Cevap vermediğine göre sanırım saha ya çıkardılar.. Her neyse öğreneceksana iş gelmiyorsa sen işe git,hiç bir kurumda ilk günden iş verilmez :) ve de boş zamandan sıkılır forumdakilere sarma :) :)
Siz baya sıkılmışssınıZ belli ama arkadaşlar da sizin yorumlarınız tarzında cevap veriyor size.öncelikle bende belediyenin staj yaptığınız biriminde çalışıyorum çok stajyer gördük İnan'ın yoğunluktan anlatmaya hiç fırsatım olmadı ama meraklı birkaç stejyere denk geldim onlarda şuan belediyede çalışmaya başladı zaten:)çünkü bu işlerde anlatılacak bir doğru yok.öününüzde onlarca kanun yönetmelik vs.var ben bile her dosyada senelerdir hala farklı birşeyler öğreniyorum..biraz insanları tanıdıktan sonra masaları gezin gözlemleyin ve sorun..mesleğinize dair birşeyler öğrenmek istiyorsanız.ayrıca aylarca staj yapsanız da kimse size hadi beraber sahaya çıkalım demez..siz derseniz bende gelebilir miyim diye o zaman çıkarsınız sahaya.Hanımefendi burda rahatsız olduğum, sıkıldığım bir konuyu paylaştım belediyede tecrübesi olanlara derdimi anlatmak için ne diye sacma sapan muhalefet olup konuyu saptiriyorsunuz. Ilk gün mü dedim ben sahaya çıkmışlar diye? Lütfen uzatmayın.
Ne bekliyordun ki baska?Bu sinir ne ayrica?Yanlis yaparsin diye yaptirmak istemiyordur belki? Ya da gercekten yapabilecegin is yoktur?
Sistemi bilmiyorsundur, ogretmeye zamani yoktur vs vs. Size ogretirkende kendi zamani kaybolur. Kimseden de laf isitmek istemez stajyere yardim edeyim derken.
Belediyenin demir basi mi olacaktiniz staj yaparken bu kadar buyuk beklentilerke gitmeyin.
Siz baya sıkılmışssınıZ belli ama arkadaşlar da sizin yorumlarınız tarzında cevap veriyor size.öncelikle bende belediyenin staj yaptığınız biriminde çalışıyorum çok stajyer gördük İnan'ın yoğunluktan anlatmaya hiç fırsatım olmadı ama meraklı birkaç stejyere denk geldim onlarda şuan belediyede çalışmaya başladı zaten:)çünkü bu işlerde anlatılacak bir doğru yok.öününüzde onlarca kanun yönetmelik vs.var ben bile her dosyada senelerdir hala farklı birşeyler öğreniyorum..biraz insanları tanıdıktan sonra masaları gezin gözlemleyin ve sorun..mesleğinize dair birşeyler öğrenmek istiyorsanız.ayrıca aylarca staj yapsanız da kimse size hadi beraber sahaya çıkalım demez..siz derseniz bende gelebilir miyim diye o zaman çıkarsınız sahaya.
Beklentinizi birim şefiniz veya birim müdürünüz ile paylaşa bilirsiniz... Bu arada belediyede tecrübesi olan biri olarak, sizi aydınlatmak istedim...
Cevap vermediğine göre sanırım saha ya çıkardılar.. Her neyse öğrenecek
Yok canım şehir plancisi adayıyım yani 1 aylık zorunlu belediye stajım var onu yapıyorum imar ve şehircilik Müdürlüğü imar kalemi birimindeyim....
