- Konu Sahibi zeren_zeynep
-
bu kadının çocuk büyütürken en büyük yardımcımız olduğuna hiçde inanmıyorum onun mağdurlarından biri olduğumuz için kesinlikle önermiyorum son derece antipatik bir kadın bir kere bakışlarına bir dikkat edin lütfen! benim büyük yeğenim hastası oldu yeğenim ve kardeşi çok kötü günler geçirdiler çocukların ve ailenin yaşlamadığı kalmadı bu kadına giderken bir kez daha düşünün söylediklerini uygulamak isterkende 2 kere düşünün derim....
iyide ne kötülüğünü yaşadınız? şarlatan demek çok büyük şarlatanlık.... önerdiği her yolu denediğimde sonucu hep pozitif dönüyor bize... kıskananlar çatlasın bence... mükemmel bir kadın... kariyeride kolay kolay elde edilenlerden değil... ne çabuk insan karalıyoruz??? nasıl bir deneyim yaşadığınızı lütfen bizede söyleyinki bizde öğrenelim.[/QUOTE
nie kıskanalım çok komik bir cümle siz bu kadar inanıp güveniyorsanız bizim yaşadığımız deneyimlerin ne önemi var?bunu merak etmenizde tuhaf geldi ve bu durumda bu yaklaşımda ve bu kadar sabit fikirli bir kişiye deneyimlerimi anlatamam kusura bakmayın ve lütfen bir araştırın bu kadın ın çok mağduru var ezbere konuşmayalım biz araştırdık siz uygulamak istiyorsanız uygulayın hanımefendi...
GEVE, ayıp diyorum sana.... çok ayıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?