Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum :((

Amidalas

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
157
63
118
35
Arkadaşlar bu konuyu başka nereye açacağımı bilemedim ve benim için gerçekten dert olmaya başladı.yardımcı olabilirseniz çok sevinîrim.
Geçen yıl yatak odası takımı aldık,hediye olarak bir yatak verdiler.ama çok rahatsızdı geri verdik ve tavsiye üzerine visco yatak aldık.
Ama bu yatağa da alışamadık bir türlü.İnanın her sabah sırtımız ağrıyarak kalkıyoruz.Uyumamış da dayak yemiş gibi oluyoruz resmen.
Artık dayanamıyorum başka yatak alacağım ama nasıl karar vereceğimizi bilmiyoruz.yani alınca bir süre sonra aynı şeyleri yaşamak da istemiyorum.para vereceğiz sonuçta.
Sizin kullandığınız ve memnun olduğunuz markalar ve modelleri yazabilir misiniz bana?en azından yaylı mı alalım yoksa başka marka visco mu alalım?İşkenceden kurtulmak istiyorum ve sabah kalktığımda bir yerim ağrımasın istiyorum artık çok yoruldum.

yaylı yatakta yatıyorum ama sorun yok onda

canım bende her yatakta yatamam şu an kullandığımız yaylı 500 e almıştık 3 sene oluyor memnunum..tam ortopedik alma istersen yarı ortopedik al çokmu sert yatak..

Ben yatağımdan çok memnunum. Hatta kendi yatağım dışında başka yatakta yatamıyorum.

Yataş masjesty yatak:

Son düzenleme:
kaça almıştın yatağı

canım bende her yatakta yatamam şu an kullandığımız yaylı 500 e almıştık 3 sene oluyor memnunum..tam ortopedik alma istersen yarı ortopedik al çokmu sert yatak..

Yok çok sert değil ama visco yani yatınca vücudunun şeklini alıyor.sert yatak daha mı iyi olur acaba??

Yok çok sert değil ama visco yani yatınca vücudunun şeklini alıyor.sert yatak daha mı iyi olur acaba??

ben almadım visko..pahalıdırda..ama herkez her yatakta yatamaz..şu an olsa yine yaylılatdan tercih ederdim sanırım..

ben hangi yatakta yatarsam yatayım sabah kendime gelmek için duş alıyorum sabah mahmurluğu olur bende:)

lavin....
yatak ne kadardı..

gerçi 3. yatağımız tam ortopedikti..ilkte alışamadık sert geldi bir iki ay sonra alışmıştık,çok sevmiştim ama yeğenim işiyince değiştirmek zorunda kaaldım..

ben hangi yatakta yatarsam yatayım sabah kendime gelmek için duş alıyorum sabah mahmurluğu olur bende:)

Ben de çoğu zaman alıyorum da bu mahmurlukla ilgili değil malesef ( bazen çatır çatır ses geliyor sırtımdan.eşim de aynı.

evlenmemize 3 gun kala alabıldık yatağı. o kadar kararsız kalmıştık düşünün.:)
gezmediğimiz yer okumadığımız yorum kalmamıştı.
en son ıstıkbalden 559 tl ye aldık en cok satanmış.ve en uygun olan.
gayet ıyı rahat. orta sertlıkte

canım baktım şimdi yatağa..:)yataş blue star full ortopedik yazıyor..alt komşumdada var memnun onlarda

Yatağı 1200 e almıştık geçen yıl.zaten 1 yıldır para verdik kullanalım diye diye dayandık.

canım çok pahalıymış yazık olmuş onu sat bence çevrene söyle..ben hep sattım eski yatakları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…