Sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum :((

yatak çok önemli kaliteli bir uyku için.
ortopedik olmayan yaylı yataklar genelde sağlıklı olmuyor
iyi bir markadan iyi bir yatak almanı tavsiye ederim.

Yaa nereye sattın?tanıdıklara falan mı? Ben de diyorum eşime ama eskiciye satsak 100 lira anca verir diyo.

ben hiç eskiciye vermedim canım konu komşu çevreye söyledim..mutlaka bir talip çıkıyor..

yatak çok önemli kaliteli bir uyku için.
ortopedik olmayan yaylı yataklar genelde sağlıklı olmuyor
iyi bir markadan iyi bir yatak almanı tavsiye ederim.

Katılıyorum.bu yatağı da iyi diye aldık ama marka ünlü bir markanın yan sanayisi falan deyip kakaladı bize satıcı.bu sefer kesinlikle iyi marka alıcam.

Yatağı 1200 e almıştık geçen yıl.zaten 1 yıldır para verdik kullanalım diye diye dayandık.

Bu kadar paraya aldınız yere memnuniyetsizliğinizi dile getirseniz.. hatta olmadı üretici firmaya. Bence ilgilenirler..

Bu kadar paraya aldınız yere memnuniyetsizliğinizi dile getirseniz.. hatta olmadı üretici firmaya. Bence ilgilenirler..

Evet aslında orayı da arıycam haberleri olsun.ama 1 yıl geçti üstünden sanırım geri almazlar.gene de denemekte fayda var.

Evet aslında orayı da arıycam haberleri olsun.ama 1 yıl geçti üstünden sanırım geri almazlar.gene de denemekte fayda var.

Yoo iyi bir üslupla güzel giriş yaparsan bence ele alılar. Sonuçta TR şartlarında bir yatak için hatırı sayılır bir para.. müşteri kaybetmek istemezler böyle bir konu için..en azından yardımcı olurlar bir şekilde.

Katılıyorum.bu yatağı da iyi diye aldık ama marka ünlü bir markanın yan sanayisi falan deyip kakaladı bize satıcı.bu sefer kesinlikle iyi marka alıcam.

Haa adam gerçekten atmış olabilir. Ama çok para ödemişsin. Almadan önce araştırsaydın keşke. O paraya her yerden yatak alabilirdin. Bir de herkesin uzmanlık alanına göre.. yani yatak yatak üreticisinden alınır en güzel..

Olabilir.zaten ilk hediye gelen yatak da oradan gelmişti,onu değiştirmişlerdi ama 1 ay sonra.inşallah bunu geri alırlar.ama bu sefer ıradan almam kesinlikle.

bencede üretici firmay arailk ama sinirlerini fazla bozma..bizde aramıştık istikbal yatak için ama ilgilenmediler pek..

Evet de işte düğün telaşı oldu, bir de ilk yatağı hediye etmişlerdi araştırmadık biz de beleş diye sonra değiştirirken de o yatağı 400 e geri aldılar üstünü de ödedik daha ucuza visco yatak alıyoruz diye sevindik bi de

neyse 600 zarardasın 100 e satbilirsen 500 zararda olacaksın..artık okadar oluyor evde masraf yeri gelince değiştir madem güzelce araştırıp alırsın bak arkadaşın resmini koyduğuda iyiye benziyor..benimkinin bir üstü..

Evet zarar olacak artık ama aslında umrumda değil.parayı sokaktan toplamıyoruz ama sağlık daha önemli.o yüzden takmıyorum.benim derdim tekrar aynı problemi yaşamak.yataşa bakmaya karar verdik zaten.bu sefer tuttururuz inşallah :))

inşallah............

100 ya da 1100 olması lazım.
Bir tarafı yumuşak, diğer tarafı daha yumuşak olarak yapılmış.

ben beğendim yatağı:)benimkinin bir üstü benimkide 800 olmuş ben peşin 450 ye almıştım 500 dü 3 yıl önce peşin olunca 50 tl indirim yapmışlerdı:)

ben beğendim yatağı:)benimkinin bir üstü benimkide 800 olmuş ben peşin 450 ye almıştım 500 dü 3 yıl önce peşin olunca 50 tl indirim yapmışlerdı:)

Tavsiye ediyorum kesinlikle. Hatta teşhirde ben almadan önce incelerken bir oturmuştum, kalkamamıştım

Biraz pahalı ama yatak ömürlük oluyor. Annemle babamın yatağı da 15 yıl oldu, hala oldukça rahat. Ben kalitesine güveniyorum. Allah pişman etmesin

amin canım arada yatağı çevir ayak tarafını başa falan evir çevir yani:)dengeli eskisin..

biz de yaylidan viscoya geceli beri sirt agrisiyla uyaniyoruz. yeni yatak sart oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…