Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

Benımde ıkı yasında oglum var gece onların sesinden uyumuyor sabahta onların sesine uyanıyoruz oglumla konuyu baska yerlere cekmen

Cok sert geldi yorumunuz. Konu sahibine de fikirlerimi aktardim zaten size de sadece soru sordum ha ona da pisman oldum zaten her neyse cevaba gerek kalmadi iyi geceler o vakit.
Benımde oglum var gece onların sesinden uyuyamıyorum sabahta onların gurultusune uyanıyor basınıza gelirse anlarsınız annelerin de dikkat etmesi lazım

Kac kere uyardım artık ben utanır oldum
Utanma canımm ben aylardır çekiyoeum Evim güzel konumu çok çok güzel Sırf üstteki beyinsi yüzünden kaç kere çıkmak istedik burdan , daha bir yıl bile olmadı bİ taşınalı, üstteki teyze BisDen büyük diye saygısızlık yapmayalım diye ses etmedikçe İnan sinir hastası gibi oldum , uyarmaya devam et hatta çok sinirlenip yukarı çık bas zile azarla hiç mi insaf yok bacım de

Cocuklar uyanir uyanmaz oyle enerjililer ki agzim acik kaliyor yeminle...sizde haklisiniz dogal olarak...ama bu kadin laftan anlayacak gibi durmuyor
Hem bu havada nasil hali sermiyor
Vhalla antalyadayim ogleni saymazsak hava serin epey

İki küçük çocuğum var. Özellikle akşam 9 dan sonra gürültülü tüm oyuncaklarını kaldırıyorum zaten saat 10 da yatıyorlar. Ben ne kadar ses yapmalarını engellemeye çalışsamda çığlık atıyorlar, kavga ediyorlar vs... her gece ikiside çığlık çığlığa uyanıp ağlıyorlar. Kızların ağlamasından, gürültülerinden benim bile kafam doluyor artık Allah alt ve üst katımdakilere kolaylık versin. Gerçi her karşılaştığımızda bu durumu dile getirip özrümü ediyorum ama yinede mahçup oluyorum.
Komşunuz çok rahatmış, en azından yerlere hali serip gürültüyü bir nebze azaltabilir.

E söyleyin sersin halılarını; "Çok gürültü geliyor, çocuktur, yeri gelir zapt edemezsin de anlarım ama bari halı malı bi şey ser, olduğu gibi her ses tepemde" filan deyin bari, önlemini alsın en azından.

Bende senın gibiyim gun ıcınde benimkide ypr ama ters vakitlerde yaptırmam, empati yapmaları lazım ama dunya kendılerın sayıyorlar ondan rahatlık

Ailesi tarafından toplum içinde yaşamak nedir öğretilmemiş kadınlar, bugün burada gelip çocuk bu napsın diye savunuyor. Siz de çocuğunuza toplum içinde diğer insanlara saygılı bir şekilde yaşamak nedir öğretmeyeceksiniz ve bu döngü böyle sürüp gidecek.

İnsanların özgürlüğü, bir diğer insanın özgürlük alanına girdiği an biter ey hanımlar. Sizin çocuğunuzun yaptığı gürültü belki alt katta, üst katta, yan dairede hasta bir yaşlıyı, ders çalışan bir çocuğu yada işten gelmiş bir yetişkini kötü etkiliyor.

Benımde oglum var gece onların sesinden uyuyamıyorum sabahta onların gurultusune uyanıyor basınıza gelirse anlarsınız annelerin de dikkat etmesi lazım
Gecen yıl benim de basima geldi geceleri bebek aglayip duruyordu. Ama annesinin sucu ne ki. Bu benim fikrim tabi. Sende haklısın ama kavga etmek yerine sabır etmek daha iyi değil mi? Bence oyle tabi..
Malesef apartma dairelerinde bu ve benzeri seyler oluyor.

Ikı hafta sonra temizlik yapıp oyle serecekmıs

Tabi ki bağlamasın onunla vakit geçirsin,eğitsin inanın ki 3 yaşındaki yeğenim çokta güzel söz dinliyor.Arada tabi olur ama sabahın köründen akşama kadar aynı şey oluyorsa muhakkak ki çocuğa karşı bir ihmalkarlik vardır.

Ayni durum bizde de var
Bizimkiler cocuk değil koca iki yetişkin insan ve öğretmen
Her sabah 6 yı 20 gece uyanırlar
Onların sesine uyanırız
Yazın da 3 ay tatiller
Gindüz gezip gece 12 de eve gelip temizliğe kalkısırlar
Biz cozüm bulamadık biz ses yapmıyoruz siz takıntılısınuz diyorlar
İşimiz zor

"Canım, iki hafta ben senin temizlik yapmanı mı bekleyeceğim adam akıllı uyumak için?" diyeceksiniz o zaman.
Bende de var zapt olmayan 13 aylık bir çocuk, inanın günlerim nasıl geçiyor bilmiyorum; ama halılar serili, eline esas ses yapacak oyuncakları sabah vermem, onla uyanır kıçında dönerim. En üst katta oturuyorum, tek şikayet almadım şu zamana kadar. Böyle gamsızlık olmaz. Oturun bi adam akıllı konuşun; çocuk diye ardına sığınmasın, temizliğini yapsın bir an evvel halısını sersin, eline ona göre oyuncak versin sabah.

Şu uç nokta örnekleri nerden buluyoruz
Cocugu baglasın mi demiş konu sahibi
Apartman bu yapacak birsey var
Yasayan insan apartman oldugunu düşünerek cocuguna terbiye vererek büyütecek
Halı olmayan yerde araba sürdürmeyecek
Evin içinde akulu arabaya binmek ne demek
Asıl böyle toplum içinde yasamayı bilmeyenler müstakil eve gitsin
Apartmanda gürültü kanunu denen birsey var
Kimse apartman diye milletin cocugunu idare etmek zorunda değil

Agızına saglık canm onlara cevap bıle vermek istemiyorum cocuk kucuk yasta bıle herseyi anlıyor bıraz duyarlı saygılı bireyler yetıstırmemız lazım, sevmediğim seylerı basklarınada yapmam

Oğlum 6.30 ta uyanıyor saat 8 e kadar oyalaya oyalaya engel oluyorum ama 8 8.30 arası artık tutamıyorum müzikli ses yapan tüm oyuncakları kaldırıyorum sabah icin yatmadan birde yatak odalarının olduğu odaya sokmuyorum hatta salonda oyalamaya çalısıyorum. Yani yapılacak seyler var. 17 aylık bu arada oğlum çokta sözden anlamaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…