• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır sabır ya sabır...

Hiç bulaşma sen , 4. kutuyu da koyma, boş yere strese girme , afedersin deli kabul et kaynı. Anlatarak anlaşılamayacağın aşikar. Muhatap olmamaya çalış. 18 gün daha sabır çek, 6 ayın sonunda kayın yüzünden olay çıkmasın. Belli işte şımartmışlar hastalığı yüzünden. Anne babası çok uğraşacak iyi zannettikleri bu muamele yüzünden o çocukla. Ama 18 gün için sen kötü olma. Kriz geçirirse %100 haklı da olsan haksız duruma düşeceksin ailenin yaklaşımı yüzünden 2 2 4 bu belli.

Boşver sabun da koyma , 18 gün deterjanla yıka elini, krem sürersin çatlamasın diye ellerin. Yada görünmeyen bir dolaba koy sabunu kullanıp yerine koyarsın yine.
Teşekkur ederim sanırım ihtiyacım olan boyle bir öğüttü. Çünkü herşeye sabir ede ede artık kendimi kötü hissetmeye başladım. Acaba baskası olsa boyle bir durumda ne yapar ben mi çok yüz veriyorum diye düşünüyordum.

Ya benmi yanlış biliyorum duzeltin eğer öyleyse bu epilepsi babannemdede var benim 84 yaşında en az 50 yıldır bu hastalığı çekiyor ama o ilaçlarını düzenli içtiği zaman çok nadir yani ayda iki ayda bir falan bayılıyor acaba ilaçlarını düzenli almıyor mu bunu bir tehdit yöntemi olarak kullanmak için zaten alışmış o siz bişey deseniz bayılır bu sefer biz her dediğini yapıyoruz 6 ay kaldin bi çeneni tutamadın derler ama bişey diyim mi çok pis dovesim geldi o kayninizi ağzına agzina terlikle yapistircan :-)
Öte git desek titremeye başlıyor bu cocuk. Artık bu durumu kullandığı aşikar.
Ama kimse birsey diyemiyor.
Vallahi benimde ağzına ağzına vurasım geliyor ama işte ya sabır çekmekten başka birşey yapamıyorum :KK34:

Öte git desek titremeye başlıyor bu cocuk. Artık bu durumu kullandığı aşikar.
Ama kimse birsey diyemiyor.
Vallahi benimde ağzına ağzına vurasım geliyor ama işte ya sabır çekmekten başka birşey yapamıyorum :KK34:
O numara yapıyor olmasın olur olur valla bekliyorum artık insanlardan nasılsa her dediği yapılıyor diye

Canım 18 gün kalmış zaten az daha sık dişini. Çocuk kendini yalandan bile olsa ativerse yerlere nöbet geçirir gibi, senden bilirler. Eşinle bile sorun olabilir aranda sonra. Sıvı sabun u da yine koysan ama tezgahın üstüne değil de hanı lavabo altındaki kapaklı dolaba, elini yikayacaginda oradan basiverirsin. Bugun en azından tekrar ortaya koyma bence, üstüne gelir hepten çocuk. Azcik daha sık dişini .:KK51:

Canım 18 gün kalmış zaten az daha sık dişini. Çocuk kendini yalandan bile olsa ativerse yerlere nöbet geçirir gibi, senden bilirler. Eşinle bile sorun olabilir aranda sonra. Sıvı sabun u da yine koysan ama tezgahın üstüne değil de hanı lavabo altındaki kapaklı dolaba, elini yikayacaginda oradan basiverirsin. Bugun en azından tekrar ortaya koyma bence, üstüne gelir hepten çocuk. Azcik daha sık dişini .:KK51:
Öyle yapayım bari :110:

:kusmuk::kusmuk:
O numara yapıyor olmasın olur olur valla bekliyorum artık insanlardan nasılsa her dediği yapılıyor diye
Ya numara gibi degil böyle ağzından falan beyaz biseyler geliyor hani numarayla yapılamayacak kadar fenalaşıyor.:kusmuk:

