Sabah tartışması

Kıskançlık değil bu kusura bakmayın. Yaptığınız şey çok net boşanma sebebi. Böyle giderseniz sonunuz ya boşanmak olur ya da aldatılmak.

Kıskanıp olay çıkarınca ne geçiyor elinize? Aldatacak olan adam tam olay anında "hay aksi, karım da çok kıskançtır. Ben bu işten vazgeçeyim en iyisi" mi diyecek?

Aksine adama verdiğiniz mesaj şu:
Hiçbir kadının reddedemeyeceği bir adamsın. Arabana binen bile üstüne atlar. Ben hiç hak etmediğim halde seninleyim, elimden kaçarsın diye ödüm kopuyor. Benden daha iyilerine layıksın.

Kendinize neden yapıyorsunuz bunu bir oturup düşünün. Ve mutlaka uzman yardımı alın. Tepkileriniz, siniriniz gerçekten normal değil.

esınızı dusurdugunuz durum ıcın burda ben utandım
her kadın potansıyel koca ayartan da degıl bırı sızın ıcın boyle muamele yapsa ne dusunurdunuz

Saka olsun diye actiniz dimi bu konuyu?
Esiniz nasil katlaniyor bu hayata?

e doktora gıdın arkadasım
kolumuz agrıyınca belımız agrıyınca doktora gıdıyoruz beynımız rahatsızlanınca nıye gıtmıyoruz oda organ ? dusunme bozuklugu vardır belkı olabılır ınsanız yanı ne var kı bunda ıyı degılsenız doktora gıdın
psıkolojınız ıyı degılse doktora gıdın hepsının doktoru var tıpta herseyın cozumu var emın olabılırsınız . ınsanlar bunun ıcın senelerce okuyorlar

Çok abartıyorsunuz. Ben işten çıkarken erkek kadın fark etmez, bir arkadaşım teklif ettiği zaman biniyorum arabasına. Aynı şekilde arabam olsa ben de bir arkadaşımı bırakırım, cinsiyet fark etmez. Evliyim, karşımdaki insan bazen evli bazen bekar oluyor. Bunda yanlış olan ne var?

Teşekürler yorumlar için kızlar haklısınız valla hepiniz. ama kendime geldim diyemem içimdeki sinir geçmedi hatta daha önceki sabahlar da götürdüde ben mi bugun tesadüf gördüm diye içim içimi yiyo
Neyse ki kvye hiç bişey demedim hiç değilse bu iyi oldu . Yorumlari tekrar tekrar okuycam çok sağolun belki beynime yer eder de düzelirim bi umut ..

Buna tartışma denmez, siz huzursuzluk çıkarmak için fırsat aramışsınız.
Rahatsız olmanızı anlayabiliyorum, herkes hoşlanmaz bundan fakat bunu eşinizle düzgün bir şekilde konuşmalısınız.
Böyle kavga ile, kriz ile olmaz.
Ayrıca eşinizin peşinden ısrarla aramak, mesaj atmak, olmadı kaynınızı aramak çok ayıp. O ne yapabilir ki bu durumda?
Benden söylemesi, bu kadar açığa vurarak kendinizi yıpratmak ile kalmayıp, aynı zamanda eşinizin ailesine karşı da açık verip kendinizi incitme fırsatı vermiş olursunuz.

Benim kuzenimin eşi yıllardır hastalık derecesinde kıskançlık yapıyor. Gerçi karı koca ikisi de aynı ama inanın biri 23 diğeri 21 yaşında 2 oğulları var ve bu saçmalıklar hala huzursuzluk sebebi evliliklerinde.
Asla çözüm değil, bunu düşünerek hareket edin.

Nişanlıyım .. Bende İşyerinden çıkarken eger yol üzeri ise arkadaslarımn arabasına biniyorum .. evimn yakınlarnda iniyorum.. hmn hemen her aksam ve nişanlma da söylerim hatta kim oldugunu isimde vermem araçla çıktım diye derim.. bunlar tartısma kavga cıkaracak seyler değil bence.. Kendinize yaparsınız .. çok rahatsızsanz bu durumdan keşke guzellkle eşinize kim oldugunu sorsaydınz ve bunu şüphe duyar gibi değilde meraktan.. bende sorarım herkes sorar ama ben merakımdn sorarım daha cok sık sık olursa da çaktırmadan bende giderim iş çıkarark kendmce durumu gözlemlemk için..

