sabahları uyanamıyorum

B vitaminin en belirgin özelligi unutkanlık ve uykusuzluktur eger sizde de belirtiler varsa bir kan tahlili yaptırın,Allah tan şimdilik uyku sorunum yok yastıga kafamı koydugum an 2 dk içerisinde uyurum top patlasa duymam o derece yaniannem hep dalga geçer eve giren hırsız seni uykunda kaçırsa ruhun bile duymaz der uykuda tek yaptıgım şey uyku sırasında yastıgı ve yorganı yere atmak oluyor nasıl beceriyorsam haberim bile olmuyor

ayy hadi ya
bende var o uykusuzluk sabahlara kadar zombi gibi uyuyamadığımı biliyorum ben
unutkanlıkta çok fazla bu aralar ,bir de bir halsizlik var ki vücudumda bu aralar sormayın gitsin demir eksikliğinden oalbilir mi ki
eri de çok severim halbu ki b vitamini eksikliği olabilir mi ki hangi b vitamini eksikliği olunca oluyor bu belirtiler mesela b1,b2,b6,b12
ben en iyisi bütün vitaminlerimin kan tahlilini yaptırayım
peki bütün eksik vitaminlerimi öğrenmek için nasıl bir kan tahlili gerekli
direk doktora gidip vitamin tahlili istiyorum desem mesela hepsine bakar mı ki
:26:

baykuş gibiyim. gece uyanık gündüz uykuda.. ben de fibromiyalji var. ne kadar uyusam da sabah erken kalkamıyorum. kalktığım zamanda sabaha kadar koşmuş gibi bütün kaslarım yorulmuş kalkıyorum. erken yattığım zamanlarda da değişen bir şey yok. mecbur kalmasam kalkmaya niyetim de yok. sinir bozucu (

ben de aynı durumdayım yıllardır gece geç saatte yatmaya alıştım sanırım, o yüzden bir türlü erken yatıp erken kalkmayı beceremiyorum. erken uyumam için günlerce uykusuz kalıp çok ama çok yorgun olmam lazım yoksa geceler kabus oluyor. yatakta dönüp durmaktan bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…