Arkadaşlar bu konuyu başka nereye açacağımı bilemedim ve benim için gerçekten dert olmaya başladı.yardımcı olabilirseniz çok sevinîrim.
Geçen yıl yatak odası takımı aldık,hediye olarak bir yatak verdiler.ama çok rahatsızdı geri verdik ve tavsiye üzerine visco yatak aldık.
Ama bu yatağa da alışamadık bir türlü.İnanın her sabah sırtımız ağrıyarak kalkıyoruz.Uyumamış da dayak yemiş gibi oluyoruz resmen.
Artık dayanamıyorum başka yatak alacağım ama nasıl karar vereceğimizi bilmiyoruz.yani alınca bir süre sonra aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum.para vereceğiz sonuçta.
Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar ve modelleri yazabilir misiniz bana?en azından yaylı mı alalım yoksa başka marka visco mu alalım?İşkenceden kurtulmak istiyorum ve sabah kalktığımda bir yerim ağrımasın istiyorum artık çok yoruldum.
canım bende her yatakta yatamam şu an kullandığımız yaylı 500 e almıştık 3 sene oluyor memnunum..tam ortopedik alma istersen yarı ortopedik al çokmu sert yatak..
kaça almıştın yatağı
Yok çok sert değil ama visco yani yatınca vücudunun şeklini alıyor.sert yatak daha mı iyi olur acaba??
Ben de yataş alayım diyorum bu iyiyse bakayım o zaman bi.teşekkür ederim tavsiyen içinBen yatağımdan çok memnunum. Hatta kendi yatağım dışında başka yatakta yatamıyorum.
Yataş masjesty yatak:
ben hangi yatakta yatarsam yatayım sabah kendime gelmek için duş alıyorum sabah mahmurluğu olur bende:)
lavin....
yatak ne kadardı..
Yatağı 1200 e almıştık geçen yıl.zaten 1 yıldır para verdik kullanalım diye diye dayandık.
canım çok pahalıymış yazık olmuş onu sat bence çevrene söyle..ben hep sattım eski yatakları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?