• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahlari ne yapsam

Erken kalkmaya çalış, ayrıca abdest al namaz kıl iyi gelecektir..

tüm cevapları tek tek okumadım ama sigara kullanıyor musunuz? Sigara insanı gerçekten uyuşturuyormuş ben bunu farkettim 3 ay oldu bırakalı ve sabahları gayet dinç kalkıyorum az uyusam bile.

çok hoşmuş bende alışveriş yapıp elmalı bir tarif gördüm en yakın zamanda deneyeceğim.
aparatif şeyler o an doygunluk hissi veriyor sonrasında ise daha çok acıktırıyor.

meyveler soyulunca 15 dakıka içinde tüketmek lazımda vitamini için. ama karışım yapıp denemek lazım.

içine fındık fıstık ceviz koysak tadı çok mu ağırlaşır?
Bilmem konulabilir aslında. Hem daha çok tok tutar ceviz badem falan. Güzel fikir, deniyeyim bunu.

ben yazın mılkshak gıbı yapıyorumda.
yada bazen tek şeftali
yada tek karpuz suyu muhteşem oluyor.
ama yulaflı bu tarıflerı denemek çok ıstıyorum
Karpuz suyu hiç denemedim, nasıl yapıyorsun?
Yulaflı benim de aklımda ama çok mu katı olur diye düşünüyorum.

en sağlıklısı bir dr gitmeniz ve tahlil yapılması ,aynı sorunlar bende vardı şükür şimdi daha iyiyim B12 eksikliği olabilir

Karpuz suyu hiç denemedim, nasıl yapıyorsun?
Yulaflı benim de aklımda ama çok mu katı olur diye düşünüyorum.
internette hep yulaflı tariflere rastladım 4 kasık filan karıştırıyorlar evet biraz katı oluyor ama lezzetı nasıl denemek lazım
karpuz dlimleyip blendirdan gecırıyorum içine genelde bir sey katmıyorum ama bal filanda katan var.
bır karpuz çok büyük geliyor ve yenılmıyor bozulmasın dıye böyle daha kolay tüketiyoruz çokda lezzetli oluyor bazen içine buzda kırıyorum. dene yazın güzel oluyor.

Ben bilmiyordum ya cok cahil kalmisiz
Baktim simdi videolarada cok farkliseyler var
Taze hazirlamak gerek dimi yani aksamdan hazirlasak sabaha vitamini kalmaz
Bide tok tutuyor demislerde ne kadar saat mesela
aksam da hazirlayabilirsiniz ama sabah daha iyi tabii. beni 3 saate yakin tok tutuyor bazen daha fazla.

Back
X