Sabah uyanamazsin - olmemi diledin sacmaligi?

Kopurunce anlatmaya calistim.
O godzilla gibi ayaklarini yere carpa carpa uzaklasti zaten.
Msj attim yanlis anladin diye.
Yalan soyluyorsun diyor.

O kaçıp gitmeye yer aramış. Siz bunu deyin ya da başka tartışma olsun o hareket yapılmaz. Aldattınız mı dövdünüz mü yani gitti elin adamına sığındı. Tövbe tövbe. Her şey ele taşınmaz. Ayrıca sizi bizden daha iyi tanıyor. Yalan mı, ne amaçla dediniz anlaması lazım.

@tuce_tuce tontriko tontriko bu ne demek? Valla uyur kalırsın anlamında anlaşılmıyor ki adam da öyle anlamamış ki böyle kırılmış. Yoksa öyle olsaydı “ inşallah sabah geç kalırsın” derdi bence.
Ben öyle anladım ki adamın da öyle anladığı için eve gelmediğini düşündüm.
Bende dedim zaten bana bu sekilde dese biri bende beddua anlardim diye:)) ama uyuyakalirsin demek istemis:)

Maalesef türkçe böyle bir dil. Kestirme konuşmaya gelmiyor. Ama Eşiniz konuşalım deyince size niye zaman ayırmıyor. Bu normal mi? Çok yorgun da hayat, iş ev uyku değil. Hayat ne kadar zor olmuş. İnsanlar gezerken bile suratları beş karış. Oda bir görev sanki. Bir çocuklar biraz güldürüyor. Oda herkesi değil. Yanından geçtiğim kimse bana bakmıyor. Eskiden insanlar gülümseyerek gezerdi.

O cümleden cikardigi kelimeyi kim olursa olsun esiniz gibi anlardi bence daha farkli bir cumle kullansaydiniz keske en azindan yanlis anlamalara musait bir durum olmayacagi icin trip yapmak icin bahanesi de olmazdi.
Tek basina kalip düsünmek isteyecegi gelmis demekki.
Kadinlarin dönemsel gerginlikleri oluyor malum belki erkeklerde de vardir bilmedigimiz öyle dönemler :)
En güzeli tek taraf veya iki taraf sinirliyken kisa süre tanimazdan gelmek.Öfkeyle daha olumsuza da gidebiliyor iliskiler.
Pek tabi basarabilmek icin de saglam bir peygamber sabri gerekmekte.

Niyetim o degildi ama uzaktan da oyle gorunuyorsa demek ki baya alindi.
Allah cocuklarina bagislasin, olmesini asla istemem.
Uzatiyor, gidip orda burda kaliyor.
Eve gelse bu konu uzamazdi.
Bu da beni oldukca kizdiriyor.
Resmen ozelimiz milletin dilinde suan.

Bak o konuda çok ama çok haklısın. Böyle davranmamalı zaten. O anki düşüncesiyle biraz fazla abartmış bence de. Umarım kısa zamanda halledebilirsiniz.

Ya arkadaşım evlilik bu zaman zaman hepimiz tartışmalar yaşıyor istemediğimiz şeyler söylüyoruz
Burada bu kadar negatif olmaya olayı dramatize etmeye ne gerek var
Evli çocuklu olgun birinin olması gereken davranış şekli mi bu?

Tabii ki öyle ama konu sahibi de biraz söylememesi gereken şeyler söylemiş. Umarım hallederler kısa zamanda.

Ben de beddua gibi anladim, herkes boyle anlar zaten , gidisin olur da donusun olmaz, yat da kalkama vs bunlarin hepsi beddua olarak soylenir zaten. Siz o anlamda soylemeseniz de genel anlami bu.

Sizinki ayip olmus .
O da elaleme rezil etmis .
Bidahakine sığınma evine git de arkadaslara rezil olmayalim deyiverin .

Valla bende ilk okudugumda sabaha cikamayasin gibi anladim. Bana birisi onu dese bende konusmazdim bir sure. Esiniz hakli. Bence gelince uzerine atlayip daha da haksiz duruma dusmemek adina yumusak bir sekilde gonlunu alin.

Güzel Türkçemin don lastiği misali nereye çeksen oraya gidişine örnek olmus. Ama esin de sanki abartmis o ne oyle evi terkeden ergen tripleri. Cocuklu adama yakismiyor :63: Ben olsam su durumda kalan esyasini da eline verir hadi yallah baska arkadasin da kal biraz da derdim. Ben de kafa dinlerdim onun gibi. :KK11:

Ben eşini haklı buldum bana da biri öyle dese ben de öyle anlarım keşke eşin gibi ben de evden gidebilsem de görmesem suratini

Hatalisin... Boyle bir cumle kullanilirmi. Allah sakinsin. Ayip etmissin. Sitemlerini biraz daha farkli ve yanlisa mail vermeyecek sekilde ifade etmelisin.
Gelince ozur dilemesin..

Maalesef türkçe böyle bir dil. Kestirme konuşmaya gelmiyor. Ama Eşiniz konuşalım deyince size niye zaman ayırmıyor. Bu normal mi? Çok yorgun da hayat, iş ev uyku değil. Hayat ne kadar zor olmuş. İnsanlar gezerken bile suratları beş karış. Oda bir görev sanki. Bir çocuklar biraz güldürüyor. Oda herkesi değil. Yanından geçtiğim kimse bana bakmıyor. Eskiden insanlar gülümseyerek gezerdi.

Yok bence degil normal.

O cümleden cikardigi kelimeyi kim olursa olsun esiniz gibi anlardi bence daha farkli bir cumle kullansaydiniz keske en azindan yanlis anlamalara musait bir durum olmayacagi icin trip yapmak icin bahanesi de olmazdi.
Tek basina kalip düsünmek isteyecegi gelmis demekki.
Kadinlarin dönemsel gerginlikleri oluyor malum belki erkeklerde de vardir bilmedigimiz öyle dönemler :)
En güzeli tek taraf veya iki taraf sinirliyken kisa süre tanimazdan gelmek.Öfkeyle daha olumsuza da gidebiliyor iliskiler.
Pek tabi basarabilmek icin de saglam bir peygamber sabri gerekmekte.

Suan bana kalsa omrumun sonuna kadar tanimazliktan gelicem.
Bu adamin pms donemleri bitmedi.
Gergin bi isi var, isyerinde kimseye patlama luksu yok.
Gelir gider bana patlar sagolsun:/

Güzel Türkçemin don lastiği misali nereye çeksen oraya gidişine örnek olmus. Ama esin de sanki abartmis o ne oyle evi terkeden ergen tripleri. Cocuklu adama yakismiyor :63: Ben olsam su durumda kalan esyasini da eline verir hadi yallah baska arkadasin da kal biraz da derdim. Ben de kafa dinlerdim onun gibi. :KK11:

Anasi kilikli desem cok mu varos olurum?
Annesi de boyleymis hala da boyle.
Alinsin gucensin evden kacar gidermis gece gunduz farketmeden.
Kayinpeder cok cekmis, bikac gun gelmedigi olurmus.
Armut dibine dusuyor iste.
Demek ki ciddi bir problem olsa adam tamamen arazi olcak :işsiz:

Back
X