• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahtan akşama kadar bozulmayan saç ve makyaj

kızlar makyaj altı bazı kullanmanız gerek. ya da basitçe vazelin de sürebilirsiniz -vazelin gözenekleri yumuşakça doldurur makyaj daha kusursuz ve kalıcı olur.

saç için önerim, saçlarınızı duş sonrası örüp ya da topuz yapıp uyuyabilirsiniz.

bir de malzemeleriniz kaliteli olsun. pahalı demiyorum bakın kaliteli olsun

Pahalı ,olan iyi olan değil her zaman ,flormarın makyaj altı bazı ve cilt yapına uygun hafif fondotenleri süprrrr sabah okula giderken yapıyorum akşama kadar,bide yeni suya dayanıklı siyah kalemi çıkmış kesinlikle tavsiye ederim çokk güzel akmıyorr fiyatıda 15 di ama çok beğendim....

Bu durum bende var sanırım sizi kıskandırmış gibi olmiyim şimdi ama :1: Düzleştirsem de maşa da yapsam sarkma bile olmaz saçlarım kalın telli ve normal ne yağlı ne kuru denilebilir.Makyaj da 10 dklık bi makyaj yaparım abartmam ama akşam geldiğimde yeni yapmışım evden çıkıcakmışım gibi durur hala yemek bile yesem ruj kalır nasıl oluyor bende anlamıyorum.Kullandığım malzemelerde kalıcı falan değil normal kampanyadan aldığım ürünler genelde. :ssz:

problem sadece kalem değil işte ne fondöten kalıyor ne başka bir şey.. allık desen rengi bir hoş olmuş :/ ya ilk böyle evden çıkarken çok havalı ooluyorum ama bir saate kadar külkedisi olmuşum:P sönmüş saçlarım makyajım desen öyle...topladığımdada ordan burdan çıkmış yada düşmüş oluyor:/

Haftada bir kez fön çektir.mesela pazar akşamı...üç beş gün ne kadar dayanırsan başını yıkamamaya kullan.geri kalan günler de düzleştirici kullan.
Makyajı çok çabuk uçan biriydim eskiden.hoş çok yapmam ama kullandıgın malzeme ve cildinin nemlendirilmemesi etkiliyor.

Cilt tipine uygun kaliteli bir kremin olsun .makyaj öncesi yüzünü yıka ve nemlendir.Sonra makyajını yap.

Ben mineral makyaj ürünlerini kullanıyorum (ama öğrenci için biraz pahallı)

Asla ucmuyor ve kaybolmuyor jane ıradel eczanelerde satılıyor.göz kalemi olarak da yves rocher kullanıyorum.allerijim var mecburen

çantanda taşıyıp aralarda tazele madem.

Kullana kullana malzemeden mi ,cilt tipinden mi çözersin...burada yazılan Beyu akmayan kalemle ben rahat edemedim mesela...
Göz makyajı çıkartıcısıyla dahi sökülmüyor sanki...kardeşime verdim di...

Son düzenleme:
ya bazılarını görüyorum sabah nasıl makyajlarını saçlarını yaptılarsa akşama kadar aynen öyle kalıyor.Ben ise saçımı makyajımı yapıyorum 1 saate ne saç ne makyaj kalıyor saçım başım dağılmış makyajım bozulmuz oysaki diğer bayanlara çok özeniyorum..Böyle her daim miss gibi bakımlı kalayım...Nasıl başarıyorsunuz hanımlar böyle kalmayı...Sürekli makyajınızı filan tazeliyor musunuz. Benim cildim çok kuru acaba makyajım filan o yüzden mi kalmıyor saçımda ince telli:(

merhaba makyaj ıcın sıze onerım dondurucu sprey almanız makyanız bıttıkten sonra dondurucu sprey kesınlıkle cok ıyı ıse yarıyor ve makyaj kesınlıkle bozulmuyor.marka oalar kryolan markasını onerıyorum.tabı pek her yerde bulunmuyor ama bu ısın en ıyısı dıyebılırım.

Kizlar benim de cildim inanilmaz yagli ve hicbir sekilde sabah yaptigim makyaj aksama kadar kalmiyor. Kesinlikle bir fondoten bazi tavsiye ediyorum ozellikle nemli havalarda birebir. Ayrica bir de makyajimi tamamladiktan sonra profesyonel makyozlerin de kullandigi makyaj sabitleyici spreylerden birtanesini mutlaka yuzume sikiyorum bu fondotenimi ve pudrami sabitlemekte yardimci oluyor. Makyaj spreylerini blogumda yazdim bakabilirsiniz
Makyaj Sabitleyici Sprey

Hatta ilerleyen gunlerde bir de yagli goz kapaklari icin kullandigim far bazlarini yazicam. Bu bazlar ve makyaj sabitleyiciler olmasa 1-2 saat icersinde yuzumdeki fondoten allik hersey eriyip gidiyor :(

ya bazılarını görüyorum sabah nasıl makyajlarını saçlarını yaptılarsa akşama kadar aynen öyle kalıyor.Ben ise saçımı makyajımı yapıyorum 1 saate ne saç ne makyaj kalıyor saçım başım dağılmış makyajım bozulmuz oysaki diğer bayanlara çok özeniyorum..Böyle her daim miss gibi bakımlı kalayım...Nasıl başarıyorsunuz hanımlar böyle kalmayı...Sürekli makyajınızı filan tazeliyor musunuz. Benim cildim çok kuru acaba makyajım filan o yüzden mi kalmıyor saçımda ince telli:(

Cıldın ıcın bol su tuket ısıl ısıl olursun. Duzenlı su tuketmen cok onemlı besmen fılan yuzune cıldıne ruhuna yansıyor
Makyaj urunlerıı ıyı secmen kadar nasıl. Kullandıgın ne olcude kullandıgında cok onemlı
Profosynl makyaj serırısı karolıne ya da mac. Tvsıye ederım

Cıldın ıcın bol su tuket ısıl ısıl olursun. Duzenlı su tuketmen cok onemlı besmen fılan yuzune cıldıne ruhuna yansıyor
Makyaj urunlerıı ıyı secmen kadar nasıl. Kullandıgın ne olcude kullandıgında cok onemlı
Profosynl makyaj serırısı karolıne ya da mac. Tvsıye ederım

Back
X