sabir sabir sabirrr

Tesekkur ederim yorumunuz için sabır ediyorum inaninki herşey kızım için
Demem o ki bu adam pek hayırlı değilmiş ilk eşi de böyle kaybetti demek ki.
Ne oldu da eşin evden gitti?Sevgilisi mi var?
Kavga mı ettiniz başka konuda?

Çıkma evinden,
bu ne ya, evlen çocuk yap canın sıkılsın evden göndermeye çalış...
tüüü sana be ((
o masumun hakkını nasıl ödeyecekkkk

Evimin anahtarı kayinbabamda var sadece kayinbabam evini bırakma kızım otur diyor kaynanam eşyalarını topla ananda kal biraz diyor
Demem o ki bu adam pek hayırlı değilmiş ilk eşi de böyle kaybetti demek ki.
Ne oldu da eşin evden gitti?Sevgilisi mi var?
Kavga mı ettiniz başka konuda?
Yok hayir baska konu yuzunden kavga etmedik sadece annesinden dolayi kucuk tartisma oldu sonra bana evi terk et dedibn gitmeyince evi terk etti sonra annesi hiçbirşey olmamış gibi geliyor evime ilk karısı da böyleydi ceneni tut kari ol diyor bende dedim sen yaptin aramızı sen bozdun anne dedim

E sizi istemeyen bir adamla ne olacak? Nasıl geçecek o ömür

mesleğiniz var ise. evin kilidini değiştirin. kızınızla hayatınıza devam edin.
terk eden kocanızıda bir daha aramyın.
gitsin anasının eteginde kalsın.

durduk yere değişmemiştir.
vardır bir sebebi ama sizin bilmediğiniz bşydir.
acaba aldatıyomu baska birinemi aşık oldu .
ilk eşinden neden ayrılms peki kaynanazn yaptıgı cok yanls soncta sizin bir bebegnz var moralnizi bozması ne kdr saçma.
bu insanları anlamyrm ya.

şimdi okudum evden gidiş sebebini.

iyi kaynana bir kutu kına yollada yaksın münasip bi yerine.

Sanki herşey güllük gülistanlıkmış da adam durduk yere evden gitmiş gibi anlatıyorsunuz.

Adam zaten doğumdan sonra sürekli sizi evden kovuyormuş. Bu ilk değil yani.

Alın gidin bebeğinizi annenizin evine, elin kahrını cekmektense aileniz daha evladır.

Cocuk yasta evlenmişsiniz, kucağınızdakini de düşünün biraz.

senin kaynana fena eşini ilkindende ayırmışa benzio huyu bu huy çıkmaz oğlunju kıskanıo belkide aklını çelio kaç kurtul kim bilir neler yapıcak daha

Evi terk etme. Kb anladigim kadarıyla sanki size destek çıkıyor.Onunla konuşun sizde onu doldurun kv nin icabına baksın.

Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zeka

Eşin mükemmel, harika bir eş ama durup dururken evden gitti öyle mi? Yazdıklarından bu canlanıyor kafamda
Bir fikir istiyorsan geçmişi doğru düzgün anlatmanı tavsiye ederim. Eşin daha önce de evden gitmeni istemiş mesela
Sürekli arayıp yalvarıp kendini küçük düşürmene gerek yok.. Evden gitme tabi ki küçük bebeğin var sonuçta

Anlayışla yaklaşımlara tesekkur ederim hayat o kadar zor ki ama sabır ve mücadele mi asla birakmicam zaten çok üzgünüm bebegimle mücadele veriyorum ama yapılan çoğu yorum beni üzdü biraz anlayisli olmak bu kadar zor mu

Anlayış gösterecek bir durum yok ki.

18 yaşında yurtan kaçmışsın, evlenmişsin. Cahillikle bir hata yapmışsın. Aradan koskoca 6 yıl gecmiş insan hic mi bir tuğla koyamaz önüne. Bir adım da mı ilerlemez.

Çene tutmakla karı olunsaydı ondan olmazdı.
Onlara gelin lazım değilmiş.
Ağzı dili olmayan bi kadın lazımmış.
Sen sakın ama sakın evini terk etme.
Git deyince gideceksin,kal deyince kalacaksın yok yaa,

Ne oldu da böyle oldu ilk hanım kıymetli mi olmuş kıymet bilmek için kaybetmek gerekiyor galiba yanlış anlama senin için demiyorum eşin için diyorum bak şimdi ben bugün evi terk etsem eşim bir kaç ay içinde evlenir ve geçimsiz olduğu için çok hızlı boşanır kıymetimi o zaman anlar

söylenecek şeyler söylenmiş zaten.

seni istemeyen adamı zorla getiremezsin hadi getirdin diyelim aynı çatı altında yaşayabilecek misin?

tam olarak ne istiyosun? boşanmayı mı yoksa kocanın geri dönmesini mi?

Bu arada bebeğin varmış şu saatten sonra sen sadece onu düşün anladığım kadarıyla babası pek düşünmüyor

İnsanlara hakaret etmekten vazgecin!
Mesleginiz var mi? Kenarda duran birikmisiniz var mi? Cocugunuzu krese verip part time da olsa bir ise girin acilen. Yavas yavas toparlarsiniz kendinizi. Hangi sehirde yasiyorsunuz? Hic akrabaniz yok mu? Yuvada buyudugunuzu okudum da bir akraba var ise destek isteyebilirsiniz. O koca bozuntusunu da verin mahkemeye,bosanmasaniz da tedbir nafakasi baglanir cocugunuz icin. Ve en onemlisi o herifi bir daha o eve sokmayin.

Sen bu kadar kaba cevaplar verirken insanlardan anlayış beklemen garip.. Hoşuna gitmeyen yorumlara hakaret etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…