- 28 Ocak 2009
- 34.615
- 58.569
- 1.123
- Konu Sahibi sonbaharask
-
Aynen konu sahibi çocuğu bağlasın dememiş çözüm üretebilir halı serebilir ki halı gerçekten sesleri engelliyor ve akülü arabayı kaldırabilir akülü arabadan çok ses çıkıyor.Tabi ki bağlamasın onunla vakit geçirsin,eğitsin inanın ki 3 yaşındaki yeğenim çokta güzel söz dinliyor.Arada tabi olur ama sabahın köründen akşama kadar aynı şey oluyorsa muhakkak ki çocuğa karşı bir ihmalkarlik vardır.
14 aylik kizim hicbisey atmasa biberondan su icip atiyor ...apartmanda butun yatak odalari ayni bolumde hemen salona geciyorum uyaninca kimse rahatsiz olmasin diye...ayrica komsularima denk geldikce ozur diliyorum rahatsiz oluyormusunuz erken kalkiyor diyorum...olur o kadar daha kucuk anlamaz annesi uzulme diyorlar cok dikkat etmeye calisirim ev ayakkabilarinin alti ses yapiyor diye panduf alirim...tamam bebektir aglar susmaz ona lafim yok ama sabahin korunde akulu araba asla affi yok saygisizlikAllah yardımcın olsun canm cok sınır bozucu bısey
Ayni durum bizde de var
Bizimkiler cocuk değil koca iki yetişkin insan ve öğretmen
Her sabah 6 yı 20 gece uyanırlar
Onların sesine uyanırız
Yazın da 3 ay tatiller
Gindüz gezip gece 12 de eve gelip temizliğe kalkısırlar
Biz cozüm bulamadık biz ses yapmıyoruz siz takıntılısınuz diyorlar
İşimiz zor
Allah aşkına akülü araba evde mi kullanılırmış ya bu da ayrı görgüsüzlük.Aynen konu sahibi çocuğu bağlasın dememiş çözüm üretebilir halı serebilir ki halı gerçekten sesleri engelliyor ve akülü arabayı kaldırabilir akülü arabadan çok ses çıkıyor.
Ay benimkide oyle yere oyle bır basar kı sankı deve yuruyorBizim evdeki ust komsunun cocuklarida gurultucu. Ustelik ebeveynler nasil bir yuruyorsa bizim avizeler sallaniyor resmen gumburtuden. Sesimi çıkarıyorum 3 ay sonra gorur gununu.
Seneye ıns ev alıcaz buraya satıp ust kat alıcamMüstakil eve taşının
Gürültü yapanlar taşınsın..Müstakil eve taşının
Komsuluk hakkinın onemını bilmiyorlar allah onlarada yasatsın bakalim ınsBendeki gece on iki bire kadar gümbür gümbür zıplıyor, koşuyor, oyuncak atıyor. Beş altı ay bekledik. Artık sabır felan kalmadı. Bende de var sekiz ve dört yaşında ama zıplayınca alta rahatsızlık verdiklerini biliyorlar. Çünkü anlatıyorum. Bakın diyorum insanlar yorgun olabilir, hasta olabilir. Zaten en geç onda yatıyorlar. Sabah erken ve akşam saatlerinde hareketli oyun yok. Ona göre ayarlıyorum. Zor değil. Üstteki ni uyardım velhasıl aldığım cevap çok hareketli ve daha beş yaşında.Temizlik yaparken ki evi komple suruklemesini, pencerelerden sürekli birşeyler silkelemesini saymıyorum bile. Ev sürekli bir gümbürtü halinde. Ne diyeyim Allaha havale ediyorum.
Bencede onlara ozel koloni olmalıGürültü yapanlar taşınsın..
Saati duymuyorum benGece temizlikte haklısınız da sabah ne yapılabilir ki
Alt komşunun saati çalıyor 6.35 te ben de uyanıyorum
Ne yapsın kadın ben ondan bir saat geç gideceğim diye saat kurmasın mı ya da çocuk mızırdanıyor uyanamadığı için ağzını mı tıkasın
Bizim ev sessiz olduğu için sesleri net olarak bizde eğer biz uyanıksak duymuyoruz bile
Bravo sizeOğlum 6.30 ta uyanıyor saat 8 e kadar oyalaya oyalaya engel oluyorum ama 8 8.30 arası artık tutamıyorum müzikli ses yapan tüm oyuncakları kaldırıyorum sabah icin yatmadan birde yatak odalarının olduğu odaya sokmuyorum hatta salonda oyalamaya çalısıyorum. Yani yapılacak seyler var. 17 aylık bu arada oğlum çokta sözden anlamaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?