Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eger boyleyse gercekten asiri uzgunum ve ozur de dilerim
Hanımefendi ben sizi üzmek , incitmek amacıyla yazmadım. İnanın niyetim sizi gülümsetmekti... Telefon günümüzdeki bir bağımlılık. Her yaşta insan için. Ben de regl olacağım siz de karnınızda can taşıyorsunuz. Gelin barış imzalayalım.

Aynen ben boyle biri degilim aslinda gercekten cok hassasim bu ara ozur dilerim defalarca barisalim.miii

Eski konusunu inceliyodu en son. Bakip bakip engel atıyor sanirim bu gidisle tum uyeleri engelleyecek ahdhs
Konusunu hatırlamıyoruz zaten, o kadar kasmasına gerek yoktu ya. Şu kadar sevsem kendimi uçardım uçar

Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Yav kadın "e sen de girmişsin" dememiş ki.
Ben de sabah uyanınca elime telefonu alıp kkya girdim ve konuyu görünce utandım yazmış. Okurken neden kendinize cevirmissiniz acaba? Biraz doğru okursanız bu şekilde komik duruma düşmezsiniz.

Sıra sana geliyor

Degil canim benim benim icin degil ben bir guzel soze opuse tav olan bir kadinim ay egoya bak git seni buralar rahatlatamaz ben sana soyliyim git baska bi yerde rahatla
Herşey cinsellik değilse neden sevişip çocuk yaptınız. Burda bık bık ötüyorsunuz bir drama queenlik falan? Burda kimse sizi pışpışlamak zorunda değil. Hamileysen, burda kimse hamile bırakmadı seni. Nazın kime geçiyorsa ona yap. Burda kadınlara saldıracağına, sarılmaktan eksik bırakan, 2 hoş söz etmeyen, uyanır uyanmaz telefonuna sarılan adama saldır.

Orgazmın bebeğe bir çok faydası var cinselliğin evliliğinizin selameti için de yeri ayrı tabiki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…