sabir sabir sabirrr

Sen bu kadar kaba cevaplar verirken insanlardan anlayış beklemen garip.. Hoşuna gitmeyen yorumlara hakaret etmene gerek yok.
Nerde okudum peki kaba yorum neden biraz ılımlı yaklaşmaz bu insanlar anlamıyorum zaten şuanda zor bir süreçten geciyorum sadece istedigim biraz anlayış kimsenin kalbini kırmak gibi bir niyetim yok olduysada kusura bakmayın iyi günler

Sırf kaynana konuşuyor diye adam evi terk etmez ki illa aranızda birşeyler olmuştur. Kayınpederiniz sizden yanaymış o akıl verir yapma etme derdi ama başka durumla var anlatmadığınız detaylar ama neden anlatmıyorsunuz anlamadım. Bir anda bu duruma gelmez hiçkimse.

Nerede kalıyor ki bu adam ve zorla elinizde tutamazsınız ki sizi istemeyen bir adamı git diyor boşanıcam diyor ama siz tutup mesleğinizi kaybetme pahasına kaçarsanız böyle eliniz kolunuz bağlı olur bir yere gidemezsiniz şu an yapacak bir şey yok olan olmuş eşiniz sizi sevmiyor artık demek ki her ne olduysa.

Adam boşanmak istiyor bosanmıyosun , geri dönmesinimi istiyorsun?

Benim sihirli kürem yok. Yurt müdürünün tacizine uğradığını nereden bilebilirim. Konuyu yarım yamalak anlatıyorsun. Yurtta büyüdüğü bir önceki konudan anlıyoruz ve bizden yorum bekliyorsun.

Hatta yorum da beklemiyorsun. On kişi sormuş ne istiyorsun kocan mı eve dönsün, boşanmak mı istiyorsun diye... Sen ne istediğini gerçekten biliyor musun?

Cok zor seyler yasayarak buyumussun. Ama bunlaribyasayan ya da yek zor sartlarda yetisen sen degilsin. Ana babasi yaninda olupda yok gibi olan bir suru konu var burda.

Guclu olman gerek kimsenin sana acimasini yardim etmesini bekleme sevgi dilenme seni istemeyen adamdan.

Gencsin bebegin var dimdik ayakta durabilirsin. Illaki bir erkege ihtiyac yok yasamak icin. Yazmasi kolay diyebilirsin. Cevrene bak ne zorluklarla calisip cabalayan cocuk buyuten kadinlar var. Kadin isterse yapar yeterki icindeki gucu ortaya cikar. Saklanma siginma

Başka bi kadinmi var hayatinda?evden

gitmenizi neden istiyor ve gerekçesi ne??

Allah yanındaki insanlara merhamet versin oncelikle. Anladigim kadariyla gidebilecegin arkani guvenle yaslayabilecegin bir ailen de yok. Nacizane tavsiyem o evde birlikteligini devam ettirdigin surede kendini gelistirmen.. el işi olur, yeteneğinin oldugu bir alan olur hic birsey yoksa da asgari ucretle dahi olsa calisabilecegin bir işe girmen ve para biriktirmen. Sana destek saglayabilecek en onemli unsur kazancin olacak bu sartlarda. Allah yolunuzu açık etsin bebeginizle

Annesinin doldurusuyla evi terk ettiğini sanmıyorum. Baskasi oldugunu düşünüyorum ben. Ya da bu kadar kolay gozden cikardigina gore istediği hayat baska, sizi sevmemis.

Ne manyak adamlar var ya.Sizi istemeyeni siz de istemeyin.Alın nafakayı,evi yiyin parasını böyleleri bunu hakediyor..

Yanlış anlamayin yinede ama başka birinden suphelendiniz mi hic

Sizin hic gururunuz yok mu?
Kusura bakmayin cok sinirlendim..
Kv size ilk geliniyle sesleniyor, anlatiyor fln...
Esiniz gidin diye bekliyor, eve gelmiyor..
Ustelik bidr donsun diye arıyorsunuz yazık!

Yetiştirme yurdunda büyüdüğünüzü söylediniz, kayinvalideniz size nasıl "ananda kal" diyebiliyor o halde burasını anlamadım?

Evimin anahtarı kayinbabamda var sadece kayinbabam evini bırakma kızım otur diyor kaynanam eşyalarını topla ananda kal biraz diyor

Yok yere evi terkeden, sizden sebepsiz boşanmak isteyen adamdan medet ummayın derim. Ne hayır gelir ki öyle birinden.

Niyr oyle yapiyo esiniz acaba bi sorun mu oldu aranizda

merhaba kardeşim sana bir hoca tavsiye edeyim öyle muskacı falan değil dost doğru bir adam

yazık yaa kızın üzerine ne kadarda çok gidilmiş..

canım hala vajinismusmusun belki artık adam dayanamamıştır başka kadınlara felan gidiyordur. yada zaten ahlaksız bir adamdı rol yapıyordu şimdi gösteriyor yüzünü oda olabilir..
evinden gitme mahkemeye ver gerekirse boşan tazminat ve nafaka al.
Yaşın daha çok genç hiç bir zaman imkansız yoktur. İnşallah herşey daha güzel olur senin için.

İlk eşinden niçin ayrılmıştı onada mı aynını yaptı acaba? Kıyaslamaktan nefret ederim ama buda mühim. Yine annesi mi yaptı acaba.
Bazı erkeklerin cidden ıqsu çok düşük oluyor. Evlisin sıkıntım yok ev bark kırmuşsun bi evladın var. Bunlara sahip olamayan bisürü insan varken sen sahipsin ve şımarıklık yapıyorsun. Gerçekten ahmakça. O anneyi de Allah ıslah etsin. Size sabır diliyorum. Evi terketmemeniz iyi fakat anneniz babanızın yanına gitseniz daha mı iyi olur sanki? Kayınvalide rahat bırakmıor anlaşılan. Ben olsam kızını bile göstermezdim herhalde.

merhaba kardeşim sana bir hoca tavsiye edeyim öyle muskacı falan değil dost doğru bir adam
Kadını bir felaketten kurtarmaya çalışırken diğer bir felakete itiyorsunuz bence. Ne yapacak hoca istemiyorum diyen adamı şeker pirinç üfleyerek yola mı getirecek biraz gerçekçi olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…