• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahlari ne yapsam

Bende çok zor uyananlardandım her zaman uyuyabilirdim. Bu durumu doktoruna anlatınca kan değerlerine bakalım dedi ve b12 demir anemisisin dedi tedavi olduktan sonra çok iyiyim b12 vitaminin ilk dozunda bile kendimi çok iyi hissetmistim.
Size gelince bencede bir kan değerlerinize baktırın.
Depresyonda olabilir.

vitamin deyerlerinde ya da kan deyerlerinde eksiklik vardir.
yoksa halsiz olmanin baska aciklamasi pek yok.
doktora gitmen lazim.
vitaminD, B12, tiroid, demir, hepsine baktirt.
ozellikle D vitamini eksikligi surunduruyor insani.
Hamileyim birde bir ara yattigim yerden kalkamadim o yuzden.
Aaa bendede D vitamini eksikliği var ondan halsizim demek hic aklima gelmemişti doktor bir damla verdi gecen kan aldirdim hala eksik baska bi sekilde alinabiliyormu bu vitamin?

Depresyonda olabilir hiçte yaba atılmayacak kadar halszlestirir insanı

Blendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.
Ama avuç avuç koyma meyveleri falan. Yarım muz, yarım kivi, 2-3 yaprak ıspanak, 4-5 böğürtlen falan gibi koy.
Buz ?

Değerlerim normal amma kahve, soğuk su vs hiçbir şey kesmiyor beni sabahları :/
Hele kahve artık bağışıklık geliştirmişim herhalde ki tınlamıyorum :27:

Smoothe
Ben de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldı :KK66:
Bugünkünde kivi, muz, böğürtlen, ıspanak ve probiyotik yoğurt var.
smoothe ne hazır içecekmi ben anlamadım da B'nmde sabh enerjiye ihtiyacım var .çocukta olunca tşk

Aaa bendede D vitamini eksikliği var ondan halsizim demek hic aklima gelmemişti doktor bir damla verdi gecen kan aldirdim hala eksik baska bi sekilde alinabiliyormu bu vitamin?
Guneslenmek lazim, ama her vucut guneslensede iyi yapamiyabiliyo. Yumurta ve yagli balikta var. ama damla en kolay yontemi vucudun depolamasi icin.

Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim:KK68:

Ay bende oyleyim.hatta sabahlari cok suratsizimdir icimden konusmak bile gelmez ilk bi saat.cozumu bulamadim henuz

Ben eşime akşamdan yapıp termosa koyuyorum, gayet memnun halinden. Vitamini kalıyor mudur bilmem ama enerji veriyor ve tok tutuyor. Öğlen yemeğine kadar idare ediyor onu. Hatta simit ya da tost yediğim zamanlar daha çok acıkıyordum diyor.

çok hoşmuş bende alışveriş yapıp elmalı bir tarif gördüm en yakın zamanda deneyeceğim.
aparatif şeyler o an doygunluk hissi veriyor sonrasında ise daha çok acıktırıyor.

meyveler soyulunca 15 dakıka içinde tüketmek lazımda vitamini için. ama karışım yapıp denemek lazım.

içine fındık fıstık ceviz koysak tadı çok mu ağırlaşır?

Biliyo musun ciddi bi sorunun da olabilir uyku kaliten nasıl mesela, uyku apnesi olabilir tiroid olabilir. Olabilir de olabilir yani uyumadan önce papatya çayı, bu doğadanın beyaz çayı ginko çayı gibi çaylar iyi gelir ama yine de bi kan testi yaptır sorunu da tamamen çözmüş olursun.

en azından bir saat sonra kendine geliyorsun ben kendime gelemiyorum erken kalktığım zamanlar, o yüzden işim yoksa genelde öğlene doğru kalkıyorum :oops:

bende aynı dertten yakınıyorum..
hala kendime gelemedim :KK51:

Blendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.
Ama avuç avuç koyma meyveleri falan. Yarım muz, yarım kivi, 2-3 yaprak ıspanak, 4-5 böğürtlen falan gibi koy.
Yarın yapıcam ben bundannnnn

İşe gelene kadar uykuluyum, sonrasında kahvemi içince ayılıyorum. Filtre kahve bunun için birebir, bir de uyanır uyanmaz bi radyo filan açarsan iyi olur o da uyandırıyor.

benim 3 saatimi alıyır sabahları kendime gelmem...
uzaydan dülmüş gibi bir halim var resmen...
bazen de çok neşeli keyfli dinç kalkarım...
kafayı yedim herhalde diyorum o zamanlar :D

uyanmak o kadar mı zor yanı max bu duyguyu yarım saat çekerım ondada evdeyımdır yanı sonrasında hazırlan kalk gıt ıse işe güce bak.

uyku düzenime dikkat ederim.

yatağınızın yastığınızın ıyı olmalı çok önemli bu

Back
X