• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır sabır ya sabır...

Iyi olmus senin yanindalar dua et az kalmis sabret biraz sakinler ortalik simdi.
Bu arada o evde kac tane sivi sabun var :KK70:
Ya kp bu büyük yumusatıcı gibi kutularda alıyor. Evdeki boş sıvı sabun kutularını kv taş fırın yakmak için saklıyor. Bende onların içinden alip doldurdum :D

Yap yap herkese nazi gecmez anlasin.
ayy bak aklıma ne geldi. Bi gün bi tv kanalını kilitlemiş bu. Artistlik yapıyor kimse izleyemez artık o kanalı. Ben izletmiyorum herkese yasak diyor. Sonra gittim manuel arama yaptım kanalların hepsini tekrar yükledim sifre mifre kalmadı. Sonra kp buna noldu senin şifreye bi akillı sen misin memlekette dedi :D

ayy bak aklıma ne geldi. Bi gün bi tv kanalını kilitlemiş bu. Artistlik yapıyor kimse izleyemez artık o kanalı. Ben izletmiyorum herkese yasak diyor. Sonra gittim manuel arama yaptım kanalların hepsini tekrar yükledim sifre mifre kalmadı. Sonra kp buna noldu senin şifreye bi akillı sen misin memlekette dedi :KK70:
Iyi yapmissin :D
Onlarda bikmis aslinda ama aciyorlar belli guzel bir doktora gotursunler neyse derdi ciksin etkilerindede bu yok simarik bu desinlerde rahatlasin herkes.

PabucumunNicki PabucumunNicki canim kaynanamlara soyledim. 4.sabunu yanlarında koydum ve umarım bunuda sobaya atan biri cıkmaz dedim. Kaynanam oranin sabun kutusuna ne oldu dedi. Bende X sobaya atmış. Hemde aģzına kadar doldurmuştum dedim. Oda yetmezmiş gibi diger doldurduklarımıda atmış dedim. Sonra kp falan sen ne karısıyosun bi daha dokundugunu gormeyim burası bizim evimiz ben orda sabun durmasını istiyorum vs soylendiler. En son X "ya ben cok gerizekalıyım yada siz cok akıllısınız niye beni anlamiyosunuz" falan diyodu. Kp biz normal bi insan zekasina sahibiz ama sen gerizekali olabilirsin falan dedi sakayla karısık. Israfcısın diye soyleniyolardı. Ben cıktım odadan.
Onlarda bikmista hastalik bu ne yapican yanliz kaynin hastaligini cok kullaniyor

Allah sabir versin az daha sık disini kotu ayrilma sonucta kv kp iyi anladigim onlarin hatri var diye sakinlestir kendini
Yanliz hocaya bittim :super::KK70::KK70:

O hastalığını bahane etmiş milleti kullanıyor, epilepsi hastalığında nöbetin ne zaman geleceği belli olmaz , düzenli nöbet önleyici ilaç kullanması gerekir, hiç duymadım canı sıkılınca nöbet geçiren. 3 kere sabunu sobaya attığına göre inatla dediğini yaptırmaya alışmış, bunun içinde hastalığını kullanıyor, o nasıl erkek öyle ya -görümce tipli

Çok zor olsa da,sayılı gün çabuk geçer derler.Allahtan kv ya da kp ile değil sorununuz.Yoksa çok daha zor olurdu. Allah sabır versin ,eşinizi size kavuştursun tez zamanda ins:dua:

Yani 18 gün sonra bitecek bi çile için ,oturup iyi bu kadar yazmışsınız :))
Allah kavuştursun .

Canım üzüldüm çileden çıkartır insanı bu tipler,
en yakın zamanda kendi düzenine kavuşursun inşallah..

canim Epilepsi hastaliginin belirtileri Terbiyesizlik degil ki... Kayniniz dupeduz terbiyesiz hastaligi bahanesi. sen 18 gun sabret ama Esin geldikden sonrada uzunnnn bi sure ugrama oraya azcik ruhun dinlensin.

Sizinle olan ilişkisi de pek sağlıklı değil. Yani kendimden ve çevremden de biliyorum o yaşlardaki çocuklar genelde yengelerini el üstünde tutarlar, saygıda kusur etmezler. Ama sizi de biraz hatalı buldum. Sanki yengesi değil de arkadaşıymış gibi tersliyorsunuz. İlişkiniz de laçkalaşmış bu sebeple. Yengecim yukarıya çıkmak zor oluyor burada kalıversin falan deseniz, ya da amcası sesini biraz kısar mısın x uyanırsa duyalım falan deseniz.. sanki o da inatlaşmaz bu kadar. ama biri de bana sen benim çocuğumu mu kıskanıyorsun dese, ben de madem bu kadar kıymetli çocuğun var git başında bekle derim :) ona amca oldugunu biraz hissettirin bence..

Back
X