- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi Madensuyuu
Erken kalkmaya çalış, ayrıca abdest al namaz kıl iyi gelecektir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem konulabilir aslında. Hem daha çok tok tutar ceviz badem falan. Güzel fikir, deniyeyim bunu.çok hoşmuş bende alışveriş yapıp elmalı bir tarif gördüm en yakın zamanda deneyeceğim.
aparatif şeyler o an doygunluk hissi veriyor sonrasında ise daha çok acıktırıyor.
meyveler soyulunca 15 dakıka içinde tüketmek lazımda vitamini için. ama karışım yapıp denemek lazım.
içine fındık fıstık ceviz koysak tadı çok mu ağırlaşır?
ben yazın mılkshak gıbı yapıyorumda.Bilmem konulabilir aslında. Hem daha çok tok tutar ceviz badem falan. Güzel fikir, deniyeyim bunu.
Karpuz suyu hiç denemedim, nasıl yapıyorsun?ben yazın mılkshak gıbı yapıyorumda.
yada bazen tek şeftali
yada tek karpuz suyu muhteşem oluyor.
ama yulaflı bu tarıflerı denemek çok ıstıyorum
internette hep yulaflı tariflere rastladım 4 kasık filan karıştırıyorlar evet biraz katı oluyor ama lezzetı nasıl denemek lazımKarpuz suyu hiç denemedim, nasıl yapıyorsun?
Yulaflı benim de aklımda ama çok mu katı olur diye düşünüyorum.
sagol canim insallah yapicam.dua etErken kalkmaya çalış, ayrıca abdest al namaz kıl iyi gelecektir..
yok canim sigara hic kullanmadim.evde kullananda yoktüm cevapları tek tek okumadım ama sigara kullanıyor musunuz? Sigara insanı gerçekten uyuşturuyormuş ben bunu farkettim 3 ay oldu bırakalı ve sabahları gayet dinç kalkıyorum az uyusam bile.
gecen hafta doktora gittim.tahlillerim guzel.biraz d vitamini eksik birazda demir.gerekli vitaminleri yazdi kullaniyorum simdien sağlıklısı bir dr gitmeniz ve tahlil yapılması ,aynı sorunlar bende vardı şükür şimdi daha iyiyim B12 eksikliği olabilir
sagol canim insallahyakında etkisini görürsün inşallah.:)))
aksam da hazirlayabilirsiniz ama sabah daha iyi tabii. beni 3 saate yakin tok tutuyor bazen daha fazla.Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisiz
Baktim simdi videolarada cok farkliseyler var
Taze hazirlamak gerek dimi yani aksamdan hazirlasak sabaha vitamini kalmaz
Bide tok tutuyor demislerde ne kadar saat mesela
Siz icine yulaf koyuyormusunuzaksam da hazirlayabilirsiniz ama sabah daha iyi tabii. beni 3 saate yakin tok tutuyor bazen daha fazla.
bazen koyuyorum ama yulafsız daha güzel sebze ya da meyveyle.Siz icine yulaf koyuyormusunuz
Sebze pek yemem sevmem ama meyveyle deneyecegimbazen koyuyorum ama yulafsız daha güzel sebze ya da meyveyle.