Bir şey olacağından değil. Kızı tanıyorumm çok samimi şirin bir kız. Sürekli insanlarla ıletısımı seven bir insan. Kim böyle birni eşinin yanında ister ki. Aynı zmaanda ben yokum ve yenı evlı sayılırımm. İllaki konu komsu görücek indiklerinde cıktıklarında sorabılırler gelınınız mi diye çünkü görüntüye bakar ınsanlar. Güven meselesi degıl bu olmaması gerekir. Kzıın bir nişanlısı ya da eşi olsa o arabaya binmesin isterdi. Erkeklerr böyle seylere normal bakıyor mu ki biz bakalım.Gerçekten neden sinirlendiğinizi anlamadığım için soruyorum. Siz zaten başka şehirdeymişsiniz. Eşinizin kardeşinin arkadaşıyla yanında kardeşi ve kardeşinin nişanlısı varken aynı arabanın içinde olmasının neyine sinirlenip bozuldunuz? Ne olabileceğini düşündünüz?
hmm aslında çok bozulacak bir şey yokmuş. sonucta eşiniz tek değilmiş ki o kızla .. söz telaşında vs böyle organizasyonlarda olur böyle seyler..Hamileydim gidemedım baska sehırdeydı. Calısıyorum ızne cıkmadım. Ama kaynanam ve gorumcemede bozuldum cunku esımı mecbur bırkamıslar cocuk buraları bılmıyor arabayı sen kullan . Hadi neyse esıme guvenırm. En ck sınırlendıgım o kız yakın arkadası olduğu ıcın bende eklıydı. Resmen kız story atıp duruyor gıttıgı her yerde esım yok ama suslenmıs puslenmıs baaya delirdim erken donmek Zorunda kaldı. Arayıp tebrık etmeyı bıle dusunmedım mesaj attım.
Bir şey olacağından değil. Kızı tanıyorumm çok samimi şirin bir kız. Sürekli insanlarla ıletısımı seven bir insan. Kim böyle birni eşinin yanında ister ki. Aynı zmaanda ben yokum ve yenı evlı sayılırımm. İllaki konu komsu görücek indiklerinde cıktıklarında sorabılırler gelınınız mi diye çünkü görüntüye bakar ınsanlar. Güven meselesi degıl bu olmaması gerekir. Kzıın bir nişanlısı ya da eşi olsa o arabaya binmesin isterdi. Erkeklerr böyle seylere normal bakıyor mu ki biz bakalım.
Benim düşüncem bu yönde. Kıskanclık olarak dusunmedım hic. Güvenirimde. Ama yasamak lazım. Hos olmuyor iğreti geliyor. Biraz şeyin etkısı var kızı herkese onerıp duruyorlar cok begenıyorlar acıkcası benden once dusunduler mi dıye dusunmeden edemiyor ınsan eşimin ailesi için. Çok ovduklerı bırı oldugu ıcın daha dıkkatımı cekti bu durum. Doğru size farklı gelebilir hrkesin yorumu farklıdır. Saygı duyuyorum.Samimiyetle söylüyorum. Böyle birinin eşimin yanında olması umrumda olmaz. Gelininiz mi diye sorsalar ne oluyor? Komşu sorduğunda sizin nikah düşüyor mu? Bence bu gayet güven meselesi bunu siz de biliyorsunuz. Olup olmaması gereken hakkında hükmü hangi yetkili veriyor da bu kadar kesinsiniz? Kıskanan insan karşısındakine ve kendine güvenmiyordur. Ortada bence anormal bir durum yok ki. Arkadaşımın resim çekilmesi için sözünde onlarla gitsem arabayı abisi kullansa ve karısı benden rahatsız olsa benim komiğime giderdi. Eşimin de bunu anlamsız bulacağından eminim. Kendi çevrenizden yola çıkarak yaptığınız erkekler genellemesi doğru değil yani. Belli ki sizinle farklı düşünüyoruz. Tartışmak için değil sahiden merak ettiğim için sordum size. Hala daha olmaması gerekenin ne olduğunu anlamış değilim.
Gune kavgayla başladık hayırlısı kızlar ben hastalık derecesinde kıskancım galiba. sabah camdan bakıyodum eşime. eşimle liseye giden kaynım var beraber arabayla gidiyolar geçerken okula bırakıyor. baktım net göremedim bi bayan vardı kv nin yanında kv ile konuşuyodu galiba dikkatlide bakmadım . eşim binip arabayi calıstırdı bu kızda bindi arkaya anaam benim nevrim döndü saydırıp sövdüm bi yandan msj bi yandan eşimi aradım açmadı kaynımı aradım açmadı eşime msj attım büyük ihtimal yanndakiler inince açtı 5 dk geçmedi ama. bağırdı çağırdı yok namus bukadar basitmiymiş güvenmiyosam bitsinmiş. bilmem kimin gelini dedi inanmadım inanmıyorum değildi o. Zaten öyle yaşlı yada biz yaşında biri değildi daha ufaktı.
