Yanlış yaptığını biliyorum ama nasıl böyle üste çıkıyor onu anlamıyorum. Ben abartıyormuşum. Konuşmayı düşünmüyorum. Zaten yeterince canımı sıktıEsiniz sacmalamis ve cok ayip etmis. Ne kadar bencilce davranmis ve dusuncesizce. Simdi cocuk gibi kusuyor zeytin yagi gibi uste cikmaya calisiyor. Ben olsam ben de inat yapardim o konusana kadar ben de konusmazdim gayet de mutlu gozukur umursamaz davranirdim. Delirtirdim ki hatasini anlasin. Yanlis yapmis esiniz size.
Iyi de ön dk sonra vazgeçip, bana hiçbir açıklama yapmadan program yapması ne... Ben bunu anlayamıyorum. Önemli birsey olsa. Kusura bakma gitmem lazım dese tatlı tatlı. Ama yok Direk ben gidiyorum senden biraz uyu diyorÇok uzatılıp can sıkılacak bir şey yok
Kocan senle olmak istemis o kadar geçer gider takılmayin bu kadar
Tepkisi biraz abartılı olsada can sikmaya degmez
Kiz ne dedin sen simdi?Çok uzatılıp can sıkılacak bir şey yok
Kocan senle olmak istemis o kadar geçer gider takılmayin bu kadar
Tepkisi biraz abartılı olsada can sikmaya degmez
Deli edecek beni, yorgunum yada isim var diyorum üzülüyor surat yapıyor. Kabul de edince böyle bırakıp gitti işte. O % 70 i % 99 yapalım bence :)
Hiç içimden gelmiyor onunla konuşmak. Bi de davranışlarına bakılırsa hala tepeden bakıyor beyefendi. Hiç Özür dilemek niyeti yok benim de konuşmayaHaklisiniz esiniz ayip etmis, ancak bu tavrini gordugunuze gore bir baska seferde yine boyle bir ortam olursa isinizi gucunuzu ertelemzsiniz onun icin olur biter.
Konusun, ozur beklediginizi soyleyin, cok uzatmadan halledersiniz umarim.
Bilmiyorum sürekli bir didişme halindeyiz. Çok seviyorum katlanmamin tek sebebiEski konularını da okudum kırılma ama eşin hafif bencil ve inatçı birisi .
Bunu onunla konuşarak çözüm bulacaksın ya da herkesin kusuru var deyip olduğu gibi kabulleneceksin.
Teşekkür ederimSuc bastirmaya calisiyor aklinca... siz haklisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?