• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır..sabır..sabır..

Sitede sizi tanıyan veya sorundan sizi tanıyabilecek kişiler yoksa bence olayı anlatmalısınız.Ya da konuyu söyleyin.Belkide eşinize göre o haklı.Sizden talebi olduysa onu bekliyordur belki.

Konu cinsellikle alakali ve sen bunu utandigin icin anlatamiyorsan bu konuda yetiskin gibi davranamadigin icin esinle olan triplesmelerinizin ozunde de cocuklasma vardir.eger konu cinsellikse ve bu yuzden anlatmiyorsan....

çok şükür düzeldi
:40:
:40::40:
Ben sana diyorum ya,bir gün öyle bir gün böylesin.En ufak şeyi kafana takıyorsun.Sorun yapıyorsun,sonra yine sen üzülüyırsun.Burda kimse seni tanımıyor.Derdini bir cümleyle ifade edersen,hem yanlış yönlendirilirsin,hem yanlış kararlar alırsın.

Bak çözümü söylıym konusmamak cocukluktur. Bırkere konus devböyleböyle hatam varsa söyle ama benı kırdın hatanı göremıyorsun de cevap beklentısınde olmadan.ve hayatına devam etnormel davran gül aşkım flan de. Beklentıde olmayıp takmıyormus gbı davranırsan erkek ozaman konusur

:40:
:40::40:
Ben sana diyorum ya,bir gün öyle bir gün böylesin.En ufak şeyi kafana takıyorsun.Sorun yapıyorsun,sonra yine sen üzülüyırsun.Burda kimse seni tanımıyor.Derdini bir cümleyle ifade edersen,hem yanlış yönlendirilirsin,hem yanlış kararlar alırsın.

ciddi bi konuydu aşamasaydık eğer problem çok kötü yerlere gelcekti.dün sinirle laf attı konuştuk sonunda barıştık çok şükür.evet eşimi kafama çok tkıyorum ama bi görseniz çok inatçı

Madem ınatcı sen onun rolüne gır. Ama bak bende senın gıbı yapıyorum deme başta. Normel davran ama zor olan sen ol.

ciddi bi konuydu aşamasaydık eğer problem çok kötü yerlere gelcekti.dün sinirle laf attı konuştuk sonunda barıştık çok şükür.evet eşimi kafama çok tkıyorum ama bi görseniz çok inatçı
Bak canım yeni evlisin.Sanırım birbirinizi de çok iyi tanımadan evlendiniz.Öyle bir olayla,bir iki sıkıntıyla ne duygular aniden değişir,ne hemen soğukluk olur,istememe başlar.O an ki öfkeyle geçici uzaklaşma yaşayabilirsiniz ikinizde.O inatçı,ama sen de diretçi.O inat ediyor,sen diretiyorsun.Sonuçta bir yuva kurdunuz.Ne fazla üstüne git,ne fazla tepki ver,ne de fazla pohpohla.

Bak canım yeni evlisin.Sanırım birbirinizi de çok iyi tanımadan evlendiniz.Öyle bir olayla,bir iki sıkıntıyla ne duygular aniden değişir,ne hemen soğukluk olur,istememe başlar.O an ki öfkeyle geçici uzaklaşma yaşayabilirsiniz ikinizde.O inatçı,ama sen de diretçi.O inat ediyor,sen diretiyorsun.Sonuçta bir yuva kurdunuz.Ne fazla üstüne git,ne fazla tepki ver,ne de fazla pohpohla.

bunun ayarını öğrenmem zaman alıcak biraz sanırım. hemen korkuya paniğe kapılıyorum sorun bu.dünkü halini görünceye kadar soğudunu düşünmüştümmm

çok inatçı kabul ediyor zaten inadımdan konuşmadım diyor bi yense herşey çok güzel olacak

zor ola sen ol canım.. Böyle yaptıgında benı üzüyorsun de hatalarınıgörmen lazım de sadece bukadar ve normel hayatına devcam et. Aşkım de gül umursamaz gıbı. Arada de bırakta bıraz ben naz yapıym de nazlan ;)

Benim esim de oyle valla hatali olsa ve bunu bilse de konusmuyor adam icinden ne dusunuyor artik bilmiyorum. Ben sakin olamam ama o cok sakin hangisi daha iyi bilmiyorum. Ben oyle durumlarda ustune gitmeyip bisey yokmus gibi davraniyorum (tabi herzaman degil) o zaman daha da suclaniyor o gun degilse de ertesi gun ya da sonrasi ozur diliyor. Esim boga burcu bir de bilenler bilir boganin inadini:)

neye küstüğünüzü neden yüzde yüz suçlu olduğunu yazmamışsınız.. dolasıyla bizim burda adımı ilk o atsın gelsin özür dilesin diye açıkçası ben diyemem..

ancak bir arkadaşımızın yazdığı gibi yemek yapıp sakince, söyleyecek birşey yok mu bir özür beklediğinizi söylebilirsiniz.

aynı evdeyseniz böyle küs olmaz. senin jestin karşısında o da iyi niyetle bakar.. ama kızarsanız küs olursanız o da olaya kötü bakar.. konuşamadan kavgaya dönüşür...

Son düzenleme:
Kızlar dedıgım gıbı zor olsada devam edın normel. Ama bırkere söyleyın kırdın kalbımkırık deyı kısa ve öz hatanı anlaman lazım olgun olarak deyınbukonuda cıddılesın. Ve nazlanan sız olun..

kendine söz geçiremiyor sıkıntıs bu özlüyor istiyor ama inadından yapamıyor bu inat nasıl bişey.ben evimde huzursuzluk olmasın diye alttan alıyorum yanına gider konusurdumda ama hep böyle alışmasın diye direttim

kendine söz geçiremiyor sıkıntıs bu özlüyor istiyor ama inadından yapamıyor bu inat nasıl bişey.ben evimde huzursuzluk olmasın diye alttan alıyorum yanına gider konusurdumda ama hep böyle alışmasın diye direttim

ama bu tektaraflı olmaz bunu acıkla gururmu yapıyosun de aşk gururla olmaz sevgılım de. Karsılıklı gurur yapar hale gelır yıpratıyorsun benı de. Böyle kousursa anlar senı dırek beklentıde gözükme

çok haklısınız sakince konuşuyorum ozaman anlıyor beni tamam diyor ama kavga ettiğimzde yine aynı:43:

Back
X