- 22 Eylül 2022
- 6.733
- 20.985
- 278
- Konu Sahibi ziyagillerdenmiyimneyim
-
Kimden bahsedildiğinden bile haberim yok gram anlamadımm djdbdkE komik olmuş ama.
Bu arada bahsettiğiniz konu sahibi beni engellememiş bir miktar kırıldım.
Eli kulağındadır bekle.E komik olmuş ama.
Bu arada bahsettiğiniz konu sahibi beni engellememiş bir miktar kırıldım.
Ay hiç kale almamış beni diye ağlıyorum şuvan.Eli kulağındadır bekle.
O sana aynısını yapana kadar devam et :) Valla bir zamanlar kocam beni yanaklarımdan öpmüyor hep dudaktan öpüp o işe yöneliyor diye kafaya çok takmıştım sanki cinsellik için yapıyor gibi geliyordu manyak gibi. Onu her fırsatta yanaklarından, kulak arkasından, boynundan öptüm ama bıktırma aşamasına kadar. Şimdi o beni öpmeye başladı aynı şekilde daha önce görmediği, tatmadığı, bilmediği bir şeyi öğretmiş oldum. Sende bıkmadan beklentiye girmeden bir süre devam et adam olacaktır :)Yapiyorum kizlar yapiyorum iste ben yapmasam buraya simarik simarik esim bana ilgi gostermiyor diye burda soyleyeneck degilim
Bir yanlisiniz var sanirim ben engellemeyi bile bilmiyorum yanlis kisiden bahsediyorsunuzEli kulağındadır bekle.
Yok senden bahsetmiyolar baska bi konuda konu sahibi herkesi engellemis belursiz bi sebeptenBir yanlisiniz var sanirim ben engellemeyi bile bilmiyorum yanlis kisiden bahsediyorsunuz
Cok tesekkurler gercekten vallaHiç küsmedik sayıyorum.
kuzu eleştirmemiş.. sakinIlla elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
Hayır,siz yanlış kişiden bahsediyorsunuz.Bir yanlisiniz var sanirim ben engellemeyi bile bilmiyorum yanlis kisiden bahsediyorsunuz
Olur saldiririm canim gunluk dozumu aldim kaos sevmiyorumHerşey cinsellik değilse neden sevişip çocuk yaptınız. Burda bık bık ötüyorsunuz bir drama queenlik falan? Burda kimse sizi pışpışlamak zorunda değil. Hamileysen, burda kimse hamile bırakmadı seni. Nazın kime geçiyorsa ona yap. Burda kadınlara saldıracağına, sarılmaktan eksik bırakan, 2 hoş söz etmeyen, uyanır uyanmaz telefonuna sarılan adama saldır.
Ah şu hormonların gözü kör olsunIlla elestireceksiniz dimi ? Yazik hem cinsim. Sinirlendim aldim elime aglayarak yazdim tuvalette. Sen herseyi cok iyu biliyirsun
yorumumu sildim olay hallolmuş :)Iste ben de buna dellendim maytap geciyolar komik diye. Dalga gecer gibi yorum yapiyolar ya sinirlerim tepeme cikti. Biz 7 yilin sonunda ne zorluklarla evlendik ben de asiri ilgiliyim sirnasirim surekli. Her sey cinsellik mi bi tatli soz opucuk sarilma bile yeter bir ruhu doyurmaya. Sabah gordum oyle tuvalete girdim konu acip hemcinslerimle dertleseyim dedim herkes komik emojisi atmis. Kadin kadinin dusmani olmus ben bunu anladim.. Aglaya aglaya yazdim. Neymis ben de girip kk ya yazmisim birileri de utanmis sonra saka yapmis patavatsizlik diz boyu.
Ben de özür dilerim gerçekten. Şaka kaka oldu vallaha. O yorumu da düzenleyemiyorum üzerinden zaman geçti.Ben incittigin herkesten ozur dilerim su an tekrar soyluyorum
Olsub ben bakip bakip sinir harbiyle yanlis anlamamam gerektigini tekrar tekrar ogreneyim. Inanin artik sabah kotuydum ya napacagimi sasirdimBen de özür dilerim gerçekten. Şaka kaka oldu vallaha. O yorumu da düzenleyemiyorum üzerinden zaman geçti.
Yanlış anlaşılmalar olur hayatta her zaman hiç sıkıntı yok ben de boş yapmışım zaten.Olsun ben bakip bakip dogru
Olsub ben bakip bakip sinir harbiyle yanlis anlamamam gerektigini tekrar tekrar ogreneyim. Inanin artik sabah kotuydum ya napacagimi sasirdim
Hahaha valla oyle yapiin. Sabah sabah temiz delirdim. Ben asiri ilgi seven bi insanim bu kucuklugume dayaniyor aslinda bunu da biliyorum. Sabahlari annem bi gunaydin kizim dese mutlu olurdum ki genelde babbamla kavga ederlee surekli sabahlari aglardi. Aslinda herseyin altinda yatan sebepler varYanlış anlaşılmalar olur hayatta her zaman hiç sıkıntı yok ben de boş yapmışım zaten.Hanımlar konuyu okuyun sonra direkt son yorumlara gelin.
Arkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz
Yaaa.Hahaha valla oyle yapiin. Sabah sabah temiz delirdim. Ben asiri ilgi seven bi insanim bu kucuklugume dayaniyor aslinda bunu da biliyorum. Sabahlari annem bi gunaydin kizim dese mutlu olurdum ki genelde babbamla kavga ederlee surekli sabahlari aglardi. Aslinda herseyin altinda yatan sebepler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?