Nerde okudum peki kaba yorum neden biraz ılımlı yaklaşmaz bu insanlar anlamıyorum zaten şuanda zor bir süreçten geciyorum sadece istedigim biraz anlayış kimsenin kalbini kırmak gibi bir niyetim yok olduysada kusura bakmayın iyi günlerSen bu kadar kaba cevaplar verirken insanlardan anlayış beklemen garip.. Hoşuna gitmeyen yorumlara hakaret etmene gerek yok.
Benim sihirli kürem yok. Yurt müdürünün tacizine uğradığını nereden bilebilirim. Konuyu yarım yamalak anlatıyorsun. Yurtta büyüdüğü bir önceki konudan anlıyoruz ve bizden yorum bekliyorsun.Bakın suanki hayatımın zorluğunu ben ve benim gibi olanlar bilir evet yuvada büyüdüm ve yuvadan kaçtım çünkü yurt müdürünün tacizlerine maruz kaldım ve korkumdan kimselere anlatamadım dava açmak istedim ama pislik herif öldü memurluk hakkim bu yüzden yandı ve severek evlendim ama bu taciz yüzünden iliskim olmuyordu korkuyordum anlatabildim mi bende biraz anlatma ozurlulugu var super zeka
Evimin anahtarı kayinbabamda var sadece kayinbabam evini bırakma kızım otur diyor kaynanam eşyalarını topla ananda kal biraz diyor
Niyr oyle yapiyo esiniz acaba bi sorun mu oldu aranizdaHayırlı günler daha öncede post açmıştım akıl akıldan üstündür benim aklim durdu ne yapcami bilemiyorum eşimle severek anlastik ve evlendik 2 senelik evliyiz şuan ve 8 aylık bir kızım var beni seven kızımı seven eşim yok artık sürekli evden gitmemi istiyor sağolsun kayinbabam beni göndermiyor ama eşim evi terk etti arıyorum açmıyor mesaj atıyorum dönmüyor 1 hafta oldu evde tekim benim gitmemi bekliyor bende evimi terk etmek istemiyorum eşimin ikinci esiyim dün kaynanam evime geldi ilk gelininin ismiyle sesleniyor bana ve sürekli ilk gelinden bahsediyor eşimin yokluğundan fırsat buldu surekli konuşuyor çok karışık bir hayat yaşıyorum şuan tek carem Rabbime sığınmak ne yapmalıyım.
merhaba kardeşim sana bir hoca tavsiye edeyim öyle muskacı falan değil dost doğru bir adam
Kadını bir felaketten kurtarmaya çalışırken diğer bir felakete itiyorsunuz bence. Ne yapacak hoca istemiyorum diyen adamı şeker pirinç üfleyerek yola mı getirecek biraz gerçekçi olun.merhaba kardeşim sana bir hoca tavsiye edeyim öyle muskacı falan değil dost doğru bir adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?