Sabahlari güne telefonla başlayan eş kişisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapiyorum kizlar yapiyorum iste ben yapmasam buraya simarik simarik esim bana ilgi gostermiyor diye burda soyleyeneck degilim
O sana aynısını yapana kadar devam et :) Valla bir zamanlar kocam beni yanaklarımdan öpmüyor hep dudaktan öpüp o işe yöneliyor diye kafaya çok takmıştım sanki cinsellik için yapıyor gibi geliyordu manyak gibi. Onu her fırsatta yanaklarından, kulak arkasından, boynundan öptüm ama bıktırma aşamasına kadar. Şimdi o beni öpmeye başladı aynı şekilde daha önce görmediği, tatmadığı, bilmediği bir şeyi öğretmiş oldum. Sende bıkmadan beklentiye girmeden bir süre devam et adam olacaktır :)

Olur saldiririm canim gunluk dozumu aldim kaos sevmiyorum

yorumumu sildim olay hallolmuş :)

Son düzenleme:
Olsun ben bakip bakip dogru
Ben de özür dilerim gerçekten. Şaka kaka oldu vallaha. O yorumu da düzenleyemiyorum üzerinden zaman geçti.
Olsub ben bakip bakip sinir harbiyle yanlis anlamamam gerektigini tekrar tekrar ogreneyim. Inanin artik sabah kotuydum ya napacagimi sasirdim

Olsun ben bakip bakip dogru

Olsub ben bakip bakip sinir harbiyle yanlis anlamamam gerektigini tekrar tekrar ogreneyim. Inanin artik sabah kotuydum ya napacagimi sasirdim
Yanlış anlaşılmalar olur hayatta her zaman hiç sıkıntı yok ben de boş yapmışım zaten. Hanımlar konuyu okuyun sonra direkt son yorumlara gelin.

Yanlış anlaşılmalar olur hayatta her zaman hiç sıkıntı yok ben de boş yapmışım zaten. Hanımlar konuyu okuyun sonra direkt son yorumlara gelin.
Hahaha valla oyle yapiin. Sabah sabah temiz delirdim. Ben asiri ilgi seven bi insanim bu kucuklugume dayaniyor aslinda bunu da biliyorum. Sabahlari annem bi gunaydin kizim dese mutlu olurdum ki genelde babbamla kavga ederlee surekli sabahlari aglardi. Aslinda herseyin altinda yatan sebepler var

Arkadaslar hamilelik hormonlarim tavan yapmis hassasim bana burda gelip saril mi diyosunuz diye tersliyorsunuz sonra kk ya girdin sabah sen de yaptin diyip bunu empoze ediyorsunuz nasil bir karsilik bekliyorsunuz

Ah bu hormonlarııınnn gözüü kör olsun
Hamilelikte tek sevmediğim durum bu. Başka bir kişiliğe bürünüyorum resmen drama queen oluyorum

Yaaa. Anladım şimdi. Çocukluk olayları ne kadar etkiliyor insanı. Eşinize tam açık vermeden çıtlatsanız sevmiyorum böyle şeyleri diye ona göre davranır mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…