sabahki kavgamız

bayanlar hepinize çok teşekkür ederim...
İnternet erişim problemim var anca yazabildim..
Ben açık biriyim. Ama evlenmeden öncede askılı falan giymezdim.. Ki şimdide kot tişörtün bir zararının olduğunu düşünmüyorum.
kollar yarım, arkasıda kalçaları örtecek şekilde giyinmemi istiyor eşim ve yazın çok zorlanıyorum. Hem öyle kıyafet bulunmuyor hemde yazın hırka giymek inanın zor geliyor.
Evlenmeden öncede yine müdahale ederdi ama bu kadar değildi tabi. O zaman değiştiririm diyordumn karışmaz bu kadar diyordum ama yanıldım :(

İşyerinizde ki ortamınız kapalı çalışmanıza izin vermiyor mu?
Nasıl bir yermiş burası hayret! kapalı giyinince yakanızdan paçanızdan mı çekiştiriyorlar?

Şunu söyleyebilirim; bu durum hiç bitmeyen bi girdap, yaşadığım için biliyorum siz kapattıkça daha çok kapatmanızı isteyecektir.En iyisi hehe deyip geçmek sanırım.Laftan da anlamıyor çünkü bu tipler, hemen küfüre hakarete başvuruyorlar.
iş yerim yabancı firma. kapalılar saçını açıyor girerken malesef

Erkekleri anlamak gercekten mumkun degil
Esinin kapali olmasi icin israr kiyamet edenler disarida acik kadinlara bakiyor bu arada

23-30 yaş arasını evli geçirdim, çevremdekiler çok güzel olduğumu hep söylerlerdi bir tek eşim söylemezdi, yıllar içinde ne alsam yok bu seni şişman gösterdi yok basenin çıktı diye diye ( 1.65 boy 54 kilo) kendime olan güvenimi yerle bir etti.
Boşanmaya yakın bir baktım ki dolabım 40 yaş üstü kıyafet dolu ve ben bunları kendim seçmişim:sinirli:
Davayı açtım evi terk ederken onunla aldığım tüm kıyafetleri dolapta, yeni açtığım anti depresan kutusunu da şifonyerin üstüne bıraktım çıktım.

Bir müvekkilim pantolon ceket giymişti de eşi bunu boşanmaya karar verince mi aldın dedi adam benim yanımda o da senden önce vardı diye cevap verdi

Kadın öğretmen ve klasik bir takımdı üstündeki

Sonra sordum sen ne giyiyordun evli iken diye tunik giyermiş poposunu örtecek

Bir de ince birisi idi yani öyle sağı solu da belli olmayan bir vücudu vardı

Adama taviz üstü taviz verdi ama yine yaranmadı işte

Back
X