Siz kıskanç değil hastasınız. Acilen tedavi olun. Gerçekten aklım almıyor dünya üzerindeki bütün kadınlar kocanızın peşinde mi sanıyorsunuz? Üstelik 2 küçük çocuğunuz varmış eşiniz size bu zamana kadar nasıl dayandı hayret ettim. Sizin gibi insana 1 gün tahammül edilmez. Her şeyi geçtim kaynınıza niye mesaj arıyorsunuz? Yaptığınız hem kendinizi hem eşinizi küçük düşürmek. Burda bile kayınvalideye pay çıkartmışsınız. Sosyal hayat diye bir şey var farkında mısınız okulda, işte, sosyal çevrede kadın erkek iç içe. Eşiniz hiç kadın görmesin istiyorsanız eve kapatın sadece sizi görerek yaşasın. Muhtemelen sizin bütün dünyanız eşiniz ve çocuklarınız olduğu gibi bu durumun ne kadar normal olduğunu anlayamıyorsunuz. Allah etrafınızdakilere sabır versin

Son düzenleme:
Kv benim huyumu gerçekten çözmüşşş kaynımın telefonu aradıgımı görmüs telefonu evdeymiş. Ben daha sormadan dedi, şu yukarda oturan kadının geliniymiş hastanede çalışıyomuşta eşime demiş gidiyosanız benide götürüverin oda mecbur gel abla demiş . Diyo 'kesin dedim sen onun bindigini görünce aradın.

Bu kıskanclik değil, başka bişey bence.
Benimde eşimin ise yeni giren bir kadın tek araba gidelim diye teklifte bulunmuştu, bir süreliğine, yolunun ustuydu.

Eşim sonuçta kimin ne olduğunu bilir, o sorun görmediyse benim içinde sorun yoktur.

Ama karşı komşuya araba kullanmayı öğretmeyi bende gereksiz buldum.

cok tepki vermissin belki tanidiktir gecerken birakacaklardir arabada yalniz da degillermis ki

sizin gibi eşim olsa bir gün evli kalmam
Ya buna koptum resmen...
Aynı fikirdeyim bu arada ...biz komşu ,mahalle fikriyle büyüdük iyide oldu ben bu toprakları seviyorum... zorla istiyorsunuz ki tartışalım ben uzattıkça uzatayım,sonra bunalsın iş güç zaten başından aşkın ,rahat bana iyice batsın, boşasın beni adam sonra oturup zırıl zırıl ağlayayım...

Bende eşimin kardeşinin sözüne gidemedim resım cektirmek için bir yerlere gitmişler. Arabada damat kız kardesi kız kardesının arkadası arabayı kullanan benım eşim. Cokk sınırlendmm ben yokum arabada o kızın ne işin var. Ben gelememişim. Insaan bozuluyor boyle seylere. Ama siznki basit kıskanclıklae kım dıye sorarsınn ama abartmıssınn dedıgın gibi zayıf tarafını belli etme.

burda da siz haklısınız mesela.. ama durum eşinizden kaynaklanan bi durum.. ben eşime bozulurdum.. sizi de alması lazımdı.. başkası dusunmek zorunda değil ama eşinz dusunmeliydi. .

burda da siz haklısınız mesela.. ama durum eşinizden kaynaklanan bi durum.. ben eşime bozulurdum.. sizi de alması lazımdı.. başkası dusunmek zorunda değil ama eşinz dusunmeliydi. .
Hamileydim gidemedım baska sehırdeydı. Calısıyorum ızne cıkmadım. Ama kaynanam ve gorumcemede bozuldum cunku esımı mecbur bırkamıslar cocuk buraları bılmıyor arabayı sen kullan . Hadi neyse esıme guvenırm. En ck sınırlendıgım o kız yakın arkadası olduğu ıcın bende eklıydı. Resmen kız story atıp duruyor gıttıgı her yerde esım yok ama suslenmıs puslenmıs baaya delirdim erken donmek Zorunda kaldı. Arayıp tebrık etmeyı bıle dusunmedım mesaj attım.

Gerçekten neden sinirlendiğinizi anlamadığım için soruyorum. Siz zaten başka şehirdeymişsiniz. Eşinizin kardeşinin arkadaşıyla yanında kardeşi ve kardeşinin nişanlısı varken aynı arabanın içinde olmasının neyine sinirlenip bozuldunuz? Ne olabileceğini düşündünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…