sabir sabir sabirrr

damzey

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
37
4
1
Hayırlı günler daha öncede post açmıştım akıl akıldan üstündür benim aklim durdu ne yapcami bilemiyorum eşimle severek anlastik ve evlendik 2 senelik evliyiz şuan ve 8 aylık bir kızım var beni seven kızımı seven eşim yok artık sürekli evden gitmemi istiyor sağolsun kayinbabam beni göndermiyor ama eşim evi terk etti arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dönmüyor 1 hafta oldu evde tekim benim gitmemi bekliyor bende evimi terk etmek istemiyorum eşimin ikinci esiyim dün kaynanam evime geldi ilk gelininin ismiyle sesleniyor bana ve sürekli ilk gelinden bahsediyor eşimin yokluğundan fırsat buldu surekli konuşuyor çok karışık bir hayat yaşıyorum şuan tek carem Rabbime sığınmak ne yapmalıyım.

Anladığım kadarıyla eşinizin ikinci evliliği. Konuyu biraz anlatsan... Durup dururken gitmedi sanırım...

Ya destan gibi anlatıyor konu sahipleri ya da cımbızla laf alıyoruz...
Ne kadar da anlayislisiniz tebrik ederim sizi bir kadın olarak

Önyargıya gerek yok sebep yok durduk yere değişti bende anlam verenedigim için akıl almak için paylaştım postu yargılama yap diye değil

niye evden gitmenizi istiyor, neyi bahane ediyor ?

Akbabalar gibi üşüşmüş kaynanada.
tepkinizi fazlasıyla koymanız gerek.
eşiniz evi neden terk etti?
Kaynanam yüzünden esimi doldurmuş annme sen karşılık mi veriyom dedi üzerime yürüdü sonra evi terk etti bide evime gelmis bana akil veriyor ceneni tut diye
Eşiniz boşanmak mı istiyor?
Evet ama ben istemiyorum çok değişti bir den anlam veremiyorum

evi terk etmemeniz yerinde olmuş. zira 8 aylık bebekle soğuk günlerde adamın gitmesi daha uygundur. ama belli ki yapacak birşey yok. boşanın nafakanızı alın, çalışın , ailenizden destek alın. yani yapın bişeyler. ha o kayınvalideyi de eve sokmayın. birlikte yaşıyorsanız da gitmekten başka çareniz yok gibi.

Evi sen terk etme.
Ayrılmayı istiyor ise kendi gitmeli ki yakında dava da açar .Davada evi terk eden taraf kusurlu bulunur bildiğim kadarıyla.
Kaynanaya gelince onu boş ver,oğlu düzgün bir adam olsa idi o çok bayıldığı gelini ondan boşanmazdı dimi.
Güçlü olmak zorundasın.
Allah yardımcın olsun.

Durduk yere nasıl değişti ? hiç sinyal vermedi mi ? illaki bi tavrından hareketinden anlamış olmanız lazım.
size gitmenizi söylediğinde neden demediniz mi ?

D damzey konu nedır anlatır mısınız ? eşiniz neden gitti? kaynanayı eve almayın madem o halde eşinizin ilk eşini seviyorsa ona gitsin madem
Eşimle aslında aramda hiç sorun yok kaynanamla evlerimiz yan yana haberim yokken geliyor giriyor evine sonra tartıştık eşimle annesinden yana oldu evi terk etti

Tesekkur ederim yorumunuz için sabır ediyorum inaninki herşey kızım için

Evi sakın terk etmeyin. Boşanma davası açarsa siz kusurlu olursunuz evi terk ettiğiniz için. Şiddet var mı?

Durduk yere nasıl değişti ? hiç sinyal vermedi mi ? illaki bi tavrından hareketinden anlamış olmanız lazım.
size gitmenizi söylediğinde neden demediniz mi ?
Sormaz miyim hep derdini bana anlatır ama şu son günlerde hep uzak bana hep annesi gelip gidiyor sonra aram açılıyor eşim degisiyor

bence de kesınlıkle evi terk etmeyin kocanız bosanmak isterse kendi açsın davayı
eğer kaynana da anahtar falan varda oyle evinize giriyorsa hemen gidip kilidi değiştirin ve eve almayın
sessizce bekleyyin evinizde

peki aileniz nerede ? eşiniz gelene kadar onlar size bakabilir mi ?
ya da kayınpederiniz galiba sizden yana o bakar mı ?
ama çok ciddiyim çok kolay halledilir kapı kilidini değiştirin ve o kadını almayın eve

Önceki konuya baktım. konu sahibi 18 yaşında yetiştirme yurdunda büyümüş. yaşı tam dolmadan yetiştirme yurdundan kaçmış memurluk hakkı yanmış.

Vajinismusken hamile kalmış. Çocuğu olduktan sonra eşiyle arası bozuk ama niye belli değil, anlatmamış.

Her şey hata. önce memur ol paranı kazan sonra evlen. Sana demiyorum konu sahibi. Burayı okuyan kızlarımız da anlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…