Ne kadar da anlayislisiniz tebrik ederim sizi bir kadın olarakAnladığım kadarıyla eşinizin ikinci evliliği. Konuyu biraz anlatsan... Durup dururken gitmedi sanırım...
Ya destan gibi anlatıyor konu sahipleri ya da cımbızla laf alıyoruz...
Kaynanam yüzünden esimi doldurmuş annme sen karşılık mi veriyom dedi üzerime yürüdü sonra evi terk etti bide evime gelmis bana akil veriyor ceneni tut diyeAkbabalar gibi üşüşmüş kaynanada.
tepkinizi fazlasıyla koymanız gerek.
eşiniz evi neden terk etti?
Evet ama ben istemiyorum çok değişti bir den anlam veremiyorumEşiniz boşanmak mı istiyor?
Eşimle aslında aramda hiç sorun yok kaynanamla evlerimiz yan yana haberim yokken geliyor giriyor evine sonra tartıştık eşimle annesinden yana oldu evi terk etti
Tesekkur ederim yorumunuz için sabır ediyorum inaninki herşey kızım içinEvi sen terk etme.
Ayrılmayı istiyor ise kendi gitmeli ki yakında dava da açar .Davada evi terk eden taraf kusurlu bulunur bildiğim kadarıyla.
Kaynanaya gelince onu boş ver,oğlu düzgün bir adam olsa idi o çok bayıldığı gelini ondan boşanmazdı dimi.
Güçlü olmak zorundasın.
Allah yardımcın olsun.
Sormaz miyim hep derdini bana anlatır ama şu son günlerde hep uzak bana hep annesi gelip gidiyor sonra aram açılıyor eşim degisiyorDurduk yere nasıl değişti ? hiç sinyal vermedi mi ? illaki bi tavrından hareketinden anlamış olmanız lazım.
size gitmenizi söylediğinde neden demediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?