sabahtan beri ağlıyorum

Boyle giderse uzuntuden sizde hasta olacaksiniz ve kendi derdinize dusup ilginizi 2 ye boleceksiniz. Biraz dirayetli olun kuzucugunuz icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah onu korusun ne hissettiğini çok iyi anlıyorum benim kızımda en ufak hasta olsun annemle bn ondan beter hastalanıyoruz..ya niye hemen aklına ölümü getiriyosun her rahatszlk ölümcül değil bence birkaç veterinere birden götür hatta..benim vetriner aşı,serum birde eğer midesine saplandıysa dışarı atması için özel paket bir mama vermişti bikaçgünde geçti..

Noolduğunu buraya yazıp bizede haber ver bnde çok merak ettim iyileşicek o merak etme canım

Böyle konuları okuyunca neden gözlerim doluyor benim.Neden hemen kedim geliyor aklıma.
Dün sokakta baktıgım yavru kedilerimi beslerken üst kat komsumun 8 yaşındaki kızı geldi.Kedimi çok seviyor eve gelip seviyor.Okadar safça abla kedin kaç yaşında dedi.13 dedim.Ölmeyecek dimi hiç dedi benim gözler anında doldu pıtır pıtır yaşlar döküldü Aklıma geldi bak yine

beni anladıgınız ve yorum yazdıgınız için çok teşekkür ederim iyi haberlerle geldim demek isterim ama tam daha belli değil veterinere gittik kızımın ateşi ölçüldü 38 çıktı normal dedi sonra karnına bakıldı karnında kötü bir şey yok dedi doktor sonra iki tane miğde rahalatıcı iğne yağtılar sonra diyet mama verdi bir hafta bu mamayı yicek başka bir şey yemicek dedi iğneden sonra kusmaz artık dedi allah aşükürler olsun kusmadı hiç bakalım bu hafta nasıl geçicek şu an daha iyiyim ama kalbim çok hızlı atıyor her an kuscak da kötü olucak diye ama kızım çok hareketli görseniz şu an bana topunu getiriyor oynuyoruz çok neşeli tek umudum o

Boyle giderse uzuntuden sizde hasta olacaksiniz ve kendi derdinize dusup ilginizi 2 ye boleceksiniz. Biraz dirayetli olun kuzucugunuz icin

daha önce yavrumu kaybettiğim için ölüm korkusu yaşıyorum sanki her an ölücek gibi üzülüyorum henüz daha önceki yavrumun vefatını üzerimden atamadıgım için böyle çok teşekkür ederim:26::26:

Allah razı olsun rabbim tüm canlarımızı korusun veterinere gittik ateşi ölçüldü 38 çıktı normal dedi karnına bakıldı bir şey görülmedi yediği bir şey dokunmuş yada gastrit olmuş dedi iki tane iğne yaptılar birde özel paket mama verdi bir hafta bundan yicek dedi bugün kusarsa haberim olsun dedi kızım şu an benle top oynuyor hiç kusmadı allaha şükürler olsun ama gözüm onda kusucak diye ödüm patlıyor ona hissetirmemek için sürekli oyun oynuyoruz bebeğimle ablası merak ettiğiniz için eşekkür ederim

Aaa oynamaya bile baslamissiniz. İyi olacak ins iyi :)) sarilip yatin. Dinlenin 2niz de cok sevindim bi nebze de olsa iyi olmasina, olmaniza...

benimde köpeğim 13 yasında vefat etti ve veteriner yüzünden öldü yoksa daha çok yaşardı o yüzden benimde böyle çocuklarla ilgili konular olunca hemen telaş yapıyorum gözlerim doluyor bugün ağlamaktan helak oldum yavrum şu an iyi bu geceyi yarını atlatırsak inşallah daha iyi olucak

Ah çok sevindim allah tüm yavrularımızı korusun benimkide 6 yaşında ölümünü düşündüğümde bile ağlamaya başlıyorum(annemde aynı) onsuz bu hayatın hiçbir anlamı yok bu hayatta yüzümü güldüren eve heycanla gitmemi sağlayan tek varlığım o..

Bizimkine yaptklarının aynısını yapmışlar çooook geçmiş olsun ufaklığa

sen yine iyi cesaret etmişsin..benim pekines cinsi köpeğim vardı.tam 17 yıl yaşadı,o duyguyu bıldıgım ıcın ve bıdaha yaşamamak ıcın bıdaha köpek almadım..BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN

Korkma canim sakin ol
En basta cok cok gecmis olsun
Usutmustur muhtamelen ,bizde ufacik bir usutmede burnumuz kulagimiz akiyo,migdemiz bulaniyo
Onlarda ayni bizler gibi,sen yarin erkenden veterinerine goster
Ayni sey benim kopegimin basinada geldi antibiyotik agirlikli bir igne vuruyorlar korkma :)

Aaa oynamaya bile baslamissiniz. İyi olacak ins iyi :)) sarilip yatin. Dinlenin 2niz de cok sevindim bi nebze de olsa iyi olmasina, olmaniza...

o kadar çok yıprattım ki kendimi bugün yavruma sarılıp uyumak iyi gelicek bugünü ve yarını kusmadan atlatırsak tek dileğim bu iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim çok sevindim yorumunuza

çok teşekkür ederim sağolun benimde eve gitmemin tek sebebi kızım işten 5 dk bile geç gelmiyorum sırf onu görücem diye hafta sonuda full onla evdeyim onla vakit geçiriyorum

veterinere hemen götürdüm ben canım beklemedim bugün gittik iki tane iğne yaptılar özel paket mama verdi bir hafta yicekmiş şu an topuyla oynuyor kızım bugünü ve yarını kusmadan atlatırsak tam sevinicem şu an yarım yamalak sevindim ama şükürler olsun bugüne tabi

sen yine iyi cesaret etmişsin..benim pekines cinsi köpeğim vardı.tam 17 yıl yaşadı,o duyguyu bıldıgım ıcın ve bıdaha yaşamamak ıcın bıdaha köpek almadım..BU ARADA GEÇMİŞ OLSUN

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..

Oy oy kiyamam ben ona igneler yeni yeni tesir ediyor olabilir ,yarin bak gor yine bacaklarina oyun diye dolanmaya baslar .
Senin ve kizinin adina cok sevindim
Ben

Son düzenleme:
kızlar yine kustu bütün verilen mamayı kustu kızım şimdi nazar değdi Allah ım kızıma bugünü bile atlamadan veterineri hemen aradım telaş yapmayın ölçeği düşürelim çeyrek çeyrek verin dedi of bilmiyorum sabah kadar uyuyamam ben artık

Oy oy kiyamam ben ona igneler yeni yeni tesir ediyor olabilir ,yarin bak gor yine bacaklarina oyun diye dolanmaya baslar .
Senin ve kizinin adina cok sevindim
Ben

kızlar yine kustu bütün verilen mamayı kustu kızım şimdi nazar değdi Allah ım kızıma bugünü bile atlamadan veterineri hemen aradım telaş yapmayın ölçeği düşürelim çeyrek çeyrek verin dedi of bilmiyorum sabah kadar uyuyamam ben artık

Canim hemen gecmesini bekleme zaten sabah olsun bir bakalim kalbini ferah tut
Dikkati cekerse

1) 8–12 saat boyunca ağızdan su veya yiyecek vermeyin.NOT: Yiyecek ve su vermeme sadece genç yetişkinler için uygundur ya da normal ve sağlıklı hayvanlar için. Çok yaşlı (10 yılın üzerinde) çok genç (1 yılın altında) veya hasta hayvanlar susuz veya yiyeceksiz bırakılmamalıdır, bu hayvanlar bir veteriner kontrolünden geçirilmelidir2)Yeme, içme yokken kusma yoksa hayvanı biraz buz parçacıkları verin ve hiç kusma olmayana kadar her 2–3 saatte bir bunu yineleyin.3)Buz parçacıklarıyla hiç kusma oluşmazsa bir parça su ( ¼ fincan oranı küçük köpekler içindir, orta boy köpeklere 1/3 oranında, iri ve devasal köpeklere de yarım fincan) veya suya ek olarak pediatrik elektrolitli bir oral solüsyon ekleyin. Hiç kusma olmazsa her 2–3 saatte bir tekrar edin.4)Hala hiç kusma yoksa yüksek lifli bir diyet ekleyin:küçük köpekler için bir seferde iki çay kaşığı ,orta boy köpekler için bir seferde bir yemek kaşığı ve iri köpekler için bir seferde iki yemek kaşığı. Hiç kusma olmayana kadar her birkaç saatte bir tekrar edin.Pirinç lapası hazırlayın.5)48–72 saat sonrada hiç kusma olmazsa hayvanın normal beslenmesini yavan bir beslenmeyle karıştırın ve yavaş yavaş normal beslenme rejimine dönün.6)Yiyecek ve içecek vermediğiniz halde kusma oluşursa veya kusma yeniden yiyecek ve içecek verdiğinizde oluşursa hayvanı daha ciddi ve hayat tehdidi muhtemelen durumlara kontrol için veterinere götürülmelidir.7)Kusma; ateş ve yorgunluk gibi diğer hastalıklarıyla birlikte oluyorsa yiyecek ve içeceği kesmeyin. Muayene için hayvanı bir veterinere götürün.Kusma, ishal ve yememe yoluyla hayvan vücut sıvılarını kaybediyorsa hızlı su kaybı olmalıdır. Su kaybı: Şoka ve ölüme neden olabilir. Su yerine buz küpleri ya da parçacıkları vermek su kaybını önleyebilir ve kedi ve köpeğiniz kısa zamanda çok su içmesini önler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…