E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
arkadaşlar bu sorun bende tam 5 senedir var. dişlerimde sağlam görüküyordu doktora gittim film çekdiler dişlerim içinden çürümüş yuzeyde bışey yok diş taşlarını aldılar dişlerede çürükleri alıp dolgu yaptılar koku kalmadı ama 1 sene öncede gizlı şeker oldugu çıktı bende tukuruk benzlerim çalışmıyo azım kup kuru o yuzden koku oluyo şimdide kafamçokkarıştı
pekı bu agız gargararaları ıse yaraıomu.. dıscıye gıtmeden baska napabılırım
Bende bi dis tasi temizletmistim dislerimin eti kaniyor diye, keske yaptirmasaydim dislerimi mahvettiler, simdi hep aralikli ve her yedim sey arasina kaciyorklava:
Veya sunu önere bilirim agzinda bisey gevelemekten iyidir sanirim,hangi marka bilmiyorum ama kagit gibi damagina yapisiyor tadi sakiz gibi incecik bisey.Cogunuz bilir sanirim ne demek istedigimi.Her yerde satiliyor sakiz reyonunda.
Sizce dişleriniz neden aralıklı şu an ??
Diş taşlarınız temizlendiği için mi,yoksa oluşan diş taşlarının temizlenmediği için zamanla büyüyüp genişleyerek diş etlerini itip çekilmelere yol açtığı için mi??????
Hekimler gelen hastaların sağlıklarını mahvetmek değil iyileştirmek için çalışıyorlar.Hanımlar yorum yaparken biraz daha mantıklı olalım!!!
Unutmayın sizler biz hekimlere gelirken ağzınızdaki mevcut problemi biz oluştumamış oluyoruz.Diş taşlarınızın sebebi biz değiliz sadece sizi tedavi eden kişileriz.
Şu tarz yorumları okuduğumda onca sene okulda geçen yıllarıma ve emeklerime üzülüyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?