sabahları uyanamıyorum

johanson

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
94
1
16
İstanbul
Belki önemli bir dert değil ama arkadaşlar hayatımda büyük sıkıntılara yol açıyor. Her şeyi erteliyorum güne geç başlıyorum, sonra gece uyuyamıyorum. Ama en büyük sorun da erken uyusam bile erken kalkamıyorum, bu konuda sıkıntı çeken ve çözüm bulan varsa yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Bu saate kadar durursak uyanmayız tabi. Aynı sorun bende de var :)) gece yatmak, gündüz de kalkmak blmiyorum..

aynen kızlar, gece yatmak, sabah kalkmak bilmiyoruz... ah bu net..

umrumda mı, değil...zira yıllarca çoluk çocuk büyüt, işe git, şimdi tekaüt olduğum için hayatı gönlümce yaşıyorum. sormadan sorgulamadan.

Ben de sizin gibi olsam keşke ama sorumluluklarımı aksatıyorum bu huyum yüzünden hayatımı etkiliyor anlicanız.

Yok değişiyo ama 12den 1den önce kalkmam zulüm gibi...

Bence aliskanliktan oluyor, bir kaç gun sabah 11 de uyan sonra 10 alisirsin ve o saatte uyanirsin
Ben erken uyanmaktan nefret ediyorum, hayatim boyunca hep erken uyandim iki yildir çalismiyorum ve yakinda yeniden çalisacagim için bugunlere hasret kalacagim için bile bile geç saatlere kadar yatiyorum

Bende çalıştığım zaman istediğim kadar uyuyamadığım için şikayet ederdim. Şimdi bol vaktim var çalışmıyorum. ama düğünüme az kaldı. Evlendikten sonra böyle olmaz heralde. o yüzden biraz daha tadını çıkarmaya çalışıyorum :)))

En çok da isteksizlik var erken kalkmamak için, mesela uyanıyorum gayet uykum yok aslında kalkabilirim ama psikolojik olarak sanırım kalkmamı engelliyo bi şeyler kafamda, sonra da pişmanlık duyuyorum çok uyuyup zamanımı boşa geçirdiğim için. Yataktan kalkma isteği olmadığı için bazen işten izin bile alıyorum sırf biraz daha uyumak için...

Son düzenleme:

bu gerçekten basit birşey deil aslında eğerki senin elinde deilse uyku tutmuosa ve sabah ne olursa olsun kalkamıosan yardım al bence

Kızım olmadan önce bende aynı senin gibi 12-1 den önce kalkamazdım, tabi sadece haftasonu, hafta ici calışıyordum cünkü.. Ama sabah kalkıp işe gitmek o kadar zor geliyordu ki, bazen bende işyerimi arayıp hastayım diyordum :)..
Şimdi ise yaklaşık 2 senedir erken kalkıyorum 7-8 arası, kızım erken yattığı icin, erken uyanıyor.. İlk zamanları cok zorlanıyordum ama artık alıştım.. Bazen ben kızımından erken uyanıyorum.. En fazla 6-7 saat uyuyorum..
Belki de demir eksiğliği vardır sende?!

Kelin ilacı olsa başına sürermiş misali, bende öyleyim ama çözümüm yok :44:
Kan değerlerinizi ölçtürdünüz mü?

eger ki fiziksel bir rahatsizliginiz yoksa cok uyumak adina, kusura bakmayin ama sadece tembelsiniz :))) merak etme bende öyleydim :))) cözümüde var, kendi kendize yardim , baska careniz yok.gec yattiginiz birgün saatinizi erken saate kurun.ve ne olursa olsun saatiniz caldiginda kalkin yataktan.tüm gün uykunuzu alamadiginiz icinde aksam erken bir saatte yatin mesala 22.00 gibi.ve saatinizi yeniden sabah 7 ye kurun ve caldiginda mutlaka yataktan cikin.bu sistemi aksatmadan 3-4 hafta uygulayin, cumartesi pazarlari dahil!! bir süre sonra vucudunuz bu ritme alisacaktir.ben bu sekilde hayatimi düzene soktum.inan bana alistiginda uykuda harcadigin zamana aciyorsun

Aksam yatmadan once kevser suresini defa okuyun ve uyanmak ustediginz saati icinizden gecirin.Allah im 9da uyanayim gibi mesela. Tam 9da zimba gibi uyanirsiniz. Denenmistir:) inanarak yapin.. uykuya doymus ve dinc olarak uyanirsiniz.. sunu da unutmayin siz uyudukca vucut uyku ister ve asla uykuya doymaz.ne kadar cok uyursaniz o kadar yorgun, halsiz ve isteksiz uyanirsiniz.

4 u yazmamisim 4defa okunacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…