Ben 42 yasindayim ...biz gorucu usuluyle evlendik esimle ...ben 21 esim 27 yasindaydi...gorumcem ve kaynimda nisanliydi...ben kayinvalidemin evine gelin gittim onun avizesi ,sofbeni ,firini,perdesi,buzdolabi,duvar kagidini kullandim...ama eltim evlenirken her seyin en iyisini aldilar mobilyalari bile ozel yaptirildi ...kayinvalidem eltim icin biz onu kizimizin yerine koyucaz diyordu..ben hic bir zaman kizdigimi belli etmedim,hep anne anne diye etrafinda fir dondum...oglum dogduktan sonra kayinvalidem sabah 8 gece 11 bizdeydi.onu evde bulamayan esi dostu bize gelir ,ben hem cocuk bakmaktan, hemde yemek ,bulasik, hizmet etmekten helak olurdum ama inanin hic bir kere ne kocama nede onlara ne bir sey soyledim nede surat yaptim..birde maasimiz az kit kanaat geciniyoruz,kayinvalidem eltime giderken torba torba tasir,onun halisini dikismakinasina varana kadar almistir,,ha bu arada biz eltimle karsilikli oturuyoruz,onun evi dagilmasin diye butun gunu bizde bizde gecirirler birde surekli onun ne kadar temiz oldugundan bahsederdi...
peki bugunku durum nedir biliyormusunuz ,ben yurt disindayim,senede bir kere gidiyorum ,ama herzaman telefonla gorusuyorum..maddi durumumuz cok cok iyi..cocuklarimi kendi istedigim gibi yetistirdim..benim cocuklarimi ornek gosteriyor babaneleri ..
Allah sabrimin mukafatini verdi bana ....
peki bugunku durum nedir biliyormusunuz ,ben yurt disindayim,senede bir kere gidiyorum ,ama herzaman telefonla gorusuyorum..maddi durumumuz cok cok iyi..cocuklarimi kendi istedigim gibi yetistirdim..benim cocuklarimi ornek gosteriyor babaneleri ..
Allah sabrimin mukafatini verdi bana ....