ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Ozur diliyorum gercektenHayir kirildi benim poncik kalbim bi kere
Şimdi konudan engellerse görürsün. Ben hiç yorum yazmadan engellenmişim demin bir konudan. O üye seni görse katil olur demek ki.
Hanımefendi ben sizi üzmek , incitmek amacıyla yazmadım. İnanın niyetim sizi gülümsetmekti...Eger boyleyse gercekten asiri uzgunum ve ozur de dilerim
Aynen ben boyle biri degilim aslinda gercekten cok hassasim bu ara ozur dilerim defalarca barisalim.miiiHanımefendi ben sizi üzmek , incitmek amacıyla yazmadım. İnanın niyetim sizi gülümsetmekti...Telefon günümüzdeki bir bağımlılık. Her yaşta insan için. Ben de regl olacağım siz de karnınızda can taşıyorsunuz. Gelin barış imzalayalım.
Yok asıl ben özür dilerim. Sizi incitmek asla istemedim. Siz de üzmeyin lütfen kendinizi bebek hisseder.Okudum defalarca bunu aglayarak okumustum ve yanlis anlamisim senden cok ozur dilerim
Ben de bildirim gelince fark ettim cidden, bu ne be dedim ahsjahsjsBende ayni konudan engellenince oyle bi konu açıldığını farkettim
Hiç küsmedik sayıyorum.Aynen ben boyle biri degilim aslinda gercekten cok hassasim bu ara ozur dilerim defalarca barisalim.miii
Yaptığım tek şey yorumuna gülmüşüm. Ona sinirlendi herhalde, tuhaf bir abla.Ay baskalqrini da engellemis o muhtemelen yanlis bi tuslara basti bisey yapti
Benim dusunmek icin zamana ihtiyacim varHiç küsmedik sayıyorum.
Sarılın öpüşün.Hiç küsmedik sayıyorum.
Ben de bildirim gelince fark ettim cidden, bu ne be dedim ahsjahsjs
Ben de bildirim gelince fark ettim cidden, bu ne be dedim ahsjahsjs
Araya kaynarsın seni de öperim cici kısssss.Sarılın öpüşün.
Konusunu hatırlamıyoruz zaten, o kadar kasmasına gerek yoktu ya. Şu kadar sevsem kendimi uçardım uçarEski konusunu inceliyodu en son. Bakip bakip engel atıyor sanirim bu gidisle tum uyeleri engelleyecek ahdhs
Yav kadın "e sen de girmişsin" dememiş ki.Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Sıra sana geliyorYav kadın "e sen de girmişsin" dememiş ki.
Ben de sabah uyanınca elime telefonu alıp kkya girdim ve konuyu görünce utandım yazmış. Okurken neden kendinize cevirmissiniz acaba? Biraz doğru okursanız bu şekilde komik duruma düşmezsiniz.
Herşey cinsellik değilse neden sevişip çocuk yaptınız. Burda bık bık ötüyorsunuz bir drama queenlik falan? Burda kimse sizi pışpışlamak zorunda değil. Hamileysen, burda kimse hamile bırakmadı seni. Nazın kime geçiyorsa ona yap. Burda kadınlara saldıracağına, sarılmaktan eksik bırakan, 2 hoş söz etmeyen, uyanır uyanmaz telefonuna sarılan adama saldır.Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatla
Şaka amacıyla yazmıştım bu ne drama yahu ?
Orgazmın bebeğe bir çok faydası var cinselliğin evliliğinizin selameti için de yeri ayrı tabikiYa bu hamileligimden once bir düsük yasadim o beni cok uzmustu simdi istiyorum ama inanilmaz kasiyorum kendimi korkuyorum illa cinsellik mi olmasi gerekir ? Inanin nelrr yapiyorum onun yerine iliskimizi diri tutabilmek icin. Cok cilveli bir kadinimdir yani.
E komik olmuş ama.Sıra sana geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?