şehir plan öğrencisini niye kaleme verdiler? ne alaka?
kalemde dosya getir götürü yapılır, sizi teknik elemanların yanına vermeleri gerekirdi
durum değişmediyse yetkili birisiyle görüşün derim
Oysa ki benim size yazmış olduğum kötü bir şey yoktu.. İlk günden beklentiniz ve asabiyetiniz abartı geldi... Evet benimle aynı düşüncede olan insanların yorumlarını beğeniyorum çünkü onlarda kötü bir şey dememiş ve benim düşüncem gibi beklentileriniz büyük olduğuna değinmişler. Bu arada bu sizi ilgilendirmiyorAynı ideolojideki bütün mesajları niçin beğeniyorsunuz? Beklentimi birim sefimle paylaşıyorum zaten zaman geçmiyor diye buraya yazdım olay oldu.
Sabah geldiğimde müdür beyle görüştüm o da aynısını söyledi insan kaynaklarını aradı ama çok stajyer varmış falan filan o yüzden oraya verdik dedi kendileri.....
Oysa ki benim size yazmış olduğum kötü bir şey yoktu.. İlk günden beklentiniz ve asabiyetiniz abartı geldi... Evet benimle aynı düşüncede olan insanların yorumlarını beğeniyorum çünkü onlarda kötü bir şey dememiş ve benim düşüncem gibi beklentileriniz büyük olduğuna değinmişler. Bu arada bu sizi ilgilendirmiyorUmarım staj yaptığınız birimde umduğunuzu bulursunuz...
orda vakit geçirmen de mühim değil de, sen staj dosyası hazırlayacaksın. hocaların da okuyacak.
sen o staj dosyasına getir götür yaptım yazarsan o stajı tekrarlaman gerekecek haliyle.
ayarlasınlar bi şekilde, kabul etmeselerdi en başta stajyerleri madem.
bunları söyle bastır tekrar müdüre.
Burada bir şey paylaşıyorsanız herkesin cevap vermeye hakkı olduğunu bilmelisiniz..... Terbiyesizliğiniz ve saygısızlığınızdan dolayı sizin ile aynı mesleği yapacağıma utanıyorum.... Bu saatten sonra cevap verme gereği bile duymuyorum size terbiyesizliğiniz ile kalın.Baştan bu şekilde söyleseydiniz, iğneleme yapmasaydınız, sizi ilgilendirmeyen mesaja burnunuzu sokup araya bi de laf sokmasaydınız böyle gerginlik olmazdı. Benim konum oldugundan dolayı beni ilgilendirdiğini düşünüyorum, esas benim asabiyetim sizi ilgilendirmiyordu.
Burada bir şey paylaşıyorsanız herkesin cevap vermeye hakkı olduğunu bilmelisiniz..... Terbiyesizliğiniz ve saygısızlığınızdan dolayı sizin ile aynı mesleği yapacağıma utanıyorum.... Bu saatten sonra cevap verme gereği bile duymuyorum size terbiyesizliğiniz ile kalın.
Daha ilk günden şikayet etmeniz garip değil mi? kadının işi varmış diğerleri izindeymiş şu an da ilgilenemiyor demek ki bir iş veremiyor size siz gidip yanına bakın neyi nasıl yapıyor neler yapılıyor diye zor bir şey değil yani. İlk gün olabilir öyle. Hem o size mail atamadıysa nereden bulup da okudunuz ki. Daha bismillah ilk günden bezmişsiniz siz. Öyle soğuk soğuk oturmayın sizde yakın davranın muhabbet açın bir yardımda bulunmaya çalışın oturup da iş vermesini beklemeyin uzaktan öyle daha ilk günden ne yapsın kadın seninle mi ilgilensin iş mi yetiştirsin yarın birşeyler verir elbet sana.
Yarın konuşup oraya geçmeyi isteyeceğim....Aslında senin plan proje müdürlüğünde olman gerekmiyomu cnm ya bizde şehir plancıları planlama şefliğinde çalışıyor imar ne alakaki. Şefinle konuş seni ilgili bi birime göndersinler bence kalemde getir götürle ne öğreniceksinki. Bide takdir ettim seni valla bizi stajerler iş vercez diye göz göze gelmemeye çalışıyolar bildiğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?