kamu kurumlarında stajyerlere fotokopi şunu götür getirden başka iş verilmez ki. yani biz de öyle.
fotokopi verse minnete geçecek o derece
getir götür de yaptırmıyor 3 saattir aynı sandalyede oturuyorum
O kadınla samimiyet kurun, muhabbet falan edin. İşin inceliklerini öğretsin size. Yani bölümünüz ne, ne alanındasınız onu bilmiyorum benim staj tecrübem daha farklıydı ama boş boş oturtuyorlarsa ben birilerinin yanına oturup sohbet muhabbetle yaptığı işi öğrenmeye, "Abla yardım edeyim" falan şeklinde dahil olmaya çalışırdım. Zaten daha ilk günleriniz galiba, zamanla alışırsınız.
Ilk günüm zaten yanına gidip duruyorum kadin çok tatlı ama iş vermiyor benim yanımdaki yazıcıdan çıktısını bile kalkıp kendi alıyor yapıyım ediyim diyorum yok diyor şimdi ben hallederim falan diyor anlamadım valla
Allahtan kitap getirmiştim bilgisayar da var ama gerçekten hicbir şey yapmadan oturmak insanı öldürüyormuş hiç duramıyorum boş oturarakhaha Allah iyiliğini versinkitap götür okursun bol bol. ya da farklı işlerin varsa götür orda yaparsın. yoksa 1 ay zor geçer. belki de gelme bile derler.
Hangi birim bu ?
iş yoğunluğumu yok acaba orada ?
iş yoksa vermiyodur. olan işi vermeyecek hali yok. 3 saat olmuş daha bi bismillah.
zordur bazı yerlerde stajAllahtan kitap getirmiştim bilgisayar da var ama gerçekten hicbir şey yapmadan oturmak insanı öldürüyormuş hiç duramıyorum boş oturarak
3 saat olmuş bismillah derken? Öğleden sonra yani 3 saat. Sabahtan beri bir şey demiyor boş oturmak çok normal geliyor demek ki bazılarımıza...
bana ne atarlanıyosunuz yahu kadın ilk günden size plan proje çizdiremez ya, demek ki size verebileceği bi iş çıkmamış henüz.
Imar kalemindeyim iş yoğunluğu çok fazla ama herkes kendi elindeki işi kendi yapmaya çalışıyor ben de anlamadım yardim ediyim diyorum istemiyor sıkıldım valla oturmaktan sıkılacağımı hiç düşünmezdim
bende belediyede staj yapmıştım fotokopi bile çekmedim düşün o kdr boştu gün boyu nette takılıyodum müdürlede kafana göre takıl diyodu
bence çıktısını da kendisi alsın zaten.Ilk günüm zaten yanına gidip duruyorum kadin çok tatlı ama iş vermiyor benim yanımdaki yazıcıdan çıktısını bile kalkıp kendi alıyor yapıyım ediyim diyorum yok diyor şimdi ben hallederim falan diyor anlamadım valla
cnm tkma ya gününü doldurmaya bak devlet daireleri malesef bu şekilde şuan özel bi firmada calışıyorum buradaki stajyerler güzel şeyler öğreniyor en azından bişeylerle oyalanıyorlar vakıt cbuk gciyor. ama ordada skıntı yapan yoksa takıl kafana gore kimse sana iş vermezBen de o durumdayım şu an
Benimle birlikte bir stajyer daha var onun da ikinci haftasıymış, dilekçe yazdırıp bilgisayara geçirtiyorlar çocuğa kusucak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?