Herkese gunaydin,
Direkt konuya giriyorum.
2 gun once esimle tartistik oyle kiytirik bi konudan.
Aksam saat 10 da " ben yatmaya gidiyorum " dedi.
Dur butun gun gormedim seni 5 dk yok mu benim icin bisey sormak istiyorum dedim.
Sabah erken kalkicam, uyumaya gidiyorum dedi, 5 dk suan icin yok dedi.
Iyi uyu o zaman ama madem bana 5 dkyi cok goruyorsun insallah sabah uyanamazsin ( uyur kalirsin) dedim.
Ouwww kiyamet koptu, adamin icinden Hulk Hogan firladi.
Sen benin olmemi istiyorsun, ne demek uyanama, kapilari carpti yatti sonra.
Ertesi aksam bildigin eve gelmedi.
Mesaj atmis, benim olmemi diledin yaziklar olsun
Hic cevap vermedim.
2. Gun gelmeyince yazdim nerdesin sen diye.
Is arkadasinin evinde kaliyormus, bikac gun dusunup tasinacakmis, cok kirilmis.
Cocugu taniyorum evet orda olduguna eminim.
Ben bunu duyunca kuplere bindim cunku en ufak seyde onun bunun evine kapagi atmak, aile sorunlarini ortaya sermek bana cok sığ geliyor.
Suan elime gecirsem bi kasik suda bogmak istiyorum.
Bugun nobetci zaten gelemez eve, yarin gelecegini dusunuyorum ve kapidan girdigi gibi ustune atlayasim var
Insan kafasini dinlemek ister ama ufurukten teyyera konular bahane edilip milletin diline meze olunur mu?
Eve gelmemesinden cok gidip ozelimizi orda burda paylasmasina cildirdim kaldi ki sacma alinganlik yapiyor, sanirsin adet oncesi gerginlik yasiyor adam halbuki ben kotu bisey demedim.
Eve geldigi an cantami alip ben cikip gitmek istiyorum ama cocuklarima kiyamiyorum.
Napayim ? Gelince nasil davranayim.
Yuzunu suan gorsem suyuna yemegine müshil atar tuvalet cevresinde gun boyu kivranisini izlerim ama burda mushil satilmiyor,cidden yapardim bunu.
Cidden cok kizgin ve kirginim.
Siz nasil tepki verirdiniz karsi karsiya geldiginizde?
Direkt konuya giriyorum.
2 gun once esimle tartistik oyle kiytirik bi konudan.
Aksam saat 10 da " ben yatmaya gidiyorum " dedi.
Dur butun gun gormedim seni 5 dk yok mu benim icin bisey sormak istiyorum dedim.
Sabah erken kalkicam, uyumaya gidiyorum dedi, 5 dk suan icin yok dedi.
Iyi uyu o zaman ama madem bana 5 dkyi cok goruyorsun insallah sabah uyanamazsin ( uyur kalirsin) dedim.
Ouwww kiyamet koptu, adamin icinden Hulk Hogan firladi.
Sen benin olmemi istiyorsun, ne demek uyanama, kapilari carpti yatti sonra.
Ertesi aksam bildigin eve gelmedi.
Mesaj atmis, benim olmemi diledin yaziklar olsun

Hic cevap vermedim.
2. Gun gelmeyince yazdim nerdesin sen diye.
Is arkadasinin evinde kaliyormus, bikac gun dusunup tasinacakmis, cok kirilmis.
Cocugu taniyorum evet orda olduguna eminim.
Ben bunu duyunca kuplere bindim cunku en ufak seyde onun bunun evine kapagi atmak, aile sorunlarini ortaya sermek bana cok sığ geliyor.
Suan elime gecirsem bi kasik suda bogmak istiyorum.
Bugun nobetci zaten gelemez eve, yarin gelecegini dusunuyorum ve kapidan girdigi gibi ustune atlayasim var

Insan kafasini dinlemek ister ama ufurukten teyyera konular bahane edilip milletin diline meze olunur mu?
Eve gelmemesinden cok gidip ozelimizi orda burda paylasmasina cildirdim kaldi ki sacma alinganlik yapiyor, sanirsin adet oncesi gerginlik yasiyor adam halbuki ben kotu bisey demedim.
Eve geldigi an cantami alip ben cikip gitmek istiyorum ama cocuklarima kiyamiyorum.
Napayim ? Gelince nasil davranayim.
Yuzunu suan gorsem suyuna yemegine müshil atar tuvalet cevresinde gun boyu kivranisini izlerim ama burda mushil satilmiyor,cidden yapardim bunu.

Cidden cok kizgin ve kirginim.
Siz nasil tepki verirdiniz karsi karsiya geldiginizde?
Son düzenleme: