sabahtan beri ağlıyorum

üzülmeyin önemli birşeyi olmayabilir. yinede endişe ediyorsanız veterinerine bir götürün. muayene etsin. geçmiş olsun

geçmiş olsun çok sevindim..

veterineri kustuysa artık vermeyin yarında azar azar verin dedi bütün yediğini çıkardı yarın azar azar vericez inşallah yarında çıkarmaz biliyorum hemen iyileşmez ama şu günü keşke atlatsaydık çok üzülüyoum şu an yanımda sarılıp uyyucaz dualarınızı istiyorum ne olur kızım iyileşsin

Allah ım ne olur yarın kızım iyileşsin kızlar yarın cuma hepinizden yavrum için dua istiyorum

Allah ım ne olur yarın kızım iyileşsin kızlar yarın cuma hepinizden yavrum için dua istiyorum

Canım bana vet bu gecelik mama verme biraz midesi dinlensin demişti..bu gecelik verme bakalım sabaha kadar kuscak mı yarın gelişmeleri yaz mutlaka merak ederim..dua edicem onun için bu gece
N

Bunlar cok normal seyler aynilarini kendim yasadigimdan biliyorum soguk alginligi hemen gececek bir sey degil oyuzden sabret ne olur,tabi bu surevide veteriner kontrolu altinda gecir ,bak hersey duzelecek bunlar gecicek kizin eski sagligina kavusacak allahin izniyle .

canım benim çok geçmiş olsun.inş.düzelir dur bakalım panik yapma üzülme nolurrr...içim parçalandı şimdi okuyunca.onlar bizim en iyi dostlarımız.benimde geçmişte 2 tane rottweilr im vardı.2side çalındı.çok ağladım arkalarından (( bi daha da almaya cesaret edemedim.ama hep içimde bi özlem var.alsam mı diye düşünüyorum...senin kızın iyileşicek olumsuz düşünme bizide habersizz bırakma

Geçmiş olsun. Aslında tecrübeniz varmış buradaki çoğu insandan daha tecrübellisiniz ama bilirsiniz üşüttüklerinde bile kusarlar kediler köpekler hassas oluyor. İçinizi ferah tutun, düzenli veteriner kontrolünde iyi bakın bir şeycik olmaz.

Canım bana vet bu gecelik mama verme biraz midesi dinlensin demişti..bu gecelik verme bakalım sabaha kadar kuscak mı yarın gelişmeleri yaz mutlaka merak ederim..dua edicem onun için bu gece
N

İnşallah canım sabaha kadar bir şey vermicem zaten bakalım kusucakmı şu an patisi üstümde uyuyor

sabredicem Allah ım inşallah düzelir böyle kendimi çok çaresiz hissediyorum yarın tekrar gözlemlicem inşallah kusmaz bebeğim sabaha kadar mama vermicem uyuyoruz şimdi

yarın güzel haberlerle gelmek istiyorum inşallah iyileşir yavrum yorumun için sağol allah razı olsun sizden siz yazdıkça bir nebze iyi şeyler düşünmeye çalşıyorum

dün kustu 2,3 kez bugün 7,8 kez kustu veterinere gittik iğne oldu özel mama verdi bugünlük sadece ondan veriyim dedim onuda kustu demek şu an midesi bir şey almıyor bütüm umutlarım yarına kaldı inşallah kızım yarın iyileşir

yarın güzel haberlerle gelmek istiyorum inşallah iyileşir yavrum yorumun için sağol allah razı olsun sizden siz yazdıkça bir nebze iyi şeyler düşünmeye çalşıyorum

ne demek canım benim dualrımız seninle...pozitif düşün ki öle olsun.bekliyorum iyi haberlerini...

Iyileşir canım merak etme. Yerde yatıyorlar bazen fayansta soğuk zeminde falan. Öyle huyları var mı

mamasını yemesi sizinle oynaması hep olumlu işaretler, çok kötü birşey olsa bunları yapamaz. kendi oğlumdan biliyorum güzel kedimi vet. hatası yüzünden kaybettiğimde yavrumun önce iştahı kesilmişti, hep yatmıştı. yemek yeme ve oyun isteği oldukça korkmayın. inşallah düzelecek.

Son düzenleme:

diğer oğlumu bende veteriner yüzünden kaybettim kızımıda veteriner yüzünden kaybedermiyim diye çok korkuyorum çok üzülüyorum sabah karşı 3 te 2 kere kustu 3 ten sonra bir daha kusmadı bugün tekrar kusarsa başka bir kliniğe götürcem artık şu an moralim çok bozuk çok üzgünüm hala iştahı yerinde oyun oynaması neşesi yerinde tek temellim bu

Ayy okurken çok fena oldum ben yaa, benimde 4,5 yaşında bir kızım var.

Neşesi yerinde, iştahı yerinde ve en önemlisi ishal değilse korkmayın hiç. Muhtemelen üşütmüştür. Kusmaları azalarak bitecektir.

2 sene önce bir iş için İstanbul'a gitmem gerekmişti. Kardeşimde Lady'i alıp Özdilek köpek güzellik yarışmasına götürmüş. Tam otobüsten indim, kardeşim telefonda çığlıklar atıyor "abla lady'e köpek saldırdı" diye. Yere yığıldığımı hatırlıyorum, İstanbul'dayım ve çaresizim. Tek söyleyebildiğim şey "yaşıyor mu?" Aklıma sonsuz korkunç senaryo geldi. Saldıran köpek Sivas Kangal olunca, aklıma hiç iyi şeyler gelmemişti. O ana kadar Lady' i bir gün kaybedebileceğimi hiç düşünmemiştim. O duygu felaket. Çok şükür Lady hala bizimle, ama kaybetme korkusu gerçekten çok acı bir duyguymuş.

Ben hep hayal kurdum, kızımdan söz aldım . Daha benim çocuğumla kırlarda koşarak oynayacaklarına dair.

Ayyy neden bunca şeyi anlattım bilmiyorum, iş yerinde bilgisayar başında gözlerimden yaşlar akıyor. Kızınız düzelecek inanın bana.

Son düzenleme:

İnan çok uzuldim inşallah sagligina kavuşacak o Yavrucak
.
Benim oğlum da 3 yadindayken olmustu.
1 sene oldu atlatamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…