Sabahtan beri tedirginim.

Ölüden diri haber derler... Bende bir kaç kez annemin babamı çağırdığını gördüm korktum fakat elhamdülillah sadece rüya işte tabi ki insan etkileniyor kötüye yormayın iyiye yorun iyi olsun

Rüyalar anlatılmaz.Ruyaya göre hareket edilmez.

Haklısınız. Rüyaya göre yaşanmaz , böylelikle tecrübe etmiş oldum . Teşekkürler…

Endişe etmeniz çok yersiz bunlar sadece bilinçaltı annenize özlem duyuyorsunuz. Ben de Loto’dan para çıktığını görmüştüm ama çıkmadı

Rüyalar bilinçaltımızın bir yansıması . Nörolojik ve normal her insanda olan reaksiyon .
Annenizi özlediğiniz için oluyordur . Korkmayın.

merhaba rüyamda ölen kayınpederimi gördüm rüyamda kayınvalidem ile boşanmışlar başka yerde yaşıyor bende eşime ve ablasına kızdım neden babanızı aramıyorsunuz nerde merak etmiyorsunuz ben aradım arabadaydık indik arabadan o anda kayınvalidemin kapısına gelmiş kayınvalidem diyor ki evine gel gelmem dio biz artık boşandık zina olur dio o arada ayağımda kayınpederimin ayakkabısı ayağıma büyük boyalı temiz siyah ayakkabı ama 3 adet ayakkabıydı. ayakkabı büyük geldi bana babasına diyorum ayakkabını giydim diye o arada kayınvalidem ile gittiler önümüzden geçip kayınpederim dedi ki bana hayırseverler televizyon aldı izliyorum orda televizyonum var. yorumlar mısınız

Bnm tanıdığımın babasına da rüyasında tarih verilmişti kısa bür süre atıyorum 5 yıl... Adam 5 yılı zor atlattı korkudan,,,, geçenlerde 90 küsür yaşında öldü... Yani korkmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…