Sabah uyanamazsin - olmemi diledin sacmaligi?

Adelka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
3.524
5.587
88
Herkese gunaydin,

Direkt konuya giriyorum.
2 gun once esimle tartistik oyle kiytirik bi konudan.
Aksam saat 10 da " ben yatmaya gidiyorum " dedi.
Dur butun gun gormedim seni 5 dk yok mu benim icin bisey sormak istiyorum dedim.

Sabah erken kalkicam, uyumaya gidiyorum dedi, 5 dk suan icin yok dedi.
Iyi uyu o zaman ama madem bana 5 dkyi cok goruyorsun insallah sabah uyanamazsin ( uyur kalirsin) dedim.

Ouwww kiyamet koptu, adamin icinden Hulk Hogan firladi.
Sen benin olmemi istiyorsun, ne demek uyanama, kapilari carpti yatti sonra.

Ertesi aksam bildigin eve gelmedi.
Mesaj atmis, benim olmemi diledin yaziklar olsun:işsiz:

Hic cevap vermedim.
2. Gun gelmeyince yazdim nerdesin sen diye.
Is arkadasinin evinde kaliyormus, bikac gun dusunup tasinacakmis, cok kirilmis.
Cocugu taniyorum evet orda olduguna eminim.
Ben bunu duyunca kuplere bindim cunku en ufak seyde onun bunun evine kapagi atmak, aile sorunlarini ortaya sermek bana cok sığ geliyor.
Suan elime gecirsem bi kasik suda bogmak istiyorum.

Bugun nobetci zaten gelemez eve, yarin gelecegini dusunuyorum ve kapidan girdigi gibi ustune atlayasim var:sopa:

Insan kafasini dinlemek ister ama ufurukten teyyera konular bahane edilip milletin diline meze olunur mu?
Eve gelmemesinden cok gidip ozelimizi orda burda paylasmasina cildirdim kaldi ki sacma alinganlik yapiyor, sanirsin adet oncesi gerginlik yasiyor adam halbuki ben kotu bisey demedim.

Eve geldigi an cantami alip ben cikip gitmek istiyorum ama cocuklarima kiyamiyorum.

Napayim ? Gelince nasil davranayim.
Yuzunu suan gorsem suyuna yemegine müshil atar tuvalet cevresinde gun boyu kivranisini izlerim ama burda mushil satilmiyor,cidden yapardim bunu.:olamaz:

Cidden cok kizgin ve kirginim.
Siz nasil tepki verirdiniz karsi karsiya geldiginizde?

Son düzenleme:
Koskoca adam 5 yaşındaki çocuk gibi yaptığı şeylere bak :)
Sabaha uyanamazsın diyince, ilk aklıma sabaha erişme gibisinden birşey geldi. Bunu belirtmek isterim :) Ama evden gidecek, arkadaşında kalacak kadar saçmalık yaptıracak bir söz değil.

Aman vakit ayirmazsa ayırmasın. Keşke siz de birşey demeyip, o size yaklaşınca aynı şekilde zamanım yok deseydiniz.

Emzik bebek bezi pusetle karşıkardım değil çocukca bebelerin için bile saçma bir durum
Neyse hiöbirşey olmamış gibi karşılayın ki hiçbirşey yok ortada zaten

Bence gelirse uzatma evet ölmesini istemiş gibi olmuşsunuz kırılmış olabilir..ama gelirse uzatma ha kendin de dön mön diyip bi taraflarını kaldırma..

Bence gelirse uzatma evet ölmesini istemiş gibi olmuşsunuz kırılmış olabilir..ama gelirse uzatma ha kendin de dön mön diyip bi taraflarını kaldırma..

Yok demem, hatta kal orda koca adam utanmadin mi yazdim.
Misafirhanede ya da isyerinden olmayan bi arkadasinda kalsa boyle kizmazdim.
Nasil bisey olmamis gibi davranicam bilmiyorum.

Üzerine atşayıp pataklayasım vardan sonrasını okumadım, bence eşiniz haklı. Siz haksızsınız demiyorum ama eşiniz haklı. Söylediğiniz şey o tartışma anında/aranız limoniyken vs vs ölmesini istiyormuşsunuz anlamına geliyor. Eşim bana bunu dese çok uzun süre suratına bakasım gelmez açıkçası. Çok üzerine gitmeyin, alttan alın. Çok uzatırsa o zaman başka tavır takının derim ben.

Koskoca adam 5 yaşındaki çocuk gibi yaptığı şeylere bak :)
Sabaha uyanamazsın diyince, ilk aklıma sabaha erişme gibisinden birşey geldi. Bunu belirtmek isterim :) Ama evden gidecek, arkadaşında kalacak kadar saçmalık yaptıracak bir söz değil.

Aman vakit ayirmazsa ayırmasın. Keşke siz de birşey demeyip, o size yaklaşınca aynı şekilde zamanım yok deseydiniz.

2-3 kere sabah erken uyanicam diyince aman iyi uyu ama insallah uyanamazsin dedim..
Ya cidden oyle mi geliyor kulaga :))
Cok kirgin zaten.
Ben oyle dusunmedim soylerken diyorum.
Yalan soyluyorsun diyor.
Benim yuzum cok yumusak, daha bi kere zamanim yok demedim.
Belki oyle yapmak daha iyi olurdu

Üzerine atşayıp pataklayasım vardan sonrasını okumadım, bence eşiniz haklı. Siz haksızsınız demiyorum ama eşiniz haklı. Söylediğiniz şey o tartışma anında/aranız limoniyken vs vs ölmesini istiyormuşsunuz anlamına geliyor. Eşim bana bunu dese çok uzun süre suratına bakasım gelmez açıkçası. Çok üzerine gitmeyin, alttan alın. Çok uzatırsa o zaman başka tavır takının derim ben.

