e doktora gıdın arkadasımHaklısın ablacım ama nedense bana herşey batıyo bu son zamanlarda daha da felaket oldum bilmiyorum ben heryere eşimle gidip geliyorum 2 cocuk var kücük. Böyle bişey hiçç başımıza gelmedi de ondan eşimle de karşılaştırma yapamıyorum hani o olsa oda böyle davranırdı diyebilmek icin
YokEşinin onceden vukuatları var mıydı
cok tepki vermissin belki tanidiktir gecerken birakacaklardir arabada yalniz da degillermis kiGune kavgayla başladık hayırlısı kızlar ben hastalık derecesinde kıskancım galiba. sabah camdan bakıyodum eşime. eşimle liseye giden kaynım var beraber arabayla gidiyolar geçerken okula bırakıyor. baktım net göremedim bi bayan vardı kv nin yanında kv ile konuşuyodu galiba dikkatlide bakmadım . eşim binip arabayi calıstırdı bu kızda bindi arkaya anaam benim nevrim döndü saydırıp sövdüm bi yandan msj bi yandan eşimi aradım açmadı kaynımı aradım açmadı eşime msj attım büyük ihtimal yanndakiler inince açtı 5 dk geçmedi ama. bağırdı çağırdı yok namus bukadar basitmiymiş güvenmiyosam bitsinmiş. bilmem kimin gelini dedi inanmadım inanmıyorum değildi o. Zaten öyle yaşlı yada biz yaşında biri değildi daha ufaktı.
engelledi ben şuan sinirden kuduruyorum hâla saydırıp duruyorm msjda . O kvye uyuz oluyorum şuan onuda suçlu görüyorum kesin o dedi onun başının altından çıkıyo böyle şeyler biara da karşı komsunun kızına araba sürmeyi eşim öğretsin diye diretti kavga etmiştik yok dediğim halde eşime ısrar etti. istemiyorum sevmiyorum öyle şeyleri . sorup sormamakta kararsizim gerçi düşmana hassas noktanı göstermyceksin ordan vuruyolar sonra. ama çok öfkeliyim
Ya buna koptum resmen...sizin gibi eşim olsa bir gün evli kalmam
burda da siz haklısınız mesela.. ama durum eşinizden kaynaklanan bi durum.. ben eşime bozulurdum.. sizi de alması lazımdı.. başkası dusunmek zorunda değil ama eşinz dusunmeliydi. .Bende eşimin kardeşinin sözüne gidemedim resım cektirmek için bir yerlere gitmişler. Arabada damat kız kardesi kız kardesının arkadası arabayı kullanan benım eşim. Cokk sınırlendmm ben yokum arabada o kızın ne işin var. Ben gelememişim. Insaan bozuluyor boyle seylere. Ama siznki basit kıskanclıklae kım dıye sorarsınn ama abartmıssınn dedıgın gibi zayıf tarafını belli etme.
Hamileydim gidemedım baska sehırdeydı. Calısıyorum ızne cıkmadım. Ama kaynanam ve gorumcemede bozuldum cunku esımı mecbur bırkamıslar cocuk buraları bılmıyor arabayı sen kullan . Hadi neyse esıme guvenırm. En ck sınırlendıgım o kız yakın arkadası olduğu ıcın bende eklıydı. Resmen kız story atıp duruyor gıttıgı her yerde esım yok ama suslenmıs puslenmıs baaya delirdim erken donmek Zorunda kaldı. Arayıp tebrık etmeyı bıle dusunmedım mesaj attım.burda da siz haklısınız mesela.. ama durum eşinizden kaynaklanan bi durum.. ben eşime bozulurdum.. sizi de alması lazımdı.. başkası dusunmek zorunda değil ama eşinz dusunmeliydi. .
Bende eşimin kardeşinin sözüne gidemedim resım cektirmek için bir yerlere gitmişler. Arabada damat kız kardesi kız kardesının arkadası arabayı kullanan benım eşim. Cokk sınırlendmm ben yokum arabada o kızın ne işin var. Ben gelememişim. Insaan bozuluyor boyle seylere. Ama siznki basit kıskanclıklae kım dıye sorarsınn ama abartmıssınn dedıgın gibi zayıf tarafını belli etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?