Sabahtan beri boş boş oturtuyorlar!!!

pearlweed

*SCE*
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
981
1.089
113
28
Stajım başlıyor diye sabahın 5inde kalkıp yazlıktan eve geldim. 8 buçukta belediyedeydim daha çoğu kişi yokken. Masama oturdum plan notlarını mail atıyım oku dedi kadın, yoğunmuşmuş tek başınaymışmış birimdeki diğer çalışan izindeymiş, haftaya daha çok ilgilenecekmişş
o mail atmadan açtım kendim bütün notları okudum kendi notlarımı çıkardım kadın bana diyor ay ben sana mail atacaktım gerek yok dedim ben okudum ne zaman okudun diyor 1 saatte bitti bana diyor çalışkanmışsın eeee o zaman iş versene çalışkansam!! Sabahın köründen beri boş boş oturuyorum demin sordum yapılacak bir iş var mı diye bana diyor şimdi şunları bitirip çıkmadan angarya da olsa sana iş vericem diyor kendi staj günlerim aklıma geliyor sıkılmanı da istemiyorum diyor
kusucam burda 1 ay nasıl geçecekkk!!!

O kadınla samimiyet kurun, muhabbet falan edin. İşin inceliklerini öğretsin size. Yani bölümünüz ne, ne alanındasınız onu bilmiyorum benim staj tecrübem daha farklıydı ama boş boş oturtuyorlarsa ben birilerinin yanına oturup sohbet muhabbetle yaptığı işi öğrenmeye, "Abla yardım edeyim" falan şeklinde dahil olmaya çalışırdım. Zaten daha ilk günleriniz galiba, zamanla alışırsınız.

fotokopi verse minnete geçecek o derece
getir götür de yaptırmıyor 3 saattir aynı sandalyede oturuyorum

haha Allah iyiliğini versin kitap götür okursun bol bol. ya da farklı işlerin varsa götür orda yaparsın. yoksa 1 ay zor geçer. belki de gelme bile derler.

Ilk günüm zaten yanına gidip duruyorum kadin çok tatlı ama iş vermiyor benim yanımdaki yazıcıdan çıktısını bile kalkıp kendi alıyor yapıyım ediyim diyorum yok diyor şimdi ben hallederim falan diyor anlamadım valla

Ha daha ilk gününüz, hayırlı olsun. :) Birkaç güne alışırsınız birbirinize merak etmeyin.

haha Allah iyiliğini versin kitap götür okursun bol bol. ya da farklı işlerin varsa götür orda yaparsın. yoksa 1 ay zor geçer. belki de gelme bile derler.
Allahtan kitap getirmiştim bilgisayar da var ama gerçekten hicbir şey yapmadan oturmak insanı öldürüyormuş hiç duramıyorum boş oturarak

Hangi birim bu ?
iş yoğunluğumu yok acaba orada ?

Imar kalemindeyim iş yoğunluğu çok fazla ama herkes kendi elindeki işi kendi yapmaya çalışıyor ben de anlamadım yardim ediyim diyorum istemiyor sıkıldım valla oturmaktan sıkılacağımı hiç düşünmezdim

Allahtan kitap getirmiştim bilgisayar da var ama gerçekten hicbir şey yapmadan oturmak insanı öldürüyormuş hiç duramıyorum boş oturarak
zordur bazı yerlerde staj
bizim lise stajyerlerinin bu sene malesef oturacak masaları bile yoktu alansızlıktan
zamanla oturur

3 saat olmuş bismillah derken? Öğleden sonra yani 3 saat. Sabahtan beri bir şey demiyor boş oturmak çok normal geliyor demek ki bazılarımıza...

bana ne atarlanıyosunuz yahu kadın ilk günden size plan proje çizdiremez ya, demek ki size verebileceği bi iş çıkmamış henüz.

Bizdeki stajyerlerde böyleydi bütün gün oturup sohbet eder yada internette gezerlerdi
okudukları bölümle alakasız işler yaparlardı evrak götür fotokopi çek aşağıdan evrak gelmiş git onu al vb.
Bende size saçma sapan iş vereceklerse oturun internete falan girin en azından vakit geçer :)

bende belediyede staj yapmıştım fotokopi bile çekmedim düşün o kdr boştu gün boyu nette takılıyodum müdürlede kafana göre takıl diyodu

bende belediyede staj yapmıştım fotokopi bile çekmedim düşün o kdr boştu gün boyu nette takılıyodum müdürlede kafana göre takıl diyodu

Ben de o durumdayım şu an
Benimle birlikte bir stajyer daha var onun da ikinci haftasıymış, dilekçe yazdırıp bilgisayara geçirtiyorlar çocuğa kusucak galiba

bence çıktısını da kendisi alsın zaten.
hastanede staj yaptım, ayakişleri yaptıranlara hep uyuz olurdum,kadın en azından gel götür işi vermiyor sanırım bu iyi bence.
onun dışında ilk gününüzmüş,biraz muhabbet edin,iş ile ilgili merak ettiklerinizi sorun. ben olumlu gördüm

Ben de o durumdayım şu an
Benimle birlikte bir stajyer daha var onun da ikinci haftasıymış, dilekçe yazdırıp bilgisayara geçirtiyorlar çocuğa kusucak galiba
cnm tkma ya gününü doldurmaya bak devlet daireleri malesef bu şekilde şuan özel bi firmada calışıyorum buradaki stajyerler güzel şeyler öğreniyor en azından bişeylerle oyalanıyorlar vakıt cbuk gciyor. ama ordada skıntı yapan yoksa takıl kafana gore kimse sana iş vermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…