Niyetim o degildi ama uzaktan da oyle gorunuyorsa demek ki baya alindi.
Allah cocuklarina bagislasin, olmesini asla istemem.
Uzatiyor, gidip orda burda kaliyor.
Eve gelse bu konu uzamazdi.
Bu da beni oldukca kizdiriyor.
Resmen ozelimiz milletin dilinde suan.

Herkese gunaydin,

Direkt konuya giriyorum.
Dur butun gun gormedim seni 5 dk yok mu benim icin bisey sormak istiyorum dedim.

Iyi uyu o zaman ama madem bana 5 dkyi cok goruyorsun insallah sabah uyanamazsin ( uyur kalirsin) dedim.

Hic cevap vermedim.
Ben bunu duyunca kuplere bindim cunku en ufak seyde onun bunun evine kapagi atmak, aile sorunlarini ortaya sermek bana cok sığ geliyor.

Bugun nobetci zaten gelemez eve, yarin gelecegini dusunuyorum ve kapidan girdigi gibi ustune atlayasim var:sopa:

Insan kafasini dinlemek ister ama ufurukten teyyera konular bahane edilip milletin diline meze olunur mu?
Eve gelmemesinden cok gidip ozelimizi orda burda paylasmasina cildirdim kaldi ki sacma alinganlik yapiyor, sanirsin adet oncesi gerginlik yasiyor adam halbuki ben kotu bisey demedim.

Eve geldigi an cantami alip ben cikip gitmek istiyorum ama cocuklarima kiyamiyorum.

Yuzunu suan gorsem suyuna yemegine müshil atar tuvalet cevresinde gun boyu kivranisini izlerim ama burda mushil satilmiyor,cidden yapardim bunu.:olamaz:

Haklısın, eşin hatalı.

Kapinin kilidini değiştir ustunede not yaz cok kirildim gecene kadar yalniz kalmak istiyorum diye.

Aklima geldi gercekten.
Ama cocuklar var , edi budu olsak risk alir yapardim cidden ki ben bu sekilde eve gelmesem ikinci gun kilidi degistirirdi.
Simdi konu dallanip budaklansin istemedigimden bunu yapmiyorum ama baktim bikac gun daha gelmiyor o zaman radikallesebilirim.

Ya arkadaşım evlilik bu zaman zaman hepimiz tartışmalar yaşıyor istemediğimiz şeyler söylüyoruz
Burada bu kadar negatif olmaya olayı dramatize etmeye ne gerek var
Evli çocuklu olgun birinin olması gereken davranış şekli mi bu?

Aklima geldi gercekten.
Ama cocuklar var , edi budu olsak risk alir yapardim cidden ki ben bu sekilde eve gelmesem ikinci gun kilidi degistirirdi.
Simdi konu dallanip budaklansin istemedigimden bunu yapmiyorum ama baktim bikac gun daha gelmiyor o zaman radikallesebilirim.
Cocuklarla beraber ufak bir tatile cikabiliteniz var mi peki? Geldiginde kapi dyvar olsun. Nerdesin derse tatildeyim dersiniz.

Cocuklarla beraber ufak bir tatile cikabiliteniz var mi peki? Geldiginde kapi dyvar olsun. Nerdesin derse tatildeyim dersiniz.

Eylul basinda memlekete alinmis ucak biletim var cocuklarla gidiyorum.
Degisim hakkimi kullandigim icin degistiremiyorum bileti yoksa ilk aklima gelen bileti one cekmek oldu.
Suan bi yere kipirdayamam gidecegimiz icin :/

benim eşim de bana buna benzer birşey söylemişti,seneler önce.o, her ne kadar da o anlamda söylemedim dese de yıllardır içimden çıkmadı o lafı.her tartışmamızda aklıma gelir.
ama eşiniz de çocukça davranmış.evi terk etmek,başkasında kalmak bana göre değil.

ama her tartışmamızda da, bu lafını başına kalkarım o da benim kötü yönüm.:KK12:

Herkese gunaydin,

Direkt konuya giriyorum.

Hic cevap vermedim.

Topla eşinin diğer eşyalarını koy taksiye gönder. Senin çocukluklarınla uğraşamam de. Kalbi ne kadar kötüyse uyanamazsın derken uyuyup kalırsın işe geç gidersin demek istedim ama yetti senin evi terketmen artık arkadaşınla kal de. Ben olsam böyle yapardım. Bak paşa paşa nasıl dönecek :)

Bu arada cidden ölmesi anlamında söylemediniz değil mi?

Merhaba eşinizle konuşmayı denediniz mi? Aslında sadece biraz daha fazla konuşmak istediğim için hemen uyumanı istememiştim diye. Yanlış anlama olduğunu söyleyip bir adım atsanız, burada haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz gibi görünüyor. :KK60:

Bunu siz yapsaydınız yani evi terk edip bir arkadaşınızda kalsaydınız birkaç gün, o ne tepki verirdi? Ona göre hareket edin bence!

Ben de soylesdiginiz seyi sabah uyur kalırsın seklinde anladım valla ilk okuyunca ölmek şeklinde gelmedi aklıma. Sabah erken kalkmam lazım muhabbetinin üzerine böyle anlasılıyor bence haklısinız

Back
X