Sabiha Paktuna Keskin

hayranıyım, hertürlü onu takip ediyorum... söylediği herşey doğru çıkıyor.. facebook ta da takip ediyormusunuz?

bu kadının çocuk büyütürken en büyük yardımcımız olduğuna hiçde inanmıyorum onun mağdurlarından biri olduğumuz için kesinlikle önermiyorum son derece antipatik bir kadın bir kere bakışlarına bir dikkat edin lütfen! benim büyük yeğenim hastası oldu yeğenim ve kardeşi çok kötü günler geçirdiler çocukların ve ailenin yaşlamadığı kalmadı bu kadına giderken bir kez daha düşünün söylediklerini uygulamak isterkende 2 kere düşünün derim....

bu doktoru beğenerek takip ediyordum ama bazı aykırı düşünceleri de var;siz yaşamış biri olarak ne yaşadığınızı ve hangi söylemlerinin yanlış olduğunu yazabilirseniz biz de aydınlanırız?

benim gittigim bi dr.da şarlatan dedi:) tv kuklaları dedi..her söylediklerine hemen inanıp kanmayın dedi..bizim hocalarımızdı onlar dedi..camiada kimse sevmezdi onları dedi..bi dr.adı daha vermişti de unuttum..

iyide ne kötülüğünü yaşadınız? şarlatan demek çok büyük şarlatanlık.... önerdiği her yolu denediğimde sonucu hep pozitif dönüyor bize... kıskananlar çatlasın bence... mükemmel bir kadın... kariyeride kolay kolay elde edilenlerden değil... ne çabuk insan karalıyoruz??? nasıl bir deneyim yaşadığınızı lütfen bizede söyleyinki bizde öğrenelim.

kulaktan dolma a bilgilerle topluma maal olmuş doktoru kötülüyorlar nesi şarlatanlık çocuklarınızı çok sevin özgüvenli yetiştirin demesi mi yanlıs bütün yazılarında bu mesajı veren bi doktor severek takip ediyorum

Son düzenleme:
Bir insanı karalayabilicek kadar deneyimleriniz var madem anlatın arkadaşım da bizde öğrenelim. Kuyuya taş attınız ama sizden başkası çıkaramıyor...
Hepimizin küçük çocukları var meraklandık ister istemez bu tür hocaların deneyim ve önerilerini uyguluyoruz yanlış bir şey varsa bizde öğrenelim yani.......

benim gittigim bi dr.kendisini tanıyor..o dedi tv kuklası diye..onların işi ticari dedi..bu kadar körü körüne inanmayın dedi..benim kendisiyle bizzat yaşadığım bi durumum yok..sadece kendilerine bir kere mail atmıstım bir soru sormustum burdan cvp veriyomusunuz yoksa gelmek mi gerekir diye tenezzül edip bi nokta bile yazmadılar o başka..kendisi okumamıs olabilir ama düşünün artık asistanları bile sallayıpta cevap bile vermiyo..neşe erberk okullarına da sormustum onlar cevap vermişti:) heralde günde milyon tane mail almıyolardır eminim..

cevap vermedi diye mi kötü yani meşgul olamazmı hem o kadar kötü bir doktor niye arama ihtiyacı hissettiniz sizin o şarlatan dediginiz doktor insanları anneleri bilinçlendirmek için bedava kitap kampanyasında yer alıyor aldım iki tane kitabınıda

canım şarlatanı ben demedim benim dr.dedi..ben kendisinden bi zarar görmedim de dedim..mailde"anne çocuk ilişkimizle ilgili bi problemim var gelmemmi gerekir yoksa burdan da size ulaşabilirmiyiz?"demiştim ona güvendiğim için..cevap alamayınca benim dr.a kendisine ulaşmaya çalıstım ama cevap vermediler siz biliyormusunuz nasıl ulaşabiliriz deyince bana bunu söyledi..mesgulde olabilirler tabi bi hayır yada evet yazamayacak kadar ünlü bunlar sonuçta..neyse canım herkes herkesi sevmek zorunda değilya..kimisine yanlış gelir kimisine doğru..uzatmamak lazım bence..zarar gören arkadasımda iki satır bişeyler yazarsa insanlar ne olduğunu en azından öğrenmiş olur..

Son düzenleme:
bide bence arkadaşlar kaçırdığınız bişey var..belkide kadın genelde iyidir..direkt hasta dr. ilişkisinde,ikili ilişkide, birebirde başarılı değildir..geve birebir görüşmede magdur olmus..sizin söyledikleriniz anladığım kadarıyla hep kitaplarında yazanları uygulamak yada kendisini tv den dinlemek şeklinde..bende hastasıydım ama çok iyiydi çocuğuma iyi geldi diye yazan yok..bende dinliyorum okuyorum bende de var kitapları..ama birebir kendisini görmedim etmedim..geve nin yiğenleri ve ailesi bişey yaşamış demekki böyle soyluyor..heralde kadına garezi olduğundan değil..sizde birazda burdan bakın olurmu..

özlemgnd, zaten Sabiha hanımda kendisi söylüyor... eğer hasta ve yakınları söylenilenleri uygulamayacaksa alınan ücret iade edilip ilişki kesiliyor... benim anlamadığım bu kariyerde olan bir bayanın uygulamada birebir yanlış şeyler yaşatabileceği.... geve, uygulamada sunulan önerileri eminim ters bulmuştur... yoksa koskoca Sabiha hnm bir tek geveleremi takıldıda kötü oldu? lütfen emeğe saygıyı yaşantımıza katalım. tşk.

amacım polemik yaratmak değil ama söylemeden geçemeyeceğim insana ters gelebilecek önerileri olabilirmi hiç koskoca sabiha hanımın..neyse canım siz sevmeye ve önerilerini uygulamaya devam edin geve de önerilerini uygulamasın ve sevmesin..bende koskoca meşgul kadına bidaha mail falan yazmayayım buraya da bu konuyla ilgili bişey yazmayayım:) sanki magdur oldum u ben demişim gibi bana yükleniyosunuz..

bütün doktorlar çocuklarınızı sevin özgüvenli yetiştirin demiyomu zaten!hangi psikolog psikiyatr yada pedegog farklı şeyleri söyşüyo allah aşkına ezbere konuşma die buna derim ben! bu kadının söyledikleri doğru zaten fakat tedavi şekli yanlış diyorum ve büyük bir doktor gurubu bunu kabul etmiyor siz nie kabul ediyorsunuz ki? bizde sizin gibi kadını tv nin içine girerek a dese transa geçerek dinliyorduk ve beğeniyorduk büyük yeğenim biraz problemliydi ve anne baba bu kadına götürmek için randevu aldılar tam 8 ay sonrasına randevu verildi sabırla beklenildi ve gidildi özleminde dediği gibi kadın hasta doktor ilişkisinde çok kötü! ayrıntılarına girmeden şu kadarını yazıyorum size verdiği tedavi şekli yüzünden küçük kardeşi eeg çekimine kadar gitti ve tekrarlanıcak! beyin emarı yani anladınızmı!!!her söylenildiği uygulandı yeğenime hiçbirşey denilmiyordu gece 4 -5 lere kadar işkence çektiler resmen bu arada telefon trafiği devam ediyo ve sakın diyolar sakın programı bozmayın bizimkilerde bozmadılar en son küçüğü karın içinde bayılınca soluğu eeg çekiminde aldılar yeterli hanımefendi!şunuda anlamadım bedava kitap dağıtınca iyi dokto rmu oluyor?bu doktor aynı zamanda eski hatası sonradan yanında çalışan biriyle mahkemelik sebebinide siz araştırın biraz araştırnacı olun gözünüzü açın bu alanda çokda başarılı doktorlarımız var asıl onları harcamayın
bu arada 35papatyanın söylediği şu alınan ücretin geri alınması olayına gelince bu kadına giden para hesabı yapmıyo zaten ne die geri istesin?ayrıca kadın zaten bi tek bize takılmadı bu kadının mağduru çok bizde yeğenimi ankarada bir merkeze götürdüğümüzde anladık sabiha hanımdan gelen hastalar vardı ayrıntılarını anlatmadın bile ama sizin için yeterli kısmını anlattım umarım bi gün bu kadının hastası olmak zorunda kalmazsınız!allah korusun yani!bu iyi bir dilektir(en azından benim için) sakın yanlış anlamayın...

Son düzenleme:
geve, yani yanlış tedavi mi uygulanmış diyorsun? gittiğiniz diğer drlar sabiha hnm'ın hastanızı daha da kötüye doğrumu sürüklediğini söylediler? bize bundan bahsetmelisin bence.. geçmiş olsun tabiki ama uygulanan tedaviyi sorgulayacak akademik bilgimiz yok... ha şu davalı mevzusuna gelince onuda bilmeyen yok... mahkeme sonuçlandımı peki geve? sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…