştum beni hakli buldu ve sayesinde gece temizlik yapmalar ve balkon silkmeler bitti
Yöneticiler de bir yere kadar ama evin sahibi olmak istedigini yapma hakki vermez
Sizin apartmanda yönetim kararlari var mi ya da bulundugunuz bölge icin belli kurallar var mi? Kiraci da en az ev sahibi kadar hakka sahip çünkü parasini ödediğin sürece o ev senindir.
Yurtdışında şu yaptıklarının onda birini yapsa ceza alir, kendince üstünlük taslamaya çalışmış ama bu durum elinde patlar söyleyeyim
En güzeli polis çağırmak...
Bu eve de yeni taşındık 8 ay oldu aslında çok memnunduk. Bunlar 3 hafta sonra gidecekmiş. Belki ağustosta tayin isteriz biz de.Ne bilecek apartman kültürünü o yasadığı ulkede balkonlar bile mınnak mınnak Fransız balkonu adı ustunde
Şaka bi yana taşının bencede![]()
Hayırlısı olsun ınsallahBu eve de yeni taşındık 8 ay oldu aslında çok memnunduk. Bunlar 3 hafta sonra gidecekmiş. Belki ağustosta tayin isteriz biz de.
Ah canım nerdee ben üstteyim herşeyi yaparım diyen biri ne anlar hak hukuktan.Cahiller . Bi daha ne yaparlarsa yapsınlar kapıma gelmedikleri müddetçe bişey demiycem. İnsanın başını belaya sokar bu tiplerAdam kadınla konuşamazmış mış. Bu kadar örf adet adab-ı muaşerete önem veriyorlar sa komşuluk haklarını öğrensinler sığırlar
O da var. Dur yere çirkefleri sıçrar mayın. La havle diyin geçin. Yada tatlı dil kullanarak yılanı deliğinden çıkaracaksınızAh canım nerdee ben üstteyim herşeyi yaparım diyen biri ne anlar hak hukuktan.Cahiller . Bi daha ne yaparlarsa yapsınlar kapıma gelmedikleri müddetçe bişey demiycem. İnsanın başını belaya sokar bu tipler
Ah ah ben de ayni 9 ay önce tasindim yine mecbur tasinacagim gibi. Bendeki sorun kombinin bozuk olmasi ve ev sahibinin de hic bir çözüme evet dememesi. Tamamen benim idare etmemi ve çekmemi beklemesi...Bu eve de yeni taşındık 8 ay oldu aslında çok memnunduk. Bunlar 3 hafta sonra gidecekmiş. Belki ağustosta tayin isteriz biz de.
İyi ki biliyormuş bir de bilmese tepenizden sıçardı . Şunu da söyletti yaniSanırım taşınacağız. Bi de diyoki bana ağıza alınmayacak laf dedin. Görgüsüz demem dokunmuş. Benim fransa da 5 evim var apartman kültürünü biliyorum diyor
yok o kadınların aşağılık olmasından kaynaklanıyorAdam kadınla konuşamazmış mış. Bu kadar örf adet adab-ı muaşerete önem veriyorlar sa komşuluk haklarını öğrensinler sığırlar