Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zeka
Yaşadığınız şeyler çok ağır ama sizinde üslubunuz çok kaba. Size yardımcı olmaya çalışan insanlara böyle davranmazsanız kazanırsınız. Hem yaşadıklarınızı anlatmıyorsunuz hem yapılan yorumları beğenmiyorsunuz. Eğer eşinize ve çevrenize karşıda üslubunuz böyle ise yaşadığınız aile içi sıkıntılar çok normaldir. Konuya dönersek bence evden ayrılmayın ama eşinizdende süper eş,mükemmle bir baba olmasını beklemeyin. Anladığım kadarıyla bu adamda kapasite yok. Evliliğinizde şiddet yoktur umarım. Var ise hemen polise başvurup darp raporu alın. İleride lazım olabilir. Allah yardımcınız olsun.
Amacim kırmak değil bu aralar biraz sinirliyim ve ne yaocami bilemiyorum gurursuz musun diyen olmuş ben kızımı düşünüyorum ve gidebilecegim düzgün bir yerim yok kizimda benimle beraber perişan olsun istemiyorum vajinismusu yendim aramizda sorun yok normalde ama ne zaman annesi gelip gitse evimize surekli eski eşinden bahsediyor eşime söyleyince gidiyor annesini uyarmaya ama kadın yine aynı sonra eşimle tartisiyoruz eski eşi aldatmış o yuzden ayrılmışlar bir hafta oldu eşimden ses yok annesigilde de kalmiyor otelde kaliyormus kayinbabam gitme otur kizim diyor kaynanam benim oğlan böyle git sen diyor anlicaniz karmakarisik bir hayat yaşıyorum şuanda