Sabahtan beri boş boş oturtuyorlar!!!

öyle otur işte kk da takıl
ne iş vercekler ki iş miş olmaz bence

onun işi zaten o yazıcı çıktısı almak falan
sana aldırsa ne öğreneceksin ki? ayak işi yapma sakın
tam olarak ne için staj yapıyosun?
yani muhasebe mi vs vs ?

onun işi zaten o yazıcı çıktısı almak falan
sana aldırsa ne öğreneceksin ki? ayak işi yapma sakın
tam olarak ne için staj yapıyosun?
yani muhasebe mi vs vs ?

Yok canım şehir plancisi adayıyım yani 1 aylık zorunlu belediye stajım var onu yapıyorum imar ve şehircilik Müdürlüğü imar kalemi birimindeyim....

Aslinda cok aktif bir belediyedeyim baya da çalışan var kapı gibi dosyalar yığılmış falan vermiyorlar neyse ya oturup oyun oynuyorum kitap okuyorum napiyimmmm

Aslinda cok aktif bir belediyedeyim baya da çalışan var kapı gibi dosyalar yığılmış falan vermiyorlar neyse ya oturup oyun oynuyorum kitap okuyorum napiyimmmm

ama işin raconu bu
öyle birikicek ki sürekli çok meşgulum desinler
çok işim var çok meşgulum ama napıyosun, hiç.
işinle ilgili dosyaları incelemene izin verseler bari
neyse bugün alışma günün sayılır
bi kaç gün sabret

Hepimiz geçtik bu yollardan:)
ileride zaten basını kasıyacak fırsat bulamayacaksın

ben stajyerken bikaç kere ayak işi vermişlerdi, çok sinir olup atarlanmıştım oficeboy muyum ben diye,
sonrasında yanımdan sayısız stajyer geçti hiçbirine getir götür işi vermedim, can sıkıntısından çay kahve getiren olurdu, altta kalmamak için ben de onlara getirirdim, galon galon kafein tüketirdik
tavsiyem: cidden iş öğrenmek istiyorsan iş vermelerini bekleme, masa masa gez, izin iste, yanlarında takıl,
ama tek derdin can sıkıntısıysa konuş, erken çık, kitap götür, nette takıl, dizi falan izle...

yeni bir iş de olsa birkaç gün boş geçer.. işi bilmiyorsun kurumu tanımıyorsun vs.
belediyede stajdan beklentin çok olmuş gibi geldi bana..

yeni bir iş de olsa birkaç gün boş geçer.. işi bilmiyorsun kurumu tanımıyorsun vs.
belediyede stajdan beklentin çok olmuş gibi geldi bana..

Beklenti çok değildi ama böyle de değildi ya masayı gösterip oturtmak mıdır staj bi de başında beklemek falan.......

Stajdan beklentiniz ne ? Staja başlar başlamaz bir bölge verilip direk planını mı yapmayı bekliyordunuz? İlk gün tanışma ve boş oturma ile geçer, ikinci gün ayak işleri (fotokopi) sonra biriminizde ne tür işler yapıldığını öğrenirsiniz. Tam birimin ne iş yaptığını öğrendiğiniz vakit stajınız biter... Bizde geçtik o yollardan.

Galiba benim başımdaki de sizin gibi olduğu için bana ayak işi vermiyor

Stajdan beklentim biraz da olsa mesleki bilgi birikimi oluşturmak. Sabah 8 akşam 5 masa başında oturmamak.

Ayrıca baska belediyelerde staj goren bazı arkadaşlarımı sahaya bile cikariyorlar demek ki yapan belediye iş de öğretiyor.

Ne yaptığınızı izleyebilir miyim diyin kabul ederse yanına sandalye çekip takip etmeye çalışın rahatsız etmeden. Haftaya daha rahat anlarsınız işleri. Ben de şu an staj yapıyorum ilk haftam bu şekilde geçti.

İlk gün mü sahaya çıkmışlar

Hanımefendi burda rahatsız olduğum, sıkıldığım bir konuyu paylaştım belediyede tecrübesi olanlara derdimi anlatmak için ne diye sacma sapan muhalefet olup konuyu saptiriyorsunuz. Ilk gün mü dedim ben sahaya çıkmışlar diye? Lütfen uzatmayın.

Bugün boyle geçti artık yarın o şekilde davranıcam yoksa geçmez böyle....

Ne bekliyordun ki baska?Bu sinir ne ayrica?Yanlis yaparsin diye yaptirmak istemiyordur belki? Ya da gercekten yapabilecegin is yoktur?

Sistemi bilmiyorsundur, ogretmeye zamani yoktur vs vs. Size ogretirkende kendi zamani kaybolur. Kimseden de laf isitmek istemez stajyere yardim edeyim derken.

Belediyenin demir basi mi olacaktiniz staj yaparken bu kadar buyuk beklentilerke gitmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…