:kusmuk::kusmuk:
Ya numara gibi degil böyle ağzından falan beyaz biseyler geliyor hani numarayla yapılamayacak kadar fenalaşıyor.:kusmuk:
Hımmm değişik anlamadım valla bak eşin geliyormuş canım duymamazlıktan gel o söylensin dursun sen konuşma boşver kendi bildiğini yap şunun sırasında ne kalmiski

Bexy ben olsam ona lafımı söylerdim. Bir şey dediği zaman bende ayılıp bayılırdım. Vallahi yapardım. Dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
Canim lafımı esirgemiyorum bende soyleniyorum. Sen karışma diyorum. Ama karsıdaki insan olmayinca işi kavga boyutuna getiriyor. Laf anlamıyor.
Salaklada salak olunmuyor ki.

Hastalik degil o simariklik inat etmis sakin bebegini onunla birakma inadindan yemek yedirmeye kalkar yazik bebege.
Kayinvaliden gelince herkesin ortasinda yaptiklarini anlat gitmemi istiyorsa soyleyin gibi blof yap.
Bu arada sivi sabun alev alir dikkat et.

Doktora götürüyorlar her ay. Hatta son 4 aydır bakırköye götürüyorlar.
Görünen hic bir sey yok beyinde. Ama belirtiler epilepsi gibi.
Biraz degisik ya. Ama zeka seviyesi tam sınırda çıkmış. Ben düşük doğum agırlığından kaynaklandiğını ve erken dogdugu için zeka geriligi dugunu düşünsemde. Böyle durumlarda hastalıgını kullandıgını düsünüyorum.
heeeee epilepsi teşhisi koyulmadı yani daha hım hımmm kullanıyor. edepsizlige vurmuş işi. psikolojisinde de probem var belli. bence epilepsi bile degil. sadece kaynanam gibi göseriş için kendini yeterlere atıp sinir krizi gecirip agzından köpüklü tükürüklerini sacan sıcratan biri....

Bir arkadaşımın kız kardeşi epilepsi hastası. Kız kriz geçirmesin diye ne derlerse yapıyorlardı.
Neticede kaynınız gibi biley ortaya çıkmış.
Hastalık zor ve sıkıntılı bunu biliyoruz.
Ama bu saatten sonra sizin bu kişiye yapabileceğiniz pek bi şey yok diye düşünüyorum.
Yetiştirilme tarzı sebebiyle şımarık ve egoist olmuş.
Bu saatten sonra değişir mi?
Değişebilir fakat uzun süreç alacaktır.
Bu tarz hastalarla iletişim kurmak güçtür.
Sizin şu an yapabileceğiniz ya bulunduğunuz ortamı değiştirmek ya da sabretmek.
Bir de inatlaşmayın.
İnatlaştıkça daha zorlayacaktır sizi.

Canim lafımı esirgemiyorum bende soyleniyorum. Sen karışma diyorum. Ama karsıdaki insan olmayinca işi kavga boyutuna getiriyor. Laf anlamıyor.
Salaklada salak olunmuyor ki.
İşte o kavga etmeye hazırlandığı zaman bayıl hemen. Kendini yerlere falan at. Mümkünse ağla. Sen mağdur olma ama mağduru oyna.

Kesinlikle her sozunuze katılıyorum. Doktoru bırakip hocaya gittiler. Hoca bile bu cocugu günde 2 posta döv ancak terbiye edersin bir daha bana getirmeyin demiş k.pedere.
Ama evde öte git diyen bile yok.

AaaHhhaaahhaa:halay::halay:çok beğendim o hocayı dimdirekt teşhis koymuş:sampiyon:

ANAMMM KIyamam kaynın kaç yasında kız senin ne kadar terbiyesiz o öyle sabret zaten az kaldı biraz daha katlan :KK43:

Konversiyondur o. Gittiğiniz doktorlardan biri akıl edip de bi ilaç vermemiş mi?

Back
X