- 15 Kasım 2007
- 396
- 46
- 643
- Konu Sahibi Angel wing
-
Teşekkür ederim . Yeğenim 14 nişanda doğum yapacak. İnşallah öyledir. Ölmezsem buraya yazacağım, benim gibi rüya gören olursa morali bozulmasınölü görmek diriye gelir derler eskiler. biri hamile olabilir...
Yarın hemen yapacağım teşekkür ederimRüyada ölü görmek için gördüğün ölünün ruhu dua istiyor derler. Hazır Ramazandayken güzelce dua et konu sahibesi, imkan varsa da bir fakiri sevindir.
Anmadığım gün yok ki .. Benim de aklıma geldi o film. Hem komik geldi hem çok korktum.Bu günlerde annemizi düşünüp andınız mı
Yada ramazan size annenizi mi hatırlatıyor
Ramazanda bolca dini argümanla karşılaşırız
Ölüm fani dünya ibadet gibi kavramlar bilinç atınızda dönüyor bence
Kemal sunal filmi gibi konukusura bakmayın ama komik geldi
Onu çok özlüyorsunuz annenizi görmek beraber olmak istiyorsunuzAnmadığım gün yok ki .. Benim de aklıma geldi o film. Hem komik geldi hem çok korktum.
Öleceğini görmek ömür uzatır derler. Suya anlat musluğu aç konuş. Sonra su iç. Annene dua et.Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Muhtemelen hayatınızda bir değişim dönüşüm yaşayacaksınız rüyada ölüm haberi veya ölüm temaları bizim bildiğimiz somut ölüm değildir. Bir bitişi ve bir uyanışı temsil eder.Merhaba Arkadaşlar,
Belki bazı arkadaşlara saçma gelebilir ama, sabaha karşı rüyamda 4 yıl önce vefat eden annemle görüntülü konuştuğumu gördüm.
Sonra da biri bana 1 ay sonra öleceksin dedi. Çok etkisinde kaldım , sabahtan beri moralim bozuk. Böyle rüyalar gerçeğe döner mi sizce?
Rüya çok önemlidir, cahil insana rüya anlatılmaz, rüyayı neye yorarsan o şekilde gerceklesme oranı yüksektir.siz hayra yorunMerhaba Arkadaşlar,
Bir ay sonra gerçekliğini öğrenebilirizMerhaba Arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?