engelledi ben şuan sinirden kuduruyorum hâla saydırıp duruyorm msjda . O kvye uyuz oluyorum şuan onuda suçlu görüyorum kesin o dedi onun başının altından çıkıyo böyle şeyler biara da karşı komsunun kızına araba sürmeyi eşim öğretsin diye diretti kavga etmiştik yok dediğim halde eşime ısrar etti. istemiyorum sevmiyorum öyle şeyleri . sorup sormamakta kararsizim gerçi düşmana hassas noktanı göstermyceksin ordan vuruyolar sonra. ama çok öfkeliyim
Asıl sizin tedaviye ihtiyaciniz var ne kadar genissiniz kadin burda bi sorununu yazmis sizin gibi genisler yuzunden hersey normallesti senin kocan karsi komsunun kizina araba sürmeyi ogretsin ogretirkebde neler olur bilemem lan ben bu devirde babama bile guvenmem kaldiki bu neyi duyu belirsiz kaynanaya guvensin asıl cahil sensin cirkinlik guzellik degil sorun bnde makyajli afetim makyajsiz cokda guzel degilim ama karakter onemli sadık olup esinle empati kurmayi bileceksinAllah şifa versin
tedavi olun!!
üzgünüm böyle yazmak zorundayım
çok mu çirkinsiniz eşiniz sevmiyor mu sizi?
veya yetersiz mi görüyorsunuz kendinizi eşinizin yanında
bunların hepsi hayırsa tedavi şart
konuyu yeni okudunuz sanırım!Asıl sizin tedaviye ihtiyaciniz var ne kadar genissiniz kadin burda bi sorununu yazmis sizin gibi genisler yuzunden hersey normallesti senin kocan karsi komsunun kizina araba sürmeyi ogretsin ogretirkebde neler olur bilemem lan ben bu devirde babama bile guvenmem kaldiki bu neyi duyu belirsiz kaynanaya guvensin asıl cahil sensin cirkinlik guzellik degil sorun bnde makyajli afetim makyajsiz cokda guzel degilim ama karakter onemli sadık olup esinle empati kurmayi bileceksin
Yani bn de kiskancim bnm esim bna sormadan arkadaşlarını aile olarak bile getirmez getiremez ha balığa gider arada git derim gez derim ama kimseye guven kalmamis gercekten devir berbat bide bn asker esiyim cesit degisik insanlar var ve bn evime herkesi almam cok sert cizgilerim vardir bu olayda ise kaynanasi hic de iyi niyetli deil bu kisinin mantıklı biri olsa ya bu gelin kıskanır der olay bu bn kaynanamin agzinin payini vermiştim bu konularda saygida bi yere kadarkonuyu yeni okudunuz sanırım!
araba sürmeyi öğretme olayını benim yorumumdan sonra yazdı yani konuyu güncelledi
ki öyle bile olsa bu kadar tepki verilmez
bende eşime izin vermeyebilirim araba sürme olayını ama bi komşu arabasına binse hemen deliye bağlamam
böyle böyle hem kendini hem eşini mahveder
bu arada hiç de geniş değilimdir sizin tabirinizle
Konu sahibi ne duyrulur arkadas boşan diyorAllah eşinize ve sardığınız diğer herkese sabır versin.
Eşiniz haklı. Güvenmiyorsanız bitsin..
Cunku esinizi hayatinizin merkezine koymussunuz,varsa yoksa o,neye odaklanirsak onu buyuturuz yapmayin, hayat boyle seyler icin kisa...Çok haklısınız ama benim durumum çok vahim ben atlatabileceğimi sanmıyorum gerçekten ve bunu kendi yaşam biçimim gibi yaşıyorum artık
İnsan sevmiyorsun benceKarşıda oturan 30 yıllık komşularıymış sanki eşimi yeni mi tanımış olcak olsa yıllardır olurmuş bilmem ne bana böyle dedi bide. Bende kendi kocanı gönder napiyim esim gitmiyo dedim. Babası gitti sürdürdü. Kızda gıcığın biri
Bu konu sahibininmiKonusahinin zilyon tane konusu var kendi gölgesi dahil herkesle kavgalı. Geçimsizin önde gideni belli ki. Eskiden farklı bi nicki vardı hatta.
Kimle kavgalıyım ki ben? Kvden bahsediyosanız o kendi oğluyla bile kavgalı gene . Kaldı ki hiçbişeyden haberim yokken gelip benle de kavga etti her zamanki gibi.bazı insanlar boyle zordur.Konusahinin zilyon tane konusu var kendi gölgesi dahil herkesle kavgalı. Geçimsizin önde gideni belli ki. Eskiden farklı bi nicki vardı hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?