- 27 Nisan 2012
- 15.632
- 18.734
- 498
- Konu Sahibi Angel wing
-
tövbe tövbee :)Teşekkür ederim . Yeğenim 14 nişanda doğum yapacak. İnşallah öyledir. Ölmezsem buraya yazacağım, benim gibi rüya gören olursa morali bozulmasın
Suyu açıp suya anlatmasak kuraklık var malum su boşa gitmesinÖleceğini görmek ömür uzatır derler. Suya anlat musluğu aç konuş. Sonra su iç. Annene dua et.
Canım 4 5 ay önce buna benzer rüya gördüm kuzenim bana vurup sende annen gibi öleceksin çok az kaldı dedi inanılmaz kötü bir his günlerce etkisinden cikamamistım korkma hayırlara çıksın inşallah ama o kuzenimin rahatsız çocuğu vardı o vefat ettiMerhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Şorul şorul açmasına gerek yok damlatadabilirSuyu açıp suya anlatmasak kuraklık var malum su boşa gitmesin
Canım benim hayır olsun. Rüyalar anlatılmaz çünkü neye yorarsak öyle çıkar tehlikelir. Anlatmayın lütfen. Söylemek istedim hayırlı iftarlarMerhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Bnm bir tanıdığımın bir akrabası bu şekilde rüya gördü... Ona uzun vade vermişlerMerhaba Arkadaşlar,
Hayırlara vesile olsun. Rüyaları hep hayra yorar bizim yaşlılarımız, ölü görmek diri görmek derler. Ama içinde korku, endişe, tedirginlik gibi bir hissin varsa da sabah kimseye anlatmadan suya anlat suyla birlikte aksın gitsin derler. Bir de Ramazan ayı anneniz için dua edin, ihtiyaç sahibi birini sevindirin.Merhaba Arkadaşlar,
Merhaba bende yenı evlıyken her gun rahmetlı dedemın mezarlıgını goruyordum, bana seslenıyordu, urkmustum baya, sadaka cıkardım onun adına bir daha gormedımMerhaba Arkadaşlar,
Teşekkür ederim , yaptım bugünÖlecek kişinin ömrü uzar derler.Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Ben de kaç kez bu tarz rüyalar gördüm.Anneniz adına çocuk falan sevindirin.
Hay Allah kendimiz de rüyalarımız da film gibiyizMerhaba bende yenı evlıyken her gun rahmetlı dedemın mezarlıgını goruyordum, bana seslenıyordu, urkmustum baya, sadaka cıkardım onun adına bir daha gormedım
Dün çok sıkıldım afakanlar bastı. Aklıma neler neler geldi. Hadi öldüm diyorum ama kendime değil arkamda kalanlara ağladım. Kafama taktım ama buraya yazınca kendimi iyi hissettim , ferahladım. Herkese teşekkür ederim.hayır olsun..
batıl bir şey de olabilir bilmiyorum ama rüyanın herkese anlatılmayacağını düşünüyorum. anlatılan herkesin de hayır olsun diyip geçmesi gerekiyor diye biliyorum. belki batıl olabilir araştırmadım.
Annem de babamın çağırdığını söylemişti vefatından 1 yıl önce. Doğru iyiye hayra yormak lazım.Kayinvalidem rüyasında kayinpederimi görmüş ruyada kayinpederim oğlunu evlendirdin iş güç sahibi ettin artık yeter gel demiş tabi kayinvalidemin ödü koptu beni çağırıyor diye o rüyanın üzerine kac yıl geçti hatta kayinvalidem 4. evre kanseri yendi doktorlar bile şaşırdı rüya ile amel edilmez hayra yorun geçin
Hayir dönmez. Şeytani rüyalar bunlar.Merhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?