• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır... Bi bakıverin kızlar :(

ne gguzel canım cok sevındım..
eskı hatalarını yapma olur mu..
mutluluklaropuyorumnanaktan

o konuda şüphem yok canım.. umarım onun içinde öyledir.. teşekkür ederim :asigim:

çok sevındım canım hep mutlu olursun umarım.. uzak kaldınız ya bırbırınızın değerini daha iyi anladınızz umarım ayrılmassınz bı dahaaaa :)

canım benim çok sağol.. ayrılmayız inşallah :)
öpüyorum hepinizii:)) opuyorumnanaktan

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. dün gece aradı ben buraya bunları yazdıktan sonra.. şu an iyi aramız gitgide eskisi gibi oluyoruz.. :1rolleyes: buraya sadece sorunları yazdım ama ilişkimiz sadece bunlardan ibaret değil tabiki bunlar sadece kusurları günden güne düzeliyor işte.. dilekk aynen senin dediğini yapıyorum:) ben ilgi gösterdikçe hoşuna giden şeyler söyledikçe üstüme daha çok düşüyor.. gece aradığında kapatamadı telefonu hep beni sevdiğini söyledi :) dengesiz işte ama seviyorum napıyımbilmiyorumkismile:asigim: ayrıca hiçte oyalanmıyor benimle.. sevdiğini biliyorum sadece eskisi gibi değil bazı davranışları bunları düzeltmek istiyorum.. hepiniz sağolun kızlar.. :1hug:

aY şekerim senin sevgilinin burcu ne ya çok merak ettim bu kadar dengesizlik ya :))

Bence tek sorun ne biliyomusun senin sevginden adı kadar emin.Ne şımarıklık yapsa ne etse gitse bile dönebileceğini çok iyi biliyor.Adam rahat :) Mutlu olursun inş.canım benim.

şimdi şu önemli sen bu adamı mı istiyorsun yoksa seni mutlu edecek birinimi? eğer cevabın mutlu edecek biriyse vaktini boş yere harcama derim ben.

hawink ciiiim :):) 23 eylül doğumgünü terazi
elidada ben o adamı istiyorum canım yerimseniben

Canım Allah bozmasın benimde 2-5 yıllık ilşkim var bizde 1.5 aylık bir ayrılık yaşadık daha sonra barıştık baya oluo 6 ay oldu Allaha şukur çookk ççooookk daha iyiyiz eskisi rüyaydı bu masal :$ demekki ayrılık bazan işe yarıo:nazar::nazar::nazar::nazar::asigim:

öyle canım bizimde 2 sene olacak nerdeyse ayrılık biraz uzun oldu ama:)

Back
X