- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Demem o ki bu adam pek hayırlı değilmiş ilk eşi de böyle kaybetti demek ki.Tesekkur ederim yorumunuz için sabır ediyorum inaninki herşey kızım için
Evimin anahtarı kayinbabamda var sadece kayinbabam evini bırakma kızım otur diyor kaynanam eşyalarını topla ananda kal biraz diyorbence de kesınlıkle evi terk etmeyin kocanız bosanmak isterse kendi açsın davayı
eğer kaynana da anahtar falan varda oyle evinize giriyorsa hemen gidip kilidi değiştirin ve eve almayın
sessizce bekleyyin evinizde
peki aileniz nerede ? eşiniz gelene kadar onlar size bakabilir mi ?
ya da kayınpederiniz galiba sizden yana o bakar mı ?
ama çok ciddiyim çok kolay halledilir kapı kilidini değiştirin ve o kadını almayın eve
Yok hayir baska konu yuzunden kavga etmedik sadece annesinden dolayi kucuk tartisma oldu sonra bana evi terk et dedibn gitmeyince evi terk etti sonra annesi hiçbirşey olmamış gibi geliyor evime ilk karısı da böyleydi ceneni tut kari ol diyor bende dedim sen yaptin aramızı sen bozdun anne dedimDemem o ki bu adam pek hayırlı değilmiş ilk eşi de böyle kaybetti demek ki.
Ne oldu da eşin evden gitti?Sevgilisi mi var?
Kavga mı ettiniz başka konuda?
E sizi istemeyen bir adamla ne olacak? Nasıl geçecek o ömürKaynanam yüzünden esimi doldurmuş annme sen karşılık mi veriyom dedi üzerime yürüdü sonra evi terk etti bide evime gelmis bana akil veriyor ceneni tut diye
Evet ama ben istemiyorum çok değişti bir den anlam veremiyorum
mesleğiniz var ise. evin kilidini değiştirin. kızınızla hayatınıza devam edin.Kaynanam yüzünden esimi doldurmuş annme sen karşılık mi veriyom dedi üzerime yürüdü sonra evi terk etti bide evime gelmis bana akil veriyor ceneni tut diye
Evet ama ben istemiyorum çok değişti bir den anlam veremiyorum
Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zekaÖnceki konuya baktım. konu sahibi 18 yaşında yetiştirme yurdunda büyümüş. yaşı tam dolmadan yetiştirme yurdundan kaçmış memurluk hakkı yanmış.
Vajinismusken hamile kalmış. Çocuğu olduktan sonra eşiyle arası bozuk ama niye belli değil, anlatmamış.
Her şey hata. önce memur ol paranı kazan sonra evlen. Sana demiyorum konu sahibi. Burayı okuyan kızlarımız da anlasın...
Anlayış gösterecek bir durum yok ki.Anlayışla yaklaşımlara tesekkur ederim hayat o kadar zor ki ama sabır ve mücadele mi asla birakmicam zaten çok üzgünüm bebegimle mücadele veriyorum ama yapılan çoğu yorum beni üzdü biraz anlayisli olmak bu kadar zor mu
Çene tutmakla karı olunsaydı ondan olmazdı.Evimin anahtarı kayinbabamda var sadece kayinbabam evini bırakma kızım otur diyor kaynanam eşyalarını topla ananda kal biraz diyor
Yok hayir baska konu yuzunden kavga etmedik sadece annesinden dolayi kucuk tartisma oldu sonra bana evi terk et dedibn gitmeyince evi terk etti sonra annesi hiçbirşey olmamış gibi geliyor evime ilk karısı da böyleydi ceneni tut kari ol diyor bende dedim sen yaptin aramızı sen bozdun anne dedim
İnsanlara hakaret etmekten vazgecin!Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zeka
Sen bu kadar kaba cevaplar verirken insanlardan anlayış beklemen garip.. Hoşuna gitmeyen yorumlara hakaret etmene gerek yok.Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